Főnöke kutyájával romantikázik az amerikai férfi
2014. január 04. 14:47
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Tök jó pofa!
2014. január 04. 15:53
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
háát ez nagyon jó xDD főleg a pókemberes xD
2014. január 04. 17:53
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
OMG! >.< Ez milyen durva!
2014. január 04. 17:53
mi van? Szóval már csak az számít állat kínzásnák,ha már ordít a fájdalomtól az a szerencsétlen élőlény? Persze ezt nem lehet összehasolítani,de azért higgyétek el,ez is egyfajta állat kínzás,csak enyhébb megnyílvánulásban.És naná,hogy nem élvezi.Figyeljetek a pofijára és ti is meg meglátjátok,kivéve a pókemberes fotót,azt tutira élvezi.
Na és a ruha,biztos vagyok benne,hogy nem fázott, semmi szükége rá!!! Egész egyszerűen ez egy öreg kutya akivel azt csinálnak amit akarnak. És eleve nem minden kutya olyan beálitottságú, hogy ha neki valami nem tetszik akkor azt nem is csinálja.Meg teszi mert szereti azt az embert aki ezt csinálja vele,ellentétben az illetővel. Ja ès még valami sosem értettem azokat az embereket akik, gyerekpótléknak használjàk a házikedvenceiket és öltöztetik meg a fogukat mossák és az anyjuknak nevezik magukat,ez őrűltség!
2014. január 04. 18:51
Idézet (Ag_laja @ 2014.01.04. 17:53)
mi van? Szóval már csak az számít állat kínzásnák,ha már ordít a fájdalomtól az a szerencsétlen élőlény? Persze ezt nem lehet összehasolítani,de azért higgyétek el,ez is egyfajta állat kínzás,csak enyhébb megnyílvánulásban.És naná,hogy nem élvezi.Figyeljetek a pofijára és ti is meg meglátjátok,kivéve a pókemberes fotót,azt tutira élvezi.
Na és a ruha,biztos vagyok benne,hogy nem fázott, semmi szükége rá!!! Egész egyszerűen ez egy öreg kutya akivel azt csinálnak amit akarnak. És eleve nem minden kutya olyan beálitottságú, hogy ha neki valami nem tetszik akkor azt nem is csinálja.Meg teszi mert szereti azt az embert aki ezt csinálja vele,ellentétben az illetővel. Ja ès még valami sosem értettem azokat az embereket akik, gyerekpótléknak használjàk a házikedvenceiket és öltöztetik meg a fogukat mossák és az anyjuknak nevezik magukat,ez őrűltség!
Ha ezt nekem írod, akkor baromira félreértettél, mert én egy szóval sem írtam sehol, hogy csak az az állatkínzás. Mindössze megdöbbentően tartom, hogy egy ilyen esetet sokan mennyire felfújnak, miközben ezerszer durvábbak vannak nap mint nap.
Beöltöztette és megcsinált pár képet, előfordul, hogy nem élvezi mindet az a kutya, de legalább nem ütve-verve van állandóan, épp ezért nem értem miért kell ebből ekkora felhajtást csinálni.
Megjegyzem én is nagy állatvédő vagyok, két megmentett cicám van, az egyiknek törött volt a lába, a másiknak fülatkája volt, amikor befogadtam őket mindkettőre fejenként 15 ezret költöttem, szóval nem arról van szó, hogy nem érzek együtt, én se vagyok oda azért, hogy beöltöztessék az állatokat.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. január 04. 19:20
Ez is állat kínzás,és attól még,hogy nem vonyít szegényke,attól még nem jó neki!!!
2014. január 04. 19:50
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Ez nem VICCES !!!!!!!!!! Szegény kutyával minek ezt csinálni?És milyen gazda az,aki megengedi hogy ezt csinálják a kutyájával?
2014. január 05. 12:55
|
|
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline
|
Xdxdxddd Haláli és egyben cuki xdxd :3
2014. január 05. 13:08
Áhhh ez nagyon nagyon...... Nem találok szavakat XDXDXD fura és cuki
2014. január 05. 13:15
|
|
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline
|
xD xD nagyon cki a kutya!!! és arik a jelenetek
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.