Rúdtánc gyerekeknek — az új trend?
2013. szeptember 09. 19:45
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
nem azért mondom de attól hogy sokan elitélik azt a sportot -mert IGEN ez egy sport-csak mert sokan a stripclub-okkal tudják azonositani ..ami megint egy nagyon primitiv dolog egyébként...De valszinüleg sokan nem tudják hogy milyen ki*aszott erős izomzata kell hogy legyen valakinek ahhoz hogy az IGAZI mozdulatokat meg tudja csinálni...nem azt a szimpla vonaglást amit strip-bárokban a ribik csinálnak!....
2013. szeptember 09. 19:47
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Szerintem ez egy nagyon szép sport és ha élvezik is csinálni, akkor tök jó elfoglaltság.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 19:52
Szerintem ezzel semmi baj. Oké, leginkább a sztriptízklubokban terjedt el, de ez közel sem annyi. Ez ugyanúgy egy sport, és nem muszáj majdnem meztelenül csinálni, és nem kell vetkőzni közben, meg semmi ilyesmi.
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 19:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Egyetértek Kancsii-val!!!! 

2013. szeptember 09. 20:02
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Tapasztalatból mondom, h nem olyan könnyű mint amilyennek látszik. Ismerek olyan oktatót aki ezzel foglalkozik és igenis remek erőnlétet igényel. Én hobby szinten tanulom és legalább nem egész nap a tv előtt ülök, hanem sportolok.
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 20:03
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Én is ellene vagyok, nem természetes. Az úgy oké, hogy a szülők egészséges gyerekeket szeretnének, de annak mi értelme, ha az elméje megromlik?...Inkább futtassa meg őket a ház körül, csináljanak 50 felülést reggel délben és este, de ne ezzel "szórakoztassák" magukat.
2013. szeptember 09. 20:05
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.09.09. 19:45)
nem azért mondom de attól hogy sokan elitélik azt a sportot -mert IGEN ez egy sport-csak mert sokan a stripclub-okkal tudják azonositani ..ami megint egy nagyon primitiv dolog egyébként...De valszinüleg sokan nem tudják hogy milyen ki*aszott erős izomzata kell hogy legyen valakinek ahhoz hogy az IGAZI mozdulatokat meg tudja csinálni...nem azt a szimpla vonaglást amit strip-bárokban a ribik csinálnak!..
Az emberek primitívek, vagyis a nagy átlag. Imádnak általánosítani. És imádják összekeverni a valódi rúdtáncot a vonaglással.
2013. szeptember 09. 20:06
|
|
zseléshajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 204997 offline
|
hát, nemtom de sztem ez egyáltalán nem erkölcstelen, vagy ilyesmi, és miért okozna lelki sérülést, hogy táncolnak?
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 20:08
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Nem mondom magamat szűk látókörűnek, és nem is ítélem el, de a gyerekeknek ezzel sugalltatott mögöttes tartalmat viszont ellenzem. De persze mindenki csináljon amit jónak lát
2013. szeptember 09. 20:10
Idézet (zseléshaj @ 2013.09.09. 20:06)
hát, nemtom de sztem ez egyáltalán nem erkölcstelen, vagy ilyesmi, és miért okozna lelki sérülést, hogy táncolnak?
Pontosan. Ha gyerekem lenne, inkább rúdtáncra járatnám, minthogy csavarogjon, és esetleg drogozzon, vagy rosszabb. Így legalább jó erőnléte lesz, jó alakja és mozog is.
És igen, ez egy sport, amit nem lenge ruhácskában végeznek, meg nem vonaglanak egy rúd körül. Ide komoly erőnlét kell, hogy meg tudja csinálni az ember a mozdulatokat és elbírja a saját súlyát.
2013. szeptember 09. 20:14
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Háát ha szeretik akkor csinálják!!! ők tudják!!!
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 20:18
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Én szívesen kipróbálnám csak félő, hogy amint ráugrok a rúdra az kidől.
Kötelet se tudok mászni, de arra legalább tudom hogyan kell ráugrani, és fent maradni. A fémről meg lecsúszok.
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 20:23
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Gondolom,hogy gyermekeknek és tinédzsereknek visszafogottabb mozdulatokat tanítanak.Egyébként meg attól még,hogy ti láttok mögöttes tartalmat,sokan csak úgy fogják fel,hogy ez is egy tánc,egy sport.Én nem találok benne semmi kivetnivalót,kötve hiszem,hogy rossz hatással lenne a fiatal korosztályra.Nem ettől fog valaki erkölcstelen lenni...Ennyi erőből latin-amerikai táncot,társastáncot sem tanulhat egy lány sem,mert teli van csípőmozgással? Nemár...
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 20:41
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Ez jóóóóóvolt xDDDDDD Ezzz nem semmi.
Oh, i wanna do is fuck your rúd. xD
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett