Így néznének ki napjainkban az elhunyt legendák!
2013. december 07. 16:50
Olvastam, hogy páran megbotránkoztak azon, hogy képekkel is bővült a cikk. Remek szerkesztő programokat lehet használni arra, hogy ráncokkal és ősz hajszálakkal ruházzanak fel a portrét. Főleg a rendőrség használja, hogy a több éve eltűnt személyeket vagy bűnözőket tudják aszerint átalakítani, mint ahogy manapság kinéznének. Persze, bár lesz némi hasonlóság, a testi változást semmivel nem lehet helyettesíteni. Ami a cikket illeti, szerintem egyszerűen fantasztikus lett! Olyan nevek vannak megemlítve, melyeket a társadalom ismerni fog, míg világ a világ. Bob Marley-n igazán felvidultam, mivel hasonlóképpen képzeltem el a reggae koronázatlan királyát. Sajnos, a legtöbbekben úgy maradt meg, mint a legnagyobb füves, de igenis sokkal több volt ennél. Azt lazán elhiszem, hogy igyekszik legálissá tenni a fűhasználatot és tekintve, hogy hatalmas szerepet játszott a politikában, Jamaika elnöki szerepét is bizony, nagy valószínűséggel ő töltené ki. Szörnyű, hogy mindezek csak feltételezések, és már soha nem tudhatjuk meg, hogy a legendák valóban ezen foglalkozásokat folytatnák-e. Akadt pár olyan előadó, aki valóban rengeteg fannal bővült még eltávozása után is, ilyen például Elvis, vagy Kurt, akiknek dallamai talán már nem a mostani tuc-tuc zenét adják vissza, mégis kiemelkednek. Nehéz és meglepő a pár évtizede még fénykorukat élő hírességeket így látni, főleg, hogy mindenki agyában a fiatalkori fotók és videók maradtak fent.
2014. január 05. 11:58
csajsziloveselena írta: nem értem mi a probléma. nem lehetett valami nagy énekes, ha még én se ismerem...
1...2...3.. FÚ BASSZUS NEM TUDOM,HOGY HARAGUDJAK-E RÁD vagy megsajnáljalak ,hogy Selenát hallgatsz és nem őket
És amúgy, attól még ,hogy nem ismered őket attól még nem kell azt hinni ,hogy nem voltak fontos személyek! És még valami... Minek regisztráltál ide? Mert aki Selenát, Justint és ilyen szarokat hallgat annak ott vannak a pletyka magazinok, de sajnos akik jó zenét hallgatnak azoknak erre az oldalra kell menekülniük ,mert csak itt kapnak ,rendes,magyar szöveggel,
képekkel dokumentált szöveget!
1...2...3.. FÚ BASSZUS NEM TUDOM,HOGY HARAGUDJAK-E RÁD vagy megsajnáljalak ,hogy Selenát hallgatsz és nem őket
képekkel dokumentált szöveget!
2014. február 03. 19:26
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
csajsziloveselenának üzenném: Mi az ,hogy nem voltak Nagy énekesek? Nem is tudod kik ők! Legendák példaképek ,akik jobbá tették a világot! Szégyen ,hogy nem ismered a Rock 'n' Roll királyát!!! Persze a mai generáció vagyis a legfiatalabb generáció enyhén szolva elvan cseszve..A Dzsásztin Bíbőr Séléná Gomez és a Wándájreksön..Pedig nem nagy számok lányos hangjukkal meg a nyálos zenéjükkel és az igazi zenészekről elfeletkeznek ........Te vagy rá az elő példa....!!!!
2014. február 08. 18:15
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
Nagyon jó ez a cikk.És a képek is jók. :9 mind nagyon hiányzik.(nekem)
2014. május 24. 11:40
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Kurt...no comment
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: