Egyébként mind a mai napig nem tudom felfogni, hogy ő már nincs többé. Komolyan. Kiskoromba anyukám mindig MJ-t hallgatott, és már akkor imádtam a dalait. Mikor hallottam a hírt, hogy elhunyt, először nem is hittem el. Még élnie kellett volna, hisz' még olyan fiatal volt..
55 éves lenne Michael Jackson
2013. augusztus 29. 17:36
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Egyébként mind a mai napig nem tudom felfogni, hogy ő már nincs többé. Komolyan. Kiskoromba anyukám mindig MJ-t hallgatott, és már akkor imádtam a dalait. Mikor hallottam a hírt, hogy elhunyt, először nem is hittem el. Még élnie kellett volna, hisz' még olyan fiatal volt..
Boldog születésnapot.
2013. augusztus 29. 17:37
Nagyon jó lett a cikk! A képek sokat dobnak rajta, és minden le van írva! Szuper lett! És boldog születésnapot a pop egyetlen és utánozhatatlan királyának, MICHAEL F**KING AWESOME JACKSONNAK!
Nika!
Tudod, MJ olyat alkotott, amit a Te kedvenceid sosem fognak! Ehhez jó adag tehetség is kell - nekik meg nincs. Ennyit erről
Nika!
Tudod, MJ olyat alkotott, amit a Te kedvenceid sosem fognak! Ehhez jó adag tehetség is kell - nekik meg nincs. Ennyit erről
2013. augusztus 29. 17:42
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Szuper cikk
Cat13-nak pedig boldogot!
Cat13-nak pedig boldogot!
2013. augusztus 29. 17:44
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.08.29. 17:37)
Nagyon jó lett a cikk! A képek sokat dobnak rajta, és minden le van írva! Szuper lett!
Köszönöm! Egyébként már rájöttem, mit hagytam ki belőle, de az adatlapján úgyis ott van
Köszönet a jóváhagyó moderátornak az utolsó 4 és fél sorért!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 29. 17:47
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Idézet (Nika @ 2013.08.29. 16:31)
Ooooh álitsunk neki szobrot!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Más is meghal mégsem írnak róla cikket!!Mégha sokat is ért el az illető!!Másoknak az anyukája vagy apukája meghal!!!Senkit nem érdekel!!!És én azt sem értem miért lenne ő a Pop Királya!!-.-
Persze, más is meghal ez így van, sajnos. Michael mégis megérdemli, úgy ahogy más is aki meghal, hogy megemlékezzenek róla. Ahelyett hogy itt írnád a rosszindulatú kommentedet, inkább tisztelned kellene őt, mivel ma van a születésnapja.
Bárcsak ne történt volna meg, hogy most itt legyen, és velünk ünnepeljen.
Boldog születésnapot kívánok a pop királyának, Michael Jacksonnak!
2013. augusztus 29. 18:39
|
|
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline
|
egy ilyen értékes embernek, köztünk lenne a helye!!
Boldog születésnapot, és Nyugodjon Békében!!!
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. augusztus 29. 18:45
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Boldog születésnapot! Nyugodj békében!
2013. augusztus 29. 18:46
|
|
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline
|
Idézet (Nika @ 2013.08.29. 16:31)
Ooooh álitsunk neki szobrot!!-.-
igen, szerintem is kéne neki egy szobor;) de még milyen sokat ért el!! igen, sajnos ez így van, egyszer mindenki meghal:| de, engem érdekel, tehát inkább a magad nevében beszélj!! -.- azért, kedvesem, mert nem kellett neki Nickelodeon meg Disney, de még csak tehetség kutató sem, hogy ilyen sikeres és nagynevű ember legyen! a számai értelmesek, mindig is a vérében volt, és érezte a zenét! a jótékonykodás nagymestere is volt!! és attól még, hogy te egy ilyen tehetségtelen és hangtalan Szelená Gomeszt reklámozol és bálványozol, mi nem nagyon kérünk belőle!! ja, és belőled sem...-.- :P
2013. augusztus 29. 18:51
Olyan kár érte! Gyakran gondolok arra, hogy bár visszakaphatná őt a világ. Cserébe vigye az ördög a mostani popsz*rra degrarált bagázst..csak alkothatna még Michael.
Annyit azért még hozzáfűznék, hogy Elvis minden idők legsikeresebb szóló előadója. Michael csak a 2. A Thriller kislemez pedig nem volt #1 Amerikában (sajnos), csak a 4. pozícióig jutott. Maga az LP vezette a Billboard 200-as listát 37 (nem egymást követő) hétig. (Amire azóta se volt példa).
Mindegy is. Az a 4. hely akkor nagyobb durranás volt, mint aki ma első tud lenni. Számos rekord, megannyi sláger, csodálatos dalok és albumok.
Nyugodjon békében a popzene örökös királya!
Annyit azért még hozzáfűznék, hogy Elvis minden idők legsikeresebb szóló előadója. Michael csak a 2. A Thriller kislemez pedig nem volt #1 Amerikában (sajnos), csak a 4. pozícióig jutott. Maga az LP vezette a Billboard 200-as listát 37 (nem egymást követő) hétig. (Amire azóta se volt példa).
Mindegy is. Az a 4. hely akkor nagyobb durranás volt, mint aki ma első tud lenni. Számos rekord, megannyi sláger, csodálatos dalok és albumok.
Nyugodjon békében a popzene örökös királya!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.