Sötét titkokat rejthet Justin Bieber elkobzott telefonja
2014. január 18. 14:31
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
egyre jobban kezd unalmas lenni ez a srác
2014. január 18. 14:37
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
fuuuck,de analfabéták vagytok. Kikurtúl nem volt benne, hogy JB csókolózott egy sráccal!
Máskülönben: Menjetek a búsba, neki is van magánélete, és az emberek 80% kb. már csókolózott azonos nemű emberrel, illuminált állapotokban!
Máskülönben: Menjetek a búsba, neki is van magánélete, és az emberek 80% kb. már csókolózott azonos nemű emberrel, illuminált állapotokban!
2014. január 18. 14:39
|
|
zöldbogárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 6 Azonosító: 157979 offline
|
Igazán sokat képzel már magáról ez a fiatalember, a sikerét nem a botrányaival kéne kiszíneznie, mert nem hinném, hogy ez fog neki segíteni fennmaradni az előadóművészet világában...ilyen szinten antipatikus ember számomra mint ő, ritkán van...sajnálom őt saját maga miatt ._.
Előre mondom, ez szubjektív vélemény, nem szándékozom senkire ráerőltetni, valamint nem ócsárolom a rajongókat amiatt, hogy szeretik, ez a ti magánügyetek, mint ahogy ez az én véleményem volt
Előre mondom, ez szubjektív vélemény, nem szándékozom senkire ráerőltetni, valamint nem ócsárolom a rajongókat amiatt, hogy szeretik, ez a ti magánügyetek, mint ahogy ez az én véleményem volt
2014. január 18. 14:41
|
|
Sztárpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198804 offline
|
És Selena még mindig szereti? Ha Miley Cyrus-t oda raknánk mellé... Mint két tojás
2014. január 18. 14:45
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Justin Bieber egy gyerekes, tiszteletlen, önimádó senkiháza szar zenével és hangsúlyozom, szar modorral. Legjobb lenne, ha valaki jól arcon vágná végre egy ásóval és észhez térítené ezt a szerencsétlent! -.- Szánalmas alak.
2014. január 18. 15:07
Ha őt nem fotózhatják,ő viszont bárkit bármikor és bárhogyan,akkor megérdemelné.De egyébként én a helyében bíznék a rendőrségben,egyrészt mert nem olyanok,másrészt meg mert ők rohadt módon lesz*rják Justina magánéletét,csak a mostani ügyre kíváncsiak.
2014. január 18. 15:15
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
letiibelieber
buta vagy szivem
nem tudom mit húzod fel ennyire az agyad... "NEM TUDTOK A SAJÁT ÉLETEKKEL FOGALAKOZNI BAZDMEG??".. gondold át még egyszer ezt a mondatot és ha lesz egy értelmes megnyilvánulásod majd beszélünk!
buta vagy szivem
2014. január 18. 15:18
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
Ez amúgy valószínüleg egy pletyka.
Honnan tudják a bulvárlapok és a weboldalak, hogy Justin "retteg", hogy felkerülnek a netre a képek.
Lehet vannak a telefonon olyan képek Justinról, vagy bárki másról, ami nem lenne jó, ha felkerülnének a netre. De ezt is honnan tudják olyan biztosra?!
Honnan tudják a bulvárlapok és a weboldalak, hogy Justin "retteg", hogy felkerülnek a netre a képek.
Lehet vannak a telefonon olyan képek Justinról, vagy bárki másról, ami nem lenne jó, ha felkerülnének a netre. De ezt is honnan tudják olyan biztosra?!
2014. január 18. 15:29
Idézet (fanni099 @ 2014.01.18. 15:18)
Ez amúgy valószínüleg egy pletyka.
Amilyen megbízható arcokkal lógni szokott, simán el tudom képzelni, hogy némi pénzért valamelyik elmondta a sajtónak.
2014. január 18. 15:31
|
|
OMG_BeautyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 211055 offline
|
meztelen férfiak????????????? :oooooooooooooooooooooooooooooooooo
2014. január 18. 15:36
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Ennek a cikknek abszolút semmi hírértéke.
2014. január 18. 15:39
|
|
Pizsama07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 218100 offline
|
Hát aggódhat is ha kistivárognak a képek mert biztos hogy az egész világ azokon a képeken csámcsogna... De remélem hogy nem lesz több galiba mert mostmár elééég fuuuu ha találkozom Justinnal én tuti megomdom neki hogy haggya abba mert márkezdem unni.....
2014. január 18. 15:47
|
|
yakarinagyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 210270 offline
|
Sztárpetra írta:
És Selena még mindig szereti? Ha Miley Cyrus-t oda raknánk mellé... Mint két tojás
Azért ne hasonlítsuk már össze Mileyval. Tudom, hogy Miley mostanában milyen, és nekem sem tetszik és nem is akarom védeni. De! Azt mikor hallottad, hogy Miley leköpi, meg rugdossa a rajongóit? Gondolkodj már, mielőtt írsz valamit...
Azért ne hasonlítsuk már össze Mileyval. Tudom, hogy Miley mostanában milyen, és nekem sem tetszik és nem is akarom védeni. De! Azt mikor hallottad, hogy Miley leköpi, meg rugdossa a rajongóit? Gondolkodj már, mielőtt írsz valamit...
2014. január 18. 16:10
Te jó ég, nem bírom már... xD ez a gyerek feldobja a napjaimat a hülyeségeivel! Egy született pancser, ha úgy vesszük.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: