55 éves lenne Michael Jackson
2013. augusztus 29. 18:52
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
55 éves... Lenne ...
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. augusztus 29. 18:52
Idézet (Nika @ 2013.08.29. 16:31)
Ooooh álitsunk neki szobrot!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Igen, egyetértek Krisztii2001-el, tényleg megérdemelne egy szobrot. És nem csak a zenei munkásságáért, hanem mindazért, amit tett. Tudod, ő olyan dolgokat vitt véghez tiszta szívből és önzetlenül, amit ma nagyon sokan pénzért és hírverésért. Csodálatos ember volt és emellett fantasztikus énekes és előadó. Úgyhogy, kedvesem most nézz jó mélyen magadba, gondolkozz el és tanulj egy kis tiszteletet azok irányába, akik megérdemlik. Sajnálom, hogy ilyen hamar és így távozott. Nyugodjon békében.
Remek kis cikk lett, kb. félidőben bekönnyeztem és úgy olvastam végig. Köszönet érte.
U.I.: ha valaki mégegyszer le Jackozza, akkor főbe lövöm magam, esküszöm.
2013. augusztus 29. 18:53
Nagyon jó lenne ha valami tiszteletett adnának szegény nek hisz ő meg érdemli..
2013. augusztus 29. 18:57
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Olyan rossz , hogy ilyen fiatalon meghalt. Szerintem mindenki , aki kedvelte/kedveli tudja , hogy igen is tehetséges volt.
És egyetértek az előttem lévő kommentelőknek , valamit kéne neki csinálni tiszteletből , mert megérdemli.
De még így is Boldog Szülinapot neki!:/
És egyetértek az előttem lévő kommentelőknek , valamit kéne neki csinálni tiszteletből , mert megérdemli.
De még így is Boldog Szülinapot neki!:/
2013. augusztus 29. 19:22
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
én nem szerettem a zenéit. de azért sajnálom hogy meghalt:(
2013. augusztus 29. 19:28
Na ez cikk! Es nem a 20 éves kis Liam hatalmas eredményeiről kéne olvasnunk hanem erről!!egy igazi énekes és legenda! <3 nyugodjon békében!
2013. augusztus 29. 19:35
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Na ez már cikk!Jacko tényleg valami remeket alkotott,valami maradandót
Nyugodjon békében a pop király!<3 :/
2013. augusztus 29. 19:40
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Képzeld már van szobra
2013. augusztus 29. 19:58
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?! Igen abban igazad van, hogy rengeteg ember meghalt már, de egy olyan embert akit nem ismer a világ, azt hogy gyászolja? Sok mindenkinek meghalt az apukája-anyukája, de ha a híradó nem számol be az esetekről, akkor az emberek többsége, hogy szerezzenek róla tudomást? Ja és, ha nem érted, hogy miért lenne ő a pop királya, az a te bajod. Először ki kéne nyitni a szemed, és megnézni miket vitt véghez ez az ember! Ő történelmet írt, éppen ezért mindenki emlékezni fog a nevére, ebbe jobb ha beletörődsz, és ha majd annyit fogsz elérni mint MJ (erősen kétlem, mert a hozzászólásodból, és a helyesírásodból ítélve nem lehetsz több 10-nél) Majd akkor nyisd ki a pofikádat, jó? További szép napot.
2013. augusztus 29. 20:02
Imádtam Jackson dalait, de a végén már szörnyen nézett ki. Sajnálom hogy meghalt, a világ egy tehetséges ember vesztett el. Nyugodjon békében!
2013. augusztus 29. 20:14
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jackson a zene igazi példaképe a tánc tudása egyedi dalszerzőként is fantasztikus a hangja igazi zene füleimnek...csodálom őt annyi igazságot énekelt el.
És bebizonyította a világnak hogy nem a bőrszín határoz meg minket hanem az amit tudatni akarunk a világgal az igazmondó szívből jövő dalok.
Mindig emlékezni fogok rá sajnálom hogy már nincsen az élők sorai között.
Your Music
Yout Heart
Your humanity
Will Never Dim
King Of Pop!!!!!!!
És bebizonyította a világnak hogy nem a bőrszín határoz meg minket hanem az amit tudatni akarunk a világgal az igazmondó szívből jövő dalok.
Mindig emlékezni fogok rá sajnálom hogy már nincsen az élők sorai között.
Your Music
Yout Heart
Your humanity
Will Never Dim
King Of Pop!!!!!!!
2013. augusztus 29. 20:14
Nika írta:
Na basszus most felcs*szted az agyam.
Mi az, hogy nem érted, h miért ő a Pop királya?
Úristen! Te nem voltál magadnál, mikor ezt le merted írni xD
Amikor valaha is rekordot döntessz vagy ha leteszel valamit az asztalra, ember, akkor se fikázhatod értve vagyok?
Mert olyan pocsékot alkotott szerinted, hogy nem lehetne Pop királya? Ne is hallgass bele, mert nem érdemled meg.
Kérdezd meg pl. egy tanárodat, hogy mit gondol Michael Jacksonról, nem azt fogja mondani, hogy milyen rossz volt.
Michael Joseph Jackson egy angyal volt véleményem szerint, akit sokan nem értettek meg és annyi mindent mondhatnék Róla, hogy kész regényt adhatnék ki... Na mindegy.
Boldog szülinapot utánozhatatlan Michael! Már az 55. lenne, el se hiszem, és még mindig élhetne... az de jó is lenne!
Na basszus most felcs*szted az agyam.
Mi az, hogy nem érted, h miért ő a Pop királya?
Úristen! Te nem voltál magadnál, mikor ezt le merted írni xD
Amikor valaha is rekordot döntessz vagy ha leteszel valamit az asztalra, ember, akkor se fikázhatod értve vagyok?
Mert olyan pocsékot alkotott szerinted, hogy nem lehetne Pop királya? Ne is hallgass bele, mert nem érdemled meg.
Kérdezd meg pl. egy tanárodat, hogy mit gondol Michael Jacksonról, nem azt fogja mondani, hogy milyen rossz volt.
Michael Joseph Jackson egy angyal volt véleményem szerint, akit sokan nem értettek meg és annyi mindent mondhatnék Róla, hogy kész regényt adhatnék ki... Na mindegy.
Boldog szülinapot utánozhatatlan Michael! Már az 55. lenne, el se hiszem, és még mindig élhetne... az de jó is lenne!
2013. augusztus 29. 20:31
Ezt remélem viccnek szántad. Az egy dolog, hogy Selena & Justin rajongó vagy, de az igazi tehetséget tényleg felimerhetnéd. Nem tudom, hány éves vagy, de tippelek egy 12-re. Igen, Selena rajongója vagyok, de máig tudom, hogy a pop királya Michael Jackson és mindig is az lesz. Fogadni mernék, hogy a pop királyának Justin Biebert tartod, pedig sose fog felérni MJ-hez.
Boldog születésnapot és Nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.