Állati fosszíliát találtak a Marson?
2013. november 09. 20:12
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Hogy én ezt miért nem hiszem el???
2013. november 09. 22:34
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Az ember mindenbe azt lát bele, amit akar. Nekem inkább egy löszbabára hasonlít.
2013. november 10. 03:53
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
az egy nagy darab kő...
Könyörgöm, most azt hiszik, hogy valami sci-fi gyíkinvázió lesz?
A kommenteken pedig behalok!!! Annyit röhögök gyerekek! a "Végre egy értelmes és hasznos cikk"-nél leestem a kanapéról
Könyörgöm, most azt hiszik, hogy valami sci-fi gyíkinvázió lesz?
A kommenteken pedig behalok!!! Annyit röhögök gyerekek! a "Végre egy értelmes és hasznos cikk"-nél leestem a kanapéról
2013. november 10. 09:00
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
érdekes
mi nem lehet még a marson?!
2013. november 10. 11:24
Idézet (KocskyB @ 2013.11.10. 09:42)
ez egy kő, amit valami fantáziadús valaki gyíknak mondott..
Én nem látok benne semmi gyíkhoz hasonlót, és szerintem is ez egy kő.
2013. november 10. 13:27
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
szerintem is inkább kő
2013. november 10. 13:30
Jó, lehet tényleg nem állat, de azért érdekes cikk lett! :*
2013. november 10. 14:40
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Ó ezek 11 éves pi*ák már mindent tudnak -.-
2013. november 10. 15:48
Tök olyan mint egy kővé vált leguán, bár lehet, h csak hasonlít rá, minden esetre érdekes
2013. november 10. 16:22
Hát nem tudom...ha tényleg alatokat küldtek volna,akkor szerintem, csótányra vagy patkányra esett volna a választás, egy tenyleg szívós állatra. Nem pedig egy szerencsétlen gyíkfélére, ami még a földön sem egy nagy survivor.De gondolom egy idő után, mint annyiszor, erről is kiderül, hogy kő. Sajnos...vagy nem is annyira?
2013. november 10. 16:49
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Ag_laja @ 2013.11.10. 16:22)
Hát nem tudom...ha tényleg alatokat küldtek volna,akkor szerintem, csótányra vagy patkányra esett volna a választás, egy tenyleg szívós állatra. Nem pedig egy szerencsétlen gyíkfélére, ami még a földön sem egy nagy survivor.De gondolom egy idő után, mint annyiszor, erről is kiderül, hogy kő. Sajnos...vagy nem is annyira? 
*szájához szorítja a hangosbeszélőt*
A MARSON NEM ÉL MEG EGY TÖBBSEJTŰ ÁLLAT SEM! (A mikroorganizmusokat pedig legfeljebb vitatják.) Tudom, hogy az előző kommentemben azzal próbáltam a helyzet abszurditását szemléltetni, hogy fejlett gerincesként jellemeztem a gyíkot, de a csótány és egyéb ízeltlábúak viszonylagosan szintén eléggé összetett élőlények. Itt most nem a csótányok radioaktivitással szemben mutatott szívósságáról meg egyebekről van szó. A Marson nincsenek meg sem a légköri sem a felszíni feltételek az élethez. Pont. Ezt minden valamirevaló asztrofizikus tudja, ezért is nevetséges azt feltételezni, hogy bárki pénzt adott volna ki rá, hogy ezt leellenőrizze. Az űrkutatás nem egy kis olcsó hephaj szórakozás - minden egyes rakétakilövés mögött évek, évtizedek tervei és a jóég tudja hány millió dollárnyi befektetések állnak.
Bocs a hangvételért, de hihetetlen számomra, hogy hogyan képesek felzabálni sokan itt ezt a röhejt, miközben kemény, közismert kutatási tények állnak már réges-rég rendelkezésünkre e tekintetben. Fiatalság, bohóság, meg egyebek, meg persze a sci-fi is sokakat félretájékoztat, de hogy még meglett újságírók is ezeket terjesszék, mint ahogy azt az a Metro-s állítás mutatja, az azért már kicsit sok.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: