csajsziloveselena:
Tudod mit, a te saját érdekedben mondom hogy ne szólj hozzá semmihez semmit mert csak lejáratod magad. Elvist nem ismerni? Pofám leszakad.
Az évezred vicce, de az idióta 21. század hiibája is.
Így néznének ki napjainkban az elhunyt legendák!
2013. november 21. 20:19
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
2013. november 21. 20:29
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
(Attól tartok, hogy néhány év múlva már csak ilyen "15" éves, írni nem tudó, "hülye liba vagyok, mert szerintem az a menő" ... emberekből fog állni a világ.)
(Attól tartok, hogy néhány év múlva már csak ilyen "15" éves, írni nem tudó, "hülye liba vagyok, mert szerintem az a menő" ... emberekből fog állni a világ.)
2013. november 21. 20:34
jimit és Kurt-ot nem így képzelném el ,de pl.:Janis-t és Bob-ot teljesen
Jó cikk lett
2013. november 21. 21:54
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Bob Marleyt és Elvist totál így képzelem el. De Kurt olyan furcsa ezen a képen. Nem így nézne ki szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 21. 22:03
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Érdekes cikk lett, bár én nehezen képzelem, hogy bármelyikük is lemondott volna a zenélésről.
Freddie Mercury-ról nem akar valaki ilyen cikket írni? Őt nem lett volna szabad kihagyni ebből a rangos társaságból.
Freddie Mercury-ról nem akar valaki ilyen cikket írni? Őt nem lett volna szabad kihagyni ebből a rangos társaságból.
2013. november 22. 15:02
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Jimi Hendrix-nek baromi aranyos arca van.
Szerintem Kurt nem így nézne ki. Köszönet a cikkért!
2013. november 22. 15:03
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Idézet (Panni66 @ 2013.11.21. 19:30)
Hiányoztok,nagy emberek 
Ez így van.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 22. 15:59
Nem szokásom osztani az észt,csak elmondom szépen,a magam stílusában a véleményemet.De emellett nem mehettem el.
csajsziloveselena:
nem értem mi a probléma. nem lehetett valami nagy énekes, ha még én se ismerem...
Mondod te Szalonnával.Ez a baj az én generációmmal. Diznicsibéken meg dzsásztín bíbörön nőnek fel.Nem ismernek igazi zenét,csak menőznek az igazi ZENÉT hallgatóknak a duci-duci sz*rral.De hallgassák csak nyugodtan azt a zenét mert az a nekik való!
Egyébként meg ha én nem ismerném Elvis Presleyt,azzal nem dicsekednék.Ez már-már alapműveltség.De hát ilyeneket nem kell magadfajtáknak tudni,aki csak annyit bír róla mondani,hogy ronda a képe.
Aki jajdecuki Justinért rajong,azzal nincs semmi baj,de inkább ne minősítse más emberek képét.És b*zi.Hát hogyne!Ismered?NEM!(Pedig kéne.)
Na most elég a szidásból.Megsérteni nem akartam senkit csak megmondani ki az a "ronda gyerek".
Egyébként nagyon jó cikk lett,szeretek ilyeneket olvasni!
Idézet
csajsziloveselena:
nem értem mi a probléma. nem lehetett valami nagy énekes, ha még én se ismerem...
Mondod te Szalonnával.Ez a baj az én generációmmal. Diznicsibéken meg dzsásztín bíbörön nőnek fel.Nem ismernek igazi zenét,csak menőznek az igazi ZENÉT hallgatóknak a duci-duci sz*rral.De hallgassák csak nyugodtan azt a zenét mert az a nekik való!
Egyébként meg ha én nem ismerném Elvis Presleyt,azzal nem dicsekednék.Ez már-már alapműveltség.De hát ilyeneket nem kell magadfajtáknak tudni,aki csak annyit bír róla mondani,hogy ronda a képe.
Aki jajdecuki Justinért rajong,azzal nincs semmi baj,de inkább ne minősítse más emberek képét.És b*zi.Hát hogyne!Ismered?NEM!(Pedig kéne.)
Na most elég a szidásból.Megsérteni nem akartam senkit csak megmondani ki az a "ronda gyerek".
Egyébként nagyon jó cikk lett,szeretek ilyeneket olvasni!
2013. november 22. 16:52
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
elvis jól néz ki csak a haja színe változott
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.