Starity

Így néznének ki napjainkban az elhunyt legendák!

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 07. 16:50 #141
- törölt felhasználó -    
Olvastam, hogy páran megbotránkoztak azon, hogy képekkel is bővült a cikk. Remek szerkesztő programokat lehet használni arra, hogy ráncokkal és ősz hajszálakkal ruházzanak fel a portrét. Főleg a rendőrség használja, hogy a több éve eltűnt személyeket vagy bűnözőket tudják aszerint átalakítani, mint ahogy manapság kinéznének. Persze, bár lesz némi hasonlóság, a testi változást semmivel nem lehet helyettesíteni. Ami a cikket illeti, szerintem egyszerűen fantasztikus lett! Olyan nevek vannak megemlítve, melyeket a társadalom ismerni fog, míg világ a világ. Bob Marley-n igazán felvidultam, mivel hasonlóképpen képzeltem el a reggae koronázatlan királyát. Sajnos, a legtöbbekben úgy maradt meg, mint a legnagyobb füves, de igenis sokkal több volt ennél. Azt lazán elhiszem, hogy igyekszik legálissá tenni a fűhasználatot és tekintve, hogy hatalmas szerepet játszott a politikában, Jamaika elnöki szerepét is bizony, nagy valószínűséggel ő töltené ki. Szörnyű, hogy mindezek csak feltételezések, és már soha nem tudhatjuk meg, hogy a legendák valóban ezen foglalkozásokat folytatnák-e. Akadt pár olyan előadó, aki valóban rengeteg fannal bővült még eltávozása után is, ilyen például Elvis, vagy Kurt, akiknek dallamai talán már nem a mostani tuc-tuc zenét adják vissza, mégis kiemelkednek. Nehéz és meglepő a pár évtizede még fénykorukat élő hírességeket így látni, főleg, hogy mindenki agyában a fiatalkori fotók és videók maradtak fent.
2014. január 05. 11:58 #142
- törölt felhasználó -    
csajsziloveselena írta: nem értem mi a probléma. nem lehetett valami nagy énekes, ha még én se ismerem...

1...2...3.. FÚ BASSZUS NEM TUDOM,HOGY HARAGUDJAK-E RÁD vagy megsajnáljalak ,hogy Selenát hallgatsz és nem őket smileeee.gif És amúgy, attól még ,hogy nem ismered őket attól még nem kell azt hinni ,hogy nem voltak fontos személyek! És még valami... Minek regisztráltál ide? Mert aki Selenát, Justint és ilyen szarokat hallgat annak ott vannak a pletyka magazinok, de sajnos akik jó zenét hallgatnak azoknak erre az oldalra kell menekülniük ,mert csak itt kapnak ,rendes,magyar szöveggel,
képekkel dokumentált szöveget!
2014. február 03. 19:26 #143
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 962
Csatolások: 0
Azonosító: 213748
csajsziloveselenának üzenném: Mi az ,hogy nem voltak Nagy énekesek? Nem is tudod kik ők! Legendák példaképek ,akik jobbá tették a világot! Szégyen ,hogy nem ismered a Rock 'n' Roll királyát!!! Persze a mai generáció vagyis a legfiatalabb generáció enyhén szolva elvan cseszve..A Dzsásztin Bíbőr Séléná Gomez és a Wándájreksön..Pedig nem nagy számok lányos hangjukkal meg a nyálos zenéjükkel és az igazi zenészekről elfeletkeznek ........Te vagy rá az elő példa....!!!!
2014. február 06. 17:54 #144
Sarah0315
Sarah0315
The Book Thief

Státusz"Sometimes I wish I was a llama."
Hozzászólás: 1088
Azonosító: 214155
Nagyon jó cikk lett, de Freddie Mercury kimaradt! Pedig Ő is ide tartozik, szívesen látnék róla is ilyen cikket!
2014. február 08. 18:15 #145
TomDelongefan
TomDelongefan
visszatérő vendég

StátuszGlenn or Steven?
Hozzászólás: 229
Azonosító: 217976
Nagyon jó ez a cikk.És a képek is jók. :9 mind nagyon hiányzik.(nekem) smileeee.gif
2014. április 06. 18:40 #146
vlili
vlili

StátuszLannister párti.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 5
Azonosító: 214072
Miss.Vicious:igazad van!
2014. május 24. 11:40 #147
Kiss Eszti
Kiss Eszti
visszatérő vendég

Státusz*Lumberjack was well known in the town, When he cut his smallest finger down*
Hozzászólás: 133
Azonosító: 177006
Kurt...no comment biggrin.gif
2014. október 14. 18:15 #148
- törölt felhasználó -    
jóóóó lett a cikk
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!