Starity

55 éves lenne Michael Jackson

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 29. 18:52 #81
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 424
Csatolások: 0
Azonosító: 206949
55 éves... Lenne ... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Éowyn
2013. augusztus 29. 18:52 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nika @ 2013.08.29. 16:31)
Ooooh álitsunk neki szobrot!!-.- 
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-

Igen, egyetértek Krisztii2001-el, tényleg megérdemelne egy szobrot. És nem csak a zenei munkásságáért, hanem mindazért, amit tett. Tudod, ő olyan dolgokat vitt véghez tiszta szívből és önzetlenül, amit ma nagyon sokan pénzért és hírverésért. Csodálatos ember volt és emellett fantasztikus énekes és előadó. Úgyhogy, kedvesem most nézz jó mélyen magadba, gondolkozz el és tanulj egy kis tiszteletet azok irányába, akik megérdemlik. Sajnálom, hogy ilyen hamar és így távozott. Nyugodjon békében.
Remek kis cikk lett, kb. félidőben bekönnyeztem és úgy olvastam végig. Köszönet érte.

U.I.: ha valaki mégegyszer le Jackozza, akkor főbe lövöm magam, esküszöm. mad.gif
6 felhasználónak tetszik: Éowyn, Lucky5, Pöttömke, Szandiiii, Törpemókus, Beyla
2013. augusztus 29. 18:53 #83
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lenne ha valami tiszteletett adnának szegény nek hisz ő meg érdemli..
2013. augusztus 29. 18:57 #84
Melcsy24
Melcsy24
visszatérő vendég

StátuszBytheWay :DD
Hozzászólás: 209
Azonosító: 207488
Olyan rossz , hogy ilyen fiatalon meghalt. Szerintem mindenki , aki kedvelte/kedveli tudja , hogy igen is tehetséges volt.
És egyetértek az előttem lévő kommentelőknek , valamit kéne neki csinálni tiszteletből , mert megérdemli.
De még így is Boldog Szülinapot neki!:/
2013. augusztus 29. 19:05 #85
cserike99
cserike99

StátuszWayer szív,Wayer lélek.Wayer leszek amíg élek!!! <3
Hozzászólás: 534
Azonosító: 186353
Boldogat neki és Nyugodjon békében!
2013. augusztus 29. 19:18 #86
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Nem szerettem a zenéit és amunkásságait, de elismerem a tehetségét! A halált pedig senkinek sem kívánom. Nyugodjon békében!
2013. augusztus 29. 19:22 #87
selena gomez fan22
selena gomez fan22
Mad Hatter

StátuszAnd nothing ever happens
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 6
Azonosító: 209928
én nem szerettem a zenéit. de azért sajnálom hogy meghalt:(
2013. augusztus 29. 19:28 #88
- törölt felhasználó -    
Na ez cikk! Es nem a 20 éves kis Liam hatalmas eredményeiről kéne olvasnunk hanem erről!!egy igazi énekes és legenda! <3 nyugodjon békében! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: wish of happiness, Szandiiii, Beyla
2013. augusztus 29. 19:35 #89
wish of happiness
wish of happiness
visszatérő vendég

StátuszI hope you had time of your life....
Hozzászólás: 282
Csatolások: 1
Azonosító: 180419
Na ez már cikk!Jacko tényleg valami remeket alkotott,valami maradandót smileeee.gif Nyugodjon békében a pop király!<3 :/
2013. augusztus 29. 19:40 #90
wish of happiness
wish of happiness
visszatérő vendég

StátuszI hope you had time of your life....
Hozzászólás: 282
Csatolások: 1
Azonosító: 180419
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-

Képzeld már van szobra biggrin.gif Hogy lenne ő a Pop Király? Ha elolvastad a cikket ez szerintem magától értetődő biggrin.gif Ha majd olyat alkotsz,mint ő akkor ESETLEG fikáhatod addig is puszi :*
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla
2013. augusztus 29. 19:58 #91
- törölt felhasználó -    

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?! Igen abban igazad van, hogy rengeteg ember meghalt már, de egy olyan embert akit nem ismer a világ, azt hogy gyászolja? Sok mindenkinek meghalt az apukája-anyukája, de ha a híradó nem számol be az esetekről, akkor az emberek többsége, hogy szerezzenek róla tudomást? Ja és, ha nem érted, hogy miért lenne ő a pop királya, az a te bajod. Először ki kéne nyitni a szemed, és megnézni miket vitt véghez ez az ember! Ő történelmet írt, éppen ezért mindenki emlékezni fog a nevére, ebbe jobb ha beletörődsz, és ha majd annyit fogsz elérni mint MJ (erősen kétlem, mert a hozzászólásodból, és a helyesírásodból ítélve nem lehetsz több 10-nél) Majd akkor nyisd ki a pofikádat, jó? További szép napot.
4 felhasználónak tetszik: Éowyn, Lucky5, Szandiiii, Beyla
2013. augusztus 29. 20:02 #92
- törölt felhasználó -    
Imádtam Jackson dalait, de a végén már szörnyen nézett ki. Sajnálom hogy meghalt, a világ egy tehetséges ember vesztett el. Nyugodjon békében!
2013. augusztus 29. 20:05 #93
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Köszönjük a cikket, nagyon tartalmas volt! smileeee.gif Boldog születésnapot ennek az Istennek!
2 felhasználónak tetszik: Éowyn, Szandiiii
2013. augusztus 29. 20:14 #94
Vanessa Bloom
Vanessa Bloom
Yoncé

StátuszYoncé
Hozzászólás: 1318
Csatolások: 3477
Azonosító: 194184
Jackson a zene igazi példaképe a tánc tudása egyedi dalszerzőként is fantasztikus a hangja igazi zene füleimnek...csodálom őt annyi igazságot énekelt el.
És bebizonyította a világnak hogy nem a bőrszín határoz meg minket hanem az amit tudatni akarunk a világgal az igazmondó szívből jövő dalok.
Mindig emlékezni fogok rá sajnálom hogy már nincsen az élők sorai között.
Your Music
Yout Heart
Your humanity
Will Never Dim
King Of Pop!!!!!!!
2 felhasználónak tetszik: Éowyn, Szandiiii
2013. augusztus 29. 20:14 #95
- törölt felhasználó -    
Nika írta:

Na basszus most felcs*szted az agyam.
Mi az, hogy nem érted, h miért ő a Pop királya?
Úristen! Te nem voltál magadnál, mikor ezt le merted írni xD
Amikor valaha is rekordot döntessz vagy ha leteszel valamit az asztalra, ember, akkor se fikázhatod értve vagyok?
Mert olyan pocsékot alkotott szerinted, hogy nem lehetne Pop királya? Ne is hallgass bele, mert nem érdemled meg.
Kérdezd meg pl. egy tanárodat, hogy mit gondol Michael Jacksonról, nem azt fogja mondani, hogy milyen rossz volt.

Michael Joseph Jackson egy angyal volt véleményem szerint, akit sokan nem értettek meg és annyi mindent mondhatnék Róla, hogy kész regényt adhatnék ki... Na mindegy.

Boldog szülinapot utánozhatatlan Michael! Már az 55. lenne, el se hiszem, és még mindig élhetne... az de jó is lenne!
2013. augusztus 29. 20:15 #96
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
nagyon jó cikk
Jacko tényleg a Pop Királya volt és az is marad wink.gif
2013. augusztus 29. 20:19 #97
- törölt felhasználó -    
Nyugodjon békében! sad.gif
2013. augusztus 29. 20:20 #98
- törölt felhasználó -    
Boldog Születésnapot Neki!Isten nyugosztalja!
2013. augusztus 29. 20:31 #99
- törölt felhasználó -    

Ezt remélem viccnek szántad. Az egy dolog, hogy Selena & Justin rajongó vagy, de az igazi tehetséget tényleg felimerhetnéd. Nem tudom, hány éves vagy, de tippelek egy 12-re. Igen, Selena rajongója vagyok, de máig tudom, hogy a pop királya Michael Jackson és mindig is az lesz. Fogadni mernék, hogy a pop királyának Justin Biebert tartod, pedig sose fog felérni MJ-hez. wink.gif

Boldog születésnapot és Nyugodjon békében!
2013. augusztus 29. 20:41 #100
- törölt felhasználó -    
Remek cikk lett! meghajolo.gif Nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon halt meg. sad.gif
Boldog születésnapot neki!
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok