Épphogy túlélte a halálos pókcsípést — fotó
2013. május 11. 14:11
Juj! Még jó, hogy nem lett komolyabb baj!! Elég csúnyán néz ki az a seb! :/
2013. május 11. 20:45
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Mexikóba sem megyek az már biztos. Eleve nagyon félek a pókoktól én, szóval... Okos volt, hiszen egyből kórházba ment és nem nézte órákig a sebet amit az a kis lény hozott össze. Félelmetesnek tartom, hogy ezek az apró termetű kis élőlények képesek ilyet tenni. A képen a sebe szörnyen nézett ki.
2013. május 12. 10:10
|
|
inez01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 198707 offline
|
Elhiszem, hogy nem tudja majd elfelejteni. Én is rettegek a pókoktól. Ha látok egyet valamilyen helységbe, addig nem megyek be, még valaki ki nem szedi, vagy elég messze lesz tőlem és csak pár dologért megyek be. Csípett már meg pók, de este, és másnap ugy viszketett a lábam mint a ... . Rossz lehetett neki.
2013. május 12. 13:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (luluuu @ 2013.05.11. 13:09)
Juuj,Beyla !
Szerencsére az én ágyamban még nem volt pók,még picike sem (lekopogtam) .. Nem tudom,milyen pókok őshonosok itt,Magyarországon,de én még egy kis kaszáspóktól is frászt kapnék,ha az ágyamban lenne,nem hogy egy ekkora gusztustalan dögtől..Én szívrohamot kapnék, ha egy 2 centinél nagyobb pókkal fészjtufészj lennék .. :c Mekkora volt az a pók?
Szerencsére az én ágyamban még nem volt pók,még picike sem (lekopogtam) .. Nem tudom,milyen pókok őshonosok itt,Magyarországon,de én még egy kis kaszáspóktól is frászt kapnék,ha az ágyamban lenne,nem hogy egy ekkora gusztustalan dögtől..Én szívrohamot kapnék, ha egy 2 centinél nagyobb pókkal fészjtufészj lennék .. :c Mekkora volt az a pók?
Nekem kényszeres berögzülés, hogy lefekvés előtt póktalanítsak. Sajnos az ágyam köré állandó jelleggel fészkelték be magukat a pókok, így megmaradt ez a hülye szokás, hogy azért megnézem. Anno egy hetet voltunk nyaralni a családommal, és mire haza értem, az ágyam körül kemény tíz pók fészkelődött be. Amit úgy öt-hat hónapja találtam az ágyamban az egy bazi nagy fekete olyan jó kis öt centis pók lehetett. Nagyon nagy volt. Na, akkor jött az éjszaka közepén a sikítozás meg minden, aztán anya végül leütötte, mert felébredt a nagy ricsajra.XD De eskü, láttam már pókot, de akkor tényleg nagyon, de nagyon megijedtem, ráadásul a két párna között! Azóta minden éjszaka mélységes alázattal felrázom a párnáimat és a takarómat, hogyha egy ilyen dög is van benne, akkor kinyírhassam, már, ha van bennem elég kurázsi.XD Valószínűleg vonzom őket, mert félelem hatására az ember feromont bocsát ki, mert amúgy az összes ilyen izé az én szobámba telepszik meg. A kertes ház átka sajnos.
2013. május 12. 20:35
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Beyla ,sajnállak!:S Te jó isten,én ha meglátok egy pókot az ágyamban,esetleg a szobában,biztos,hogy nem megyek a közelébe a helynek
Wow,nem tudom milyen pók lehetett,de elképzeltem,és durva lehetett.
Balszerencse kifogni ezeket az undormányokat
Balszerencse kifogni ezeket az undormányokat
2013. június 27. 14:58
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ijesztő, kirázott a hideg...
2013. július 09. 18:48
Ha egy ekkora pókkal találkoznék össze, valószínűleg ott helyben leblokkolnék. A kaszáspókokon és a néhány milliméteres példányokon kívül minden póktól félek. Lecsapni, eltaposni a legritkább esetben szoktam, mint ahogy bármilyen más élőlényt; nem szeretnék ölni, még ha csak pár centi is az "illető", inkább kiteszem egy papírlapon az ablakon kívülre, aztán csók-puszi.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: