55 éves lenne Michael Jackson
2013. augusztus 30. 01:49
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Idézet (Nika @ 2013.08.30. 00:10)
Könyörgöm én nem Michael-re értettem!!!A szobros dolgot!!!
Hidd el, ilyenkor én is könyörgöm. Egy olyan cikkhez írtál, ami az egész Michael Jacksonról szól. Logikusan levezetve mindenki azt hiszi, hogy a szobros dologtól kezdve a "mégis miért lenne ő a pop király"-ig róla írtál. És szerintem is, csak kifogásként írtad azt, hogy nem rá értetted.
2013. augusztus 30. 12:53
Idézet (Nika @ 2013.08.30. 00:10)
Én is ezt mondanám... Szánalmas vagy drága...
2013. augusztus 30. 19:48
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Nika @ 2013.08.29. 16:31)
Ooooh álitsunk neki szobrot!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Mesélj még!!
Michael zeneileg és emberileg utánozhatatlan. Elérte, hogy mindenki elismerje és felnézzenek rá. Csak akadtak, akik jelen esetben tényleg irigyek voltak rá és szerették volna bemocskolni. A pop királya örökké.
Idézet
A cikk MJ életének fontos momentumait, életútját mutatja be. Kire érthetted?
2013. augusztus 30. 21:26
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nika, te egy elmondhatatlan hülye ember vagy.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 30. 21:41
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (flóranekem8 @ 2013.08.30. 21:26)
Nika, te egy elmondhatatlan hülye ember vagy.
Én azért ezt nem írtam volna neki, akármekkora butaságot írt a hozzászólásában. Nem védem, de azért interneten keresztül nem hülyéznék le senkit. Majd benő a feje lágya, nem kell komolyan venni őt.
Amúgy Michael szerintem remek slágereket írhatott volna még, csak a sors sajnos közrejátszott. Nagyon sajnálom őt, mert fantasztikus ember volt, önzetlenül, tiszta szívből végezte a munkáját, nem csak a pénzért és a hírnévért dolgozott (habár ebből a kettőből jócskán jutott neki anélkül, hogy eladta volna az arcát - vagy magát - különböző promóciós termékeknek vagy bármi másnak). Nem hiába ő a Pop Királya. Szerintem az ő zenéjére mindig fog emlékezni az emberiség. Fel nem bírom fogni, hogy nincs már közöttünk. Nyugodjon békében.
2013. szeptember 01. 13:47
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
Sajnos nem élhette meg...:/
2013. szeptember 01. 16:54
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Boldog szülinapot, Jacko!
2013. szeptember 02. 17:38
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Szomorú belegondolni, hogy mekkora legendát veszítettünk el!
Michael hihetetlenül tehetséges és jószívű ember volt, még bőven lett volna ideje élni, tehetségét kamatoztatni. De sajnos elhunyt. Remélem odafent békében él végre!
Éowyn
2013. október 03. 11:42
|
tejútlefetyelőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 212859 offline
|
Azért valljuk be, vele tényleg meghalt valami... A zeneipar teljesen új (és nem jobb) irányt vett, a minőség is eltűnt. Ő garancia volt a tökéletességre, a szakmai zsenialitásra, a katarzisra. S mindezt úgy tudta elérni, hogy közben más angyali küldetést is végzett. Órákig tudnám magasztalni... Boldog vagyok, hogy láthattam és akkor éltem fiatalságomat, amikor ő is a legboldogabb volt! MJ forever!!! <3 <3 <3
Éowyn
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?