Így néznének ki napjainkban az elhunyt legendák!
2013. november 22. 17:09
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.21. 17:30)
nem értem mi a probléma. nem lehetett valami nagy énekes, ha még én se ismerem...
Hú de nagyra tarthatod magad! Lehetsz vagy 10 éves, és akkor már ismersz mindenkit. Ez a NAGY BAJ a korombeliekkel, minden csak a szépségtől függ, ha valaki esetleg nem a legszebb nő/férfi akkor rögtön jönnek az előítéletek. Michael Jackson-ra legalább még azért emlékszel??? A mai kis tini csajszíkáák már meg sem akarják ismerni a nagyokat. Látszik rajtad hogy megragadtál szalonna gomeznél!! Komolyan mondom hogy össze szégyenlem magam amikor ilyen "értelmesebbnél-értelmesebb" kommenteket olvasok. Amikor meglátom Michael Jackson a Tv-ben, vagy ezeket a hozzászólásokat olvasom, mindig az jár a fejemben hogy minek kellett beleszületnem a XXI. szd-be, miért nem nőhettem volna fel inkább a '90 vagy a '80-as években.
2013. november 22. 18:40
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Furcsa képek, de szerintem nem teljesen reálisak. Akármelyik megváltoztathatná a frizuráját pl. Nem tudni.
2013. november 22. 19:35
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
Ezek közül csak Elvis Presly ismerős, de persze én még nem is éltem mikor ők..
2013. november 23. 00:52
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 online
|
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.21. 17:30)
nem értem mi a probléma. nem lehetett valami nagy énekes, ha még én se ismerem...
tudod, néha el kellene kapcsolni Szelenítáról és akkor talán ismernéd... vagy esetleg énekóra? az még, hogy fiatal vagy, nagyon nem mentség, hogy nem ismerd a nevét... Kurt Cobainen kívül az itt felsorolt összes sztár az én születésem előtt halt meg (van, aki 22 évvel), mégis ismerem őket... ja, de bocs, én nem a Disney Channelen nevelődtem fel...
egyébként tök jó cikk lett, bár azért én is hiányolom kicsit innen Freddie-t
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 23. 00:54
Idézet (Szandi0820 @ 2013.11.23. 00:52)
tudod, néha el kellene kapcsolni Szelenítáról és akkor talán ismernéd... vagy esetleg énekóra? az még, hogy fiatal vagy, nagyon nem mentség, hogy nem ismerd a nevét... Kurt Cobainen kívül az itt felsorolt összes sztár az én születésem előtt halt meg (van, aki 22 évvel), mégis ismerem őket... ja, de bocs, én nem a Disney Channelen nevelődtem fel...
Ez egy "troll" , hagyd csak a híd alatt
2013. november 23. 10:40
jó cikk lett!
és aki azt mondja nekem h pl Elvis-t nem ismeri, az húzza le magát a wc-n...
2013. november 23. 12:33
|
|
ricsiszalayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 215699 offline
|
hmm. egész jó cikk leett
best : Bob Marley :c
best : Bob Marley :c
2013. november 23. 15:05
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
furak maradjunk annyiban nem nagyon tetszenek!!!
2013. november 23. 19:16
|
Áfonyafagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.10. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 215080 offline
|
Marilyn Monroet hogyhpgy nem tették ide??
2013. november 23. 20:21
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Érdekes képek, jó lenne, ha még élnének.
De könyörgöm, hogy lehet egy emberre azt írni, hogy "eltávozott az örök vadászmezőkre"? Ezt egy kutyaára mondanám inkább, már elnézést...
De könyörgöm, hogy lehet egy emberre azt írni, hogy "eltávozott az örök vadászmezőkre"? Ezt egy kutyaára mondanám inkább, már elnézést...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.