VV Éva egyetemi előadó lesz?
2013. augusztus 10. 10:30
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
hat jobb is,ha nem all be arufeltotonek,mert ahhoz sem ertene, a vegen kilopna az alkoholt
D
2013. augusztus 10. 11:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szánalmas ez a nő...
2013. augusztus 10. 11:25
|
|
törpikeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.09. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 187435 offline
|
Attól még, hogy híres, és az "egész ország ismeri, nem azért, mert jó ember, vagy tehetséges valami értelmesben, vagy mert tett valami jót pl. önkénteskedett vagy sok pénzt adományozott hátrányos helyzetű gyerekeknek. Hanem azért, mert egy normálatlan ember, akinek feltűnési viszketegége van. Aki értelmetlen.
2013. augusztus 10. 11:55
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Pffff... Már bocsánat, utálok ilyet mondani, meg nem is ismerem, de akkor is, az első dolog ami eszembe jutott (már a cím láttán), az az volt, hogy: h*lye r*banc. Ez a nő max. takarítónőnek vagy aszfalttündérnek lenne jó, semmi másnak... Mire fel akar ez egyetemi előadó lenni, mikor -ha az eszét nézzük (ami nem úgy tűnik, hogy lenne neki)- még az általános iskolát se járta ki??? Ezt elmegyógyba kéne zárni, nemhogy szerepelni engedni... Komolyan mondom, miért híres ez a nő? Azért mert szerepelt valami szemét műsorban, még egy pár, -szintén 0 IQ-val rendelkező- emberrel együtt??? Se nem szép, se nem okos, nem tehetséges, pénze sincs, nem adakozott egy lyukas fityinget sem, nem talált fel semmit, ráadásul több alkoholt ivott mint vizet. És mi az, hogy ,,megveti a fizikai munkát"?!?!?!?! Ha nem lennének olyan emberek, akik ezzel törődnek, akkor ő most egy híd alatt lakna, ugyanis kőművesek, ácsok és a többi "megvetendő fizikai munkát végző ember" nélkül nem lenne háza... Sőt még a híd alatt sem lakhatna, mert ugyebár azt is meg kellett építenie valakinek. Remélem, hogy elköltözik Magyarországról, valahova jó messzire, mert ezzel nem teszi jobbá országunk hírnevét, sőt...! Csináljon magából hülyét máshol, ne itt rontsa a levegőt, na.
2013. augusztus 10. 13:16
Hát nagyrészben igaza van .Ő ezt azért mondta hogy túl híres mert ő egy kicsit túlzott botrányaival és valóságs. szerepléssel szerzett olyan hírnevet hogy ezt mondja .Lehet hogy nem hangzik értelmesnek amit mondtam de ő tényleg tól híres egy átlagon aluli munkához
2013. augusztus 10. 13:17
Azért remélem nem pont arra az egyetemre jelentkeznék ahol ő egyetemi előadást fog tartani.Égés lenne.
2013. augusztus 10. 14:59
|
|
Julinalinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 178748 offline
|
attól még mert "híres" ugyanúgy dolgozhatna mint a többie nromális ember. miből akar előadást tartani? abból, hogy "hogy legyünk Magyarország szégyene?":DDD
2013. augusztus 10. 15:07
És mit tanítana? Hogyan legyünk nap mint nap részegek vagy hogyan hozzunk szégyent az országunkra? Vajon miért ajánlották neki fel ezt az állást? Nem is tudtam hogy luxusprosti lett belőle hogy üzletemberekkel kezd remélem értitek mire gondolok
2013. augusztus 10. 18:18
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
„Nem fogok elmenni egy hipermarketbe árufeltöltőnek, hiszen ahhoz elég híres vagyok. Nem azért, mert degradál a munka, hanem a ValóVilágnak köszönhetően szinte az egész ország megismert” – nyilatkozta a Blikknek a fizikai munkát megvető valóságshow-sztár, akinek fél éve komoly, ugyanakkor megviselt párkapcsolata van.
Nem, kicsit sem egoista
Egyetemi tanító? Ez egy vicc? Jót röhögtem.
Nem, kicsit sem egoista
Egyetemi tanító? Ez egy vicc? Jót röhögtem.
2013. augusztus 10. 22:28
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Híres? Pff... hagyjuk már. És ebbe a pályafutásba egy pozitív megnyilvánulása sem volt, csak folyton járatja le magát mindenhol, ahogy most ezzel a kijelentésével is
2013. augusztus 11. 07:22
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
És vajon mit tanítana?
Hogyan legyünk totálisan közönségesek? Hogyan részegedjünk le rövid idő alatt, és csináljunk magunkból hülyét, amikor nyilatkozunk a hazai bulvár médiának?
„Nem fogok elmenni egy hipermarketbe árufeltöltőnek, hiszen ahhoz elég híres vagyok. Nem azért, mert degradál a munka...
Első körben fel kellene ismernie azt a tényt, hogy a degradál nem egyenlő azzal, hogy derogál.
... hanem a ValóVilágnak köszönhetően szinte az egész ország megismert”
És azóta is próbálja mindenki minél gyorsabban elfelejteni.
Hogyan legyünk totálisan közönségesek? Hogyan részegedjünk le rövid idő alatt, és csináljunk magunkból hülyét, amikor nyilatkozunk a hazai bulvár médiának?
Idézet
„Nem fogok elmenni egy hipermarketbe árufeltöltőnek, hiszen ahhoz elég híres vagyok. Nem azért, mert degradál a munka...
Első körben fel kellene ismernie azt a tényt, hogy a degradál nem egyenlő azzal, hogy derogál.
Idézet
... hanem a ValóVilágnak köszönhetően szinte az egész ország megismert”
És azóta is próbálja mindenki minél gyorsabban elfelejteni.
2013. augusztus 11. 12:41
Persze, Mit fog tanitani? Hogy legyünk részegek minél előbb? Vagy hogy hogyan égessük le Magyarországot?xddd Szánalmas egy nő. Persze híres. Amit művelt szerintem Kínába is ismerik már xD
2013. augusztus 12. 13:32
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Még hogy túl híres hozzá? Pedig szerintem oda illene leginkább. Egy szupi kis hipermarketbe, ahol senki se foglalkozna vele... mindenkinek az lenne a legjobb ha eltűnne egy kicsit a nyilvánosság elől...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: