A sok idős meg felnőtt panaszkodik a viselkedésünk miatt...mikor ezt csinálják?Úristen ... majd 13-14 évesen a "pasijuknak" fognak sport 'bemutatót' tartani mi??Csak a ruha éppen szegényes lesz...
Ha édesanyám küldene biztos hogy akkor se mennék,remélem a magyaroktól távol marad!!
Ha izmos akarsz maradni menjél el atlétikázni vagy úszni-.-
Rúdtánc gyerekeknek — az új trend?
2013. szeptember 10. 19:13
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Szerintem ez nagyon jó! Egyik ismerősöm már nekem is tanított pár mozdulatot, de a 'fejjel lefele lógj' lépésektől kicsit félek.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 10. 19:47
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Nevezzetek nyugodtan prűdnek, de szerintem ez irgalmatlan nagy nevelési baki. Nem hiába sztriptízeltek régebben csak lepukkant helyen, mivel ez pontosan a tevékenységre vonatkozik.
Hülyeség azt mondani, hogy ez jó testmozgás a gyerekeknek. A gyerekeknek egyenlőre legyen z a testmozgás, hogy kimennek futni a parkba, labdáznak, balettoznak, lovagolnak - az értelmes sportok. De ez? Abban sem értek egyet, hogy a gyereknek ez csak játék. Érdekes lesz majd ez a gondolkodásmód, ha az ember majd felnőttként tekint erre játékként. Persze, testmozgás na de könyörgöm - fogod magad, viszed a zenelejátszód, és futsz három kört odakint. Ja, és hogy még fizetned sem kell érte? Komolyan, legközelebb valami szexpózokat kezdenek el oktatni, hogy ez milyen jó testmozgás, meg ésatöbbi?
Ha nektek ez prűdség, akkor az vagyok, szerintem ez inkább a túlságosan jól kereső anyucik új hülyesége, aki kínjában már nem tud mit kezdeni a gyerekkel se saját magával, és felpattan a rúdra menőzni, mondván, hogy "ez csak testmozgás". Naná, én meg most jöttem le a falvédőről.
Hülyeség azt mondani, hogy ez jó testmozgás a gyerekeknek. A gyerekeknek egyenlőre legyen z a testmozgás, hogy kimennek futni a parkba, labdáznak, balettoznak, lovagolnak - az értelmes sportok. De ez? Abban sem értek egyet, hogy a gyereknek ez csak játék. Érdekes lesz majd ez a gondolkodásmód, ha az ember majd felnőttként tekint erre játékként. Persze, testmozgás na de könyörgöm - fogod magad, viszed a zenelejátszód, és futsz három kört odakint. Ja, és hogy még fizetned sem kell érte? Komolyan, legközelebb valami szexpózokat kezdenek el oktatni, hogy ez milyen jó testmozgás, meg ésatöbbi?
Ha nektek ez prűdség, akkor az vagyok, szerintem ez inkább a túlságosan jól kereső anyucik új hülyesége, aki kínjában már nem tud mit kezdeni a gyerekkel se saját magával, és felpattan a rúdra menőzni, mondván, hogy "ez csak testmozgás". Naná, én meg most jöttem le a falvédőről.
Beyla
2013. szeptember 10. 20:20
Bezzeg én hogy örültem volna, ha lett volna lövészet általánosban, akkor most biztos jobb lenne a közbiztonség Erzsébeten.
Ez ékes példája a "modern anyuka" agyatlanságára és a léha nyugati társadalom felelőtlengségére.
Micsoda sport, higyétek el, aki szeretne sportolni, az sportolni fog, aki nem, az nem fog, ehhez nem kell egy rúd.
Ja, mint a Twerk is egy tánc.
Ez ékes példája a "modern anyuka" agyatlanságára és a léha nyugati társadalom felelőtlengségére.
Micsoda sport, higyétek el, aki szeretne sportolni, az sportolni fog, aki nem, az nem fog, ehhez nem kell egy rúd.
Ja, mint a Twerk is egy tánc.
Beyla
2013. szeptember 10. 20:44
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Na, ez szép! Külön gratula a szülőknek! *.* Agyatlan felnőttek! (már bocs, nem mindenkire értettem!!!)
2013. szeptember 10. 20:45
|
|
Deiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 205579 offline
|
Nem értem a mai szülőket... Oké, hogy ez is egy fajta sport, de mégis csak rúdtánc (szerintem ezen van a hangsúly). Soha az életben nem hagynám a gyerekemnek, hogy ilyet csináljon.
2013. szeptember 10. 21:10
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Még kimondani/elolvasni is szörnyű a címet, no komment.
2013. szeptember 10. 21:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sosem tartottam magamat prűdnek, ám mindig is konzervatívan tettem különbséget az egészséges erotika és az erkölcstelen között. Azért érdekes, hogy egyes tagok milyen szinten inzultálják és leszólják azokat a tagokat, akikkel nem egyezik a véleményük. Miért nem fogadjátok el szimplán csak azt, hogy nem mindenkinek tetszik és nem mindenkinek jön be? Speciel ez lenne talán az egyetlenegy "sport" (szerintem nagyon nem az), amit sosem próbálnék ki. Tök jó muri tényleg otthon a páromnak ezt előadni előjáték gyanánt és rákészülni a dologra, de egyébként nem igazán tartom sem jónak, sem élvezhetőnek, de még szexinek sem, sorry. Ha azt akarnám, hogy a gyerekem valamit sportoljon, akkor az kosárlabda, ritmikus gimnasztika vagy röplabda lenne, ami igazi mozgást igényel, valamint fejleszti a gyermek szocializálódó és alkalmazkodó képességét. Én is úgy gondolom, hogy ezt a fajta "sportot" hagyjuk meg a sztriptíz táncosnőknek és lányainkat ne arra sarkaljuk, hogy a testükkel keressék a kenyerüket. És kérem szépen nem vagyok sem ostoba, sem tudatlan, sem szűklátókörű, csak szimplán szívesebben űzném a sportlövészetet vagy a szai harcművészetet, amiknek van is valami értelme. Igazából a kedves modern anyukák is hígagyúak, hogy őszinte legyek - inkább nézzenek körbe a sport tevékenységek között. Annyi visszafogott, szolid, egészséges, de mégis élvezhető sport létezik, ám ők kiragadták azt, ami legjobban sugározza az emberek felé a szexualitást. Ügyi!
SmileyZ
2013. szeptember 10. 23:39
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Magyarországon is van ilyen.. ismerek is olyan kislányt aki ezt csinálja.. elég furcsa látvány, nekem bizarr de tény, hogy egy edzőterem falain belül fognak maradni mindig is. nem fogja a "testét árulni".. mellesleg nagyon durva izomzatot képes kreálni mert eléggé nehéz.
Charlotte Benning
2013. szeptember 11. 02:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem feltétlen az a prűdség, ha nem járatnátok ilyenre a gyereketeket, inkább az, hogy mondtok 2-3 alap sportágat és akkor csak azokat lehet csinálni, csak az a normális, aki pedig kipróbálja ezt, abból r.banc lesz. Miért kéne mindenkinek ugyanazt csinálnia és szeretnie?
Charlotte Benning
2013. szeptember 11. 04:42
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Bár sokan sportkénnt űzik, és szép kis izmokat építenek vele, én gyerekeknek nem engednémn
2013. szeptember 11. 18:56
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
„Ez arról szól, hogy a lányom fitt és egészséges marad, sportol. Nem olyan, mintha sztripkluba járna”
Mééééég, nem jár. De netalántán már most kedvet kap hozzá. De persze az ilyenek hiába mondod ezt...
Szánalmas!
Ennyi a véleményem róla semmi negatív vagy pozitív.
Mééééég, nem jár. De netalántán már most kedvet kap hozzá. De persze az ilyenek hiába mondod ezt...
Szánalmas!
Ennyi a véleményem róla semmi negatív vagy pozitív.
2013. szeptember 11. 19:09
|
|
Betti1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 202284 offline
|
akik azt hiszik hogy ennek meg mindig koze van barmi fele erotikanak, azoknak ajanlom hogy nezzenek utana mondjuk egy profi rudtancosnak. ey mar reg nem arrol szol....
2013. szeptember 11. 20:56
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Én soha nem engedném a gyerekemet ezt csinálni. Ez, emberek, undorító. Táncoljon amit akar csak ezt ne. Most komolyan, rászoktatják a gyereket.. Á erről nincs mit beszélni. Hihetetlen hogy mik vannak mostanság.
2013. szeptember 12. 12:24
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
VBannak nagyon nehéz mozdulatai, ha valaki jól akarja és nem csak k*rva eszköz lehet!!!
Charlotte Benning
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.