Hamarosan indul a Való Világ 6
2013. szeptember 20. 13:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kenyeret és cirkuszt a népnek, ez kizárólagosan erről szól. Én anno talán a legelső kettőt néztem, mert akkor tényleg volt valami újdonság benne, meg persze aránylag normális embörkéket válogattak be. Most meg arra mennek rá, hogy minél piszkosabb, minél kétesebb múltú szereplők legyenek bent, mondván, hogy legyen miről csámcsognia az embereknek és a magyar médiának. Szégyen és gyalázat komolyan, hogy szerény kis országunkban ilyen mocsokra van szükség, s egy érdekes dokumentumfilm helyett a gyerekek agyát ilyen baromságokkal sorvasztják. Az lenne a legjobb különben, ha a remek kereskedelmi csatornákat, mint a retekklubb, tévékettő, viaszat meg ezek, megszűnnének a francba. Eddig sem hiányoztak, hiszen alapjáraton is maximum esténként az AXN-en nézelődök, ha van valami jó sorozat, és ezek után az embereknek is és pláne a gyermekeknek tenne jót, ha esténként Oroszlánkirályt vagy esetlen Hamupipőkét néznének az ilyen rielitősók helyett. Azzal, hogy elindul a vévéhat csak újabb 10-12 ingyenélő parazita fog rajtunk élősködni... mintha nem lenne belőlük elég, hiszen dolgozni midegyik vévésnek luxus...
2013. szeptember 20. 14:35
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Pedig már örültem hogy vége ennek a sz*rságnak,de úgy látszik mégsem.Mindenesetre anyira jó lesz,hogy nevessek a retardált embereken,akik így akarnak egy kicsit reflektorfénybe kerülni.
2013. szeptember 20. 14:45
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem mindegy,úgysem fogom nézni.
2013. szeptember 20. 14:48
Úristen! Megint egy népbutító hülyeség! Gratulálok RTL Klub..
2013. szeptember 20. 14:58
5 évadot kihagytam, és ezt is ki fogom! Az, hogy mindenféle szedett-vedett társaság beköltözik, és ordítoznak egymással, ennek mi értelme van??
2013. szeptember 20. 15:09
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jézsusom! Nem volt már ebből elég, annyi kretén, szarládát kitelrmelt már ez a műsor!
2013. szeptember 20. 15:09
Hurrá! Lesz még egy adás, amivel egyre és egyre több pénz folyhat be az ilyen adókba. Ez a műsor csak arra való, hogy a tudatlan emberek híresnek és tehetségesnek gondolhassák magukat, miközben a nézők élvezik a megaláztatásukat. Reméltem, hogy sikerül befejezniük a forgatásokat, de az embernek mindene a pénz.
2013. szeptember 20. 15:33
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Váá én csak a 4. szériát láttam amit szétpusztultam magam,na azért ez milyen baromság lesz,kiváncsi vok
2013. szeptember 20. 15:34
Miért kell hatodjára is megkeresni Magyarország legbutább embereit? MIÉRT?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: