Idézet (g.erika.99 @ 2013.11.24. 23:25)
Ez egy kő. Belemagyarárhat bárki bármit, de ez akkor is egy kő!
Az még hogy a NASA állatokat küldött a marsra szerintem hülység.( ha még mégis akkor menjenek a pokolba mert nem volt joguk az állatokat a biztos halálba külden.)
Ez is csak kamu annak érdekében hogy hülyítsék az embereket.
Mert igen valószínű, hogy volt élet a marson, de az már nem annyira hogy jelen helyzetben bármi nyomát találnák ennek. Nem azt mondom hogy lehetetlen, és hogy soha nem fog megtörténni, csak azt hogy még várni kell rá.(De addig is ne hülyítsék a népet!!)
Az még hogy a NASA állatokat küldött a marsra szerintem hülység.( ha még mégis akkor menjenek a pokolba mert nem volt joguk az állatokat a biztos halálba külden.)
Ez is csak kamu annak érdekében hogy hülyítsék az embereket.
Mert igen valószínű, hogy volt élet a marson, de az már nem annyira hogy jelen helyzetben bármi nyomát találnák ennek. Nem azt mondom hogy lehetetlen, és hogy soha nem fog megtörténni, csak azt hogy még várni kell rá.(De addig is ne hülyítsék a népet!!)
Én olvastam egy irományt arról, hogy volt élet a Marson és én azt is olvastam, hogy van valami lenyomat szerűség (vagy mi a fenét), volt benne kép is, de nem hittem el, mert egy ilyet egyszerű csinálni...

0 felhasználónak tetszik: