Egyébként mind a mai napig nem tudom felfogni, hogy ő már nincs többé. Komolyan. Kiskoromba anyukám mindig MJ-t hallgatott, és már akkor imádtam a dalait. Mikor hallottam a hírt, hogy elhunyt, először nem is hittem el. Még élnie kellett volna, hisz' még olyan fiatal volt..
55 éves lenne Michael Jackson
2013. augusztus 29. 17:36
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Egyébként mind a mai napig nem tudom felfogni, hogy ő már nincs többé. Komolyan. Kiskoromba anyukám mindig MJ-t hallgatott, és már akkor imádtam a dalait. Mikor hallottam a hírt, hogy elhunyt, először nem is hittem el. Még élnie kellett volna, hisz' még olyan fiatal volt..
Boldog születésnapot.
2013. augusztus 29. 17:37
Nagyon jó lett a cikk! A képek sokat dobnak rajta, és minden le van írva! Szuper lett! És boldog születésnapot a pop egyetlen és utánozhatatlan királyának, MICHAEL F**KING AWESOME JACKSONNAK!
Nika!
Tudod, MJ olyat alkotott, amit a Te kedvenceid sosem fognak! Ehhez jó adag tehetség is kell - nekik meg nincs. Ennyit erről
Nika!
Tudod, MJ olyat alkotott, amit a Te kedvenceid sosem fognak! Ehhez jó adag tehetség is kell - nekik meg nincs. Ennyit erről
2013. augusztus 29. 17:42
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Szuper cikk
Cat13-nak pedig boldogot!
Cat13-nak pedig boldogot!
2013. augusztus 29. 17:44
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.08.29. 17:37)
Nagyon jó lett a cikk! A képek sokat dobnak rajta, és minden le van írva! Szuper lett!
Köszönöm! Egyébként már rájöttem, mit hagytam ki belőle, de az adatlapján úgyis ott van
Köszönet a jóváhagyó moderátornak az utolsó 4 és fél sorért!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 29. 17:47
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Idézet (Nika @ 2013.08.29. 16:31)
Ooooh álitsunk neki szobrot!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Persze, más is meghal ez így van, sajnos. Michael mégis megérdemli, úgy ahogy más is aki meghal, hogy megemlékezzenek róla. Ahelyett hogy itt írnád a rosszindulatú kommentedet, inkább tisztelned kellene őt, mivel ma van a születésnapja.
Bárcsak ne történt volna meg, hogy most itt legyen, és velünk ünnepeljen.
Boldog születésnapot kívánok a pop királyának, Michael Jacksonnak!
2013. augusztus 29. 18:39
|
|
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline
|
egy ilyen értékes embernek, köztünk lenne a helye!!
Boldog születésnapot, és Nyugodjon Békében!!!
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. augusztus 29. 18:45
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Boldog születésnapot! Nyugodj békében!
2013. augusztus 29. 18:46
|
|
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline
|
Idézet (Nika @ 2013.08.29. 16:31)
Ooooh álitsunk neki szobrot!!-.-
igen, szerintem is kéne neki egy szobor;) de még milyen sokat ért el!! igen, sajnos ez így van, egyszer mindenki meghal:| de, engem érdekel, tehát inkább a magad nevében beszélj!! -.- azért, kedvesem, mert nem kellett neki Nickelodeon meg Disney, de még csak tehetség kutató sem, hogy ilyen sikeres és nagynevű ember legyen! a számai értelmesek, mindig is a vérében volt, és érezte a zenét! a jótékonykodás nagymestere is volt!! és attól még, hogy te egy ilyen tehetségtelen és hangtalan Szelená Gomeszt reklámozol és bálványozol, mi nem nagyon kérünk belőle!! ja, és belőled sem...-.- :P
2013. augusztus 29. 18:51
Olyan kár érte! Gyakran gondolok arra, hogy bár visszakaphatná őt a világ. Cserébe vigye az ördög a mostani popsz*rra degrarált bagázst..csak alkothatna még Michael.
Annyit azért még hozzáfűznék, hogy Elvis minden idők legsikeresebb szóló előadója. Michael csak a 2. A Thriller kislemez pedig nem volt #1 Amerikában (sajnos), csak a 4. pozícióig jutott. Maga az LP vezette a Billboard 200-as listát 37 (nem egymást követő) hétig. (Amire azóta se volt példa).
Mindegy is. Az a 4. hely akkor nagyobb durranás volt, mint aki ma első tud lenni. Számos rekord, megannyi sláger, csodálatos dalok és albumok.
Nyugodjon békében a popzene örökös királya!
Annyit azért még hozzáfűznék, hogy Elvis minden idők legsikeresebb szóló előadója. Michael csak a 2. A Thriller kislemez pedig nem volt #1 Amerikában (sajnos), csak a 4. pozícióig jutott. Maga az LP vezette a Billboard 200-as listát 37 (nem egymást követő) hétig. (Amire azóta se volt példa).
Mindegy is. Az a 4. hely akkor nagyobb durranás volt, mint aki ma első tud lenni. Számos rekord, megannyi sláger, csodálatos dalok és albumok.
Nyugodjon békében a popzene örökös királya!
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?