Főnöke kutyájával romantikázik az amerikai férfi
2014. január 03. 21:47
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
*if u know what i mean*
2014. január 03. 22:01
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ez elmebeteg! Szegény kutya! Még fel is öltözteti azt a szerencsétlen kutyát. A főnök még megis engedi neki! Ki az a hülye aki ezt engedélyezi?
2014. január 03. 22:10
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Ez szó szerint... Bizarr.
2014. január 03. 22:39
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Dorina1024! Csillapodjál má le!! xDD
Mert szerinted mi ez? Állatkínzás? Ez egyáltalán nem fáj a kutyának, és még szereti is azt az embert. A főnöke meg azért engedte meg,mert tudta hogy nem lesz baja,sőt még jól is érzi magát a kutyus. Ha a ruha ártana neki, akkor már egy csomó kis szobakutya belepusztult volna abba,hogy a divatőrült gazdája felöltözteti.
Szerintem aranyos és jópofa! Bár a pókemberes kicsit túlzás
Mert szerinted mi ez? Állatkínzás? Ez egyáltalán nem fáj a kutyának, és még szereti is azt az embert. A főnöke meg azért engedte meg,mert tudta hogy nem lesz baja,sőt még jól is érzi magát a kutyus. Ha a ruha ártana neki, akkor már egy csomó kis szobakutya belepusztult volna abba,hogy a divatőrült gazdája felöltözteti.
Szerintem aranyos és jópofa! Bár a pókemberes kicsit túlzás
2014. január 03. 23:13
Dorina1024 teljesen igaza van Fozi Dodinak:)!
Nekünk van egy csivava kutyusunk és télen mint például most is mikor kivisszük sétáltatni akkor ruhát adunk rá hogy ne fázzon meg és nem lesz semmi baja ettől egyetlen egy kutyának sem!
Mellesleg nekem nagyon bejönnek ezek a képek:D
Nekünk van egy csivava kutyusunk és télen mint például most is mikor kivisszük sétáltatni akkor ruhát adunk rá hogy ne fázzon meg és nem lesz semmi baja ettől egyetlen egy kutyának sem!
2014. január 04. 00:36
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Jajj, ez az ember is nagyon sokat unatkozhat...
2014. január 04. 02:39
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (Dorina1024 @ 2014.01.03. 22:01)
Ez elmebeteg! Szegény kutya! Még fel is öltözteti azt a szerencsétlen kutyát. A főnök még megis engedi neki! Ki az a hülye aki ezt engedélyezi?
Úgy tudtam, hogy te is directioner vagy! (ezt a normálisabb, nem naív, és még csak távolról sem őrült fanok ne vegyék sértésnek) A Directionereknél idáig két fajtát láttam. a normális, kedves, logikus gondolkodásút, és az őrült, szemét, végtelenül együgyűt... Az arany középutat még senkinél sem láttam. (azt, amikor megkérdezem valakitől, hogy "hogy állsz a 1D"-vel, és nem sikít, nem azt mondja, hogy mekkora művészeti analfabéta vagyok, hogy én nem, hanem csak annyit mond hogy "ja, bírom őket")
Visszatérve: WTF?! Állatkínzás? Én is állatvédő vagyok, de meg tudom különbeztetni a felöltöztetést és fotózást a veréstől, éheztetéstől, kutyaviadaltól... És te? És honnan tudod, hogy a kutya nem élvezi? Nekem van egy macskám, és van egy kis köntöse, ha meg kéne fürdetni. Fürdés után "belebújik", és összegömbölyödve elalszik. Nem nyervogva rángatja le magáról, miközben allergiás sokktól rángatózva fuldoklik...
2014. január 04. 04:44
Idézet (Lucyan @ 2014.01.04. 02:39)
Úgy tudtam, hogy te is directioner vagy! (ezt a normálisabb, nem naív, és még csak távolról sem őrült fanok ne vegyék sértésnek) A Directionereknél idáig két fajtát láttam. a normális, kedves, logikus gondolkodásút, és az őrült, szemét, végtelenül együgyűt... Az arany középutat még senkinél sem láttam. (azt, amikor megkérdezem valakitől, hogy "hogy állsz a 1D"-vel, és nem sikít, nem azt mondja, hogy mekkora művészeti analfabéta vagyok, hogy én nem, hanem csak annyit mond hogy "ja, bírom őket")
Visszatérve: WTF?! Állatkínzás? Én is állatvédő vagyok, de meg tudom különbeztetni a felöltöztetést és fotózást a veréstől, éheztetéstől, kutyaviadaltól... És te? És honnan tudod, hogy a kutya nem élvezi? Nekem van egy macskám, és van egy kis köntöse, ha meg kéne fürdetni. Fürdés után "belebújik", és összegömbölyödve elalszik. Nem nyervogva rángatja le magáról, miközben allergiás sokktól rángatózva fuldoklik...
Én szeretem a One Directiont. (20 éves létemre, de nem szégyellem, mert normális módon bírom őket) Illetve jó pár számot szeretek tőlük, de nem tudok róluk sokat, mert nem ismerem őket meg nem nyomoztam utánuk, szóval ennyi. Nem sikítozok, nem veszem meg a cuccaikat, nem keresgélek naphosszat róluk, nem ábrándozom róluk, csak van pár számuk, ami tetszik és ennyi.
Mindegy, a lényeg, hogy egyetértek veled, ez minden, csak nem állatkínzás.
Azokat kéne így felfújni, mikor teljesen összevert, kiéheztetett, megkínzott állatokat kínoznak a gazdáik, nem ezt.
Ez egyszerűen csak jópofa szerintem.
2014. január 04. 09:46
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nagyon cukik és jók lettek a képek:D
2014. január 04. 09:52
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Szegény kutyus xd de aranyos képek
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: