Épphogy túlélte a halálos pókcsípést — fotó
2013. május 11. 08:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
2013. május 11. 08:19
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (wrestlingfan @ 2013.05.10. 20:52)
Éljen a kontinentális éghajlat, se kigyó, se pók, se különösebben veszélyes rovarok. Na igaz, szerintem egy medvétől jobban berezelnék az erdőben, mint egy kigyótól.
Na ilyenkor én is annak örülök ,hogy itt nincsenek ilyen ,,egzotikus állatok" amik szabadon mászkálnak.
Amúgy én is félek a pókoktól, igaz már nem annyira, mint anno kiskoromba, mikor láttam egy pókot azonnal hívattam anyut, hogy csapja le. Most már nem félek annyira tőlük, de...ilyen teremtényektől, míg álmaim országát járom nem szívesen élnék át hasonlót.
2013. május 11. 09:00
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Te jó ég, szegény :/ igen, más éghajlatokon más élőlények vannak. Horvátországban például 10 cm-es szöcskék vannak. És ha most már gyógyul a seb, milyen lehetett frissen?
2013. május 11. 09:24
Juj szegény.
De nagyon nagy szerencséje volt,hogy nem halt bele a csípésbe...
2013. május 11. 10:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Utálom a pókokat és a kígyókat is, és habár tudom hogy nem hasztalanok, de számomra azok. Gyűlölöm ezt az életformát, ha lehetne az összeset kiirtanám minden szívfájdalom nélkül..
2013. május 11. 11:14
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szegény, én is félek a pókoktól.
2013. május 11. 11:19
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ki nem állhatom a pókokat, rémséges szörnyek, ha tehetném, akkor eltüntetném őket a föld színéről, minden gondolkozás nélkül.
Szegény csávó, gondolom besz*rt, mert én is így reagáltam volna. A csaj meg aztán tényleg egy bátor nő.
Szegény csávó, gondolom besz*rt, mert én is így reagáltam volna. A csaj meg aztán tényleg egy bátor nő.
2013. május 11. 12:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Na én pontosan ezért szedem szét az ágyamat minden lefekvés előtt. Felrázom a párnákat és felrázom jól a takarót is. Úgy egy fél éve, akkora pókot találtam a párnáim között, hogy sírva fakadtam: "Miért pont az én ágyamban, aki a legjobban fél tőlük?!". Azóta ötvenszer megnézem, hogy mibe fekszek le aludni, habár mondjuk ezeket nem igazán lehet kivédeni, mert, ha lefekvéskor nincs az ágyadban, akkor legfeljebb az éjszaka közepén mászik be. Kiirtani nem irtanám ki őket, mert felborulna a biodiverzitás, de tutira olyanra csinálnám a házamat, hogy még az ilyen élőlények bejönni se tudjanak. Tudom, hogy ők még jobban is félnek, mint én tőlük, de akkor is undorodom ezektől.
2013. május 11. 13:09
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Juuj,Beyla !
Szerencsére az én ágyamban még nem volt pók,még picike sem (lekopogtam) .. Nem tudom,milyen pókok őshonosok itt,Magyarországon,de én még egy kis kaszáspóktól is frászt kapnék,ha az ágyamban lenne,nem hogy egy ekkora gusztustalan dögtől..Én szívrohamot kapnék, ha egy 2 centinél nagyobb pókkal fészjtufészj lennék .. :c Mekkora volt az a pók?
On : Soha ,de soha nem megyek se Mexicoba,se semmi olyan helyre,ahol ilyen undorító és gusztustalan lények lehetnek...
Mákja volt szerencsétlen csávónak ,hogy túlélte..
Szerencsére az én ágyamban még nem volt pók,még picike sem (lekopogtam) .. Nem tudom,milyen pókok őshonosok itt,Magyarországon,de én még egy kis kaszáspóktól is frászt kapnék,ha az ágyamban lenne,nem hogy egy ekkora gusztustalan dögtől..Én szívrohamot kapnék, ha egy 2 centinél nagyobb pókkal fészjtufészj lennék .. :c Mekkora volt az a pók?
On : Soha ,de soha nem megyek se Mexicoba,se semmi olyan helyre,ahol ilyen undorító és gusztustalan lények lehetnek...
Mákja volt szerencsétlen csávónak ,hogy túlélte..
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: