Hamarosan indul a Való Világ 6
2013. szeptember 21. 19:45
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Ó istenem! Komolyan nem veszik észre magukat? Hogy milyen szánalmasak? Senkit sem érdekel, hogy azok mit szenvednek! Én még a legelső Való Világra kíváncsi voltam, de most ott tartok, hogy kit érdekel? Felőlem azzal jöhetnek össze akivel akarnak, azzal verekednek akivel akarnak, azzal párbajozhatnak akivel akarnak! Ez is csak egy újabb jele annak, hogy az emberek egyre hülyébbek! Főleg azok akik ilyenekbe jelentkeznek, és akik ezt az őrültek házát nézik. Szerintem egy pár hónapig biztos el fogom kerülni az RTL klubbot -.-
2013. szeptember 21. 21:19
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
óóó menjenek már most már!!.....megint nem lesznek nyugodt hónapjaim......
2013. szeptember 22. 08:48
jó lesz.Még nem fogom nézni a suli miatt csak majd visszanézem.
2013. szeptember 22. 10:58
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Agyonra van már nyomatva...
Hagyjuk már ugyan:/
Hagyjuk már ugyan:/
2013. szeptember 22. 17:16
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Teljesen megértem az RTL-t. Ez kell a népnek és pont. Ők ebből csak hasznot húznak és jót röhögnek a markukban, hogy egyre hülyébbek az emberek és így egyre könnyebb dolguk van.
Ez egyszerűen szomorú, hogy az embereknek ilyenekre van igényük. Aki jelentkezik az pedig szimplán valami fogyatékkal rendelkezik. Ép eszű ember nem megy ilyen műsorba!
Na mindegy, csináljanak amit akarnak, egy részt sem fogok nézni, ahogy eddig sem tettem.
Ez egyszerűen szomorú, hogy az embereknek ilyenekre van igényük. Aki jelentkezik az pedig szimplán valami fogyatékkal rendelkezik. Ép eszű ember nem megy ilyen műsorba!
Na mindegy, csináljanak amit akarnak, egy részt sem fogok nézni, ahogy eddig sem tettem.
2013. szeptember 22. 20:28
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
xD pont ma volt az eszembe hogy hogyhogy nem megy most ilyen valóság show a tvben
2013. szeptember 23. 12:58
Kár, hogy csak az RTL II-n
De nem baj, akkor is követni fogom
2013. szeptember 23. 15:08
Nem is tudom! Megnézem.. de eléggé fura egy valóságshow. Vicces úgyhogy nézni fogom... de akkoris csak az ökörködés miatt...
2013. november 07. 01:35
|
|
KamikazePocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.30. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 202796 offline
|
Yeeeeey, színvonal! xD Újabb indok, hogy miért ne nézzem az RTL-t, a TV2-t és ezek utánfutóit.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: