Mekkora arca van ennek a nőnek, csak tudnám, hogy mire fel!

Az egy dolog, hogy ő széttette a lábát minden jött-ment bizniszmennek, de annyira buta és ostoba csak nem lehet, hogy tudatában nincs egy apró, csetlő-botló dologgal: ehhez az álláshoz minimum egy diploma kell. Bocs, neki van? Szerintem még az érettségije sincs meg, úgyhogy, ha akarna sem tudna árufeltöltőként elhelyezkedni.

Az egyetemi professzorok diplomákat gyűjtenek be, lépkednek a ranglétrán, hogy elismert egyetemi előadó váljék belőlük. Ez a proli miről fog előadást tartani? Arról, hogy hogyan igyál, mint a gödény? Nem vagyok rosszindulatú, félreértés ne essék, de ez a nőnek titulált véglény annyira eltévedt, hogy sürgősen kéne adni neki egy iránytűt. De, hogy ő túl neves egy árufeltöltői melóhoz... szimplán a röhögés jön rám, ahogyan elolvasom ezeket a sorokat.XD Azért kíváncsi vagyok, hogy a negyven éves munkaviszonyából mennyit töltött le, mert ő annyira dolgos embernek adja magát elő. Az ilyen mentalitású egyedeket b*sznám ki a szántóföldre éjt-nappallá téve kapálni. Utána könyörögne azért, hogy egy nyilvános budit takaríthasson, nemhogy árut pakoljon valamelyik multi cégnél!