Film készül a Gossip Girlből?
2013. április 05. 08:15
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Bettyke94: teljesen egyet értek veled..
2013. április 05. 14:46
Pont mostanában jutott eszembe, hogy biztos csinálnak majd belőle filmet, ahogy a Szex és New Yorkból is. Kíváncsi lennék rá, meg is nézném, de Blake nélkül...szerintem így nem is csinálják meg. Legalábbis remélem.
Bár azt is megrendezhetnék, hogy mi lett Chuck-al és Blairrel az esküvő után.
Bár azt is megrendezhetnék, hogy mi lett Chuck-al és Blairrel az esküvő után.
2013. április 05. 15:26
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Blake Lively nélkül nem igazi a gossip girl
2013. április 05. 17:04
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
boglarkabogi igazad van!!!!
2013. április 05. 17:29
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Én teljes szívemből imádom a GG-t oda meg vissza, de egyet kell, hogy értsek Blake-kel. Ez egy sorozat volt, szép volt, jó volt, de le kellett zárni, kell, hogy vége legyen, a végtelenségig amúgy sem lehet folytatni. Egy film szerintem csak az utolsó mentsvár lenne, hogy ezek az emberek még lekaszálhassanak valami összeget ebből az egész hacacáréból.
2013. április 05. 18:56
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Kicsit egyetértek Blake-kel, nagyon megörültem ennek a cikknek, de ha jobban belegondolok, a sorozat az igazi, nagy sikert aratott, de mit sűrítenének bele egy filmbe? Nem tudom elképzelni. De majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle, végülis én mindenre vevő vagyok, ami GG.
2013. április 05. 19:20
Egyrészt örülnék neki, mert megint láthatnám őket. Másrészt viszont szerintem békén kéne már hagyni ezt a sorozatot. Készítettek hozzá egy félórás visszatekintős videót, és szerintem ezzel tényleg lezárták a sorozatot. Most újra reményt kelteni benne szerintem rossz ötlet lenne; mégha örülnék is neki.
2013. április 05. 22:02
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
erre is kíváncsi leszek
2013. április 30. 10:29
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Készüljön!!!
2013. május 05. 14:29
|
|
Adriusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 167 Csatolások: 76 Azonosító: 188655 offline
|
jó lenne ha lenne film belőle..bevallom most kezdtem el nézni de már megszerettem a sorozatot. Blake nélkül nem lenne ugyan az, jó lenne ha aláírná a papírokat!
2013. május 12. 14:10
|
|
vani9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 201853 offline
|
Imádom ezt a sorozatot de ez szerintem sem jó ötlet!Végülis egy tini sorozatnak indult az 1.és a 2. évadban szinte még erről is szólt,na még azért mondhatjuk,hogy a 3.évad is.De a többi évadban már felnőttek lettek már szinte nem is tini sorozat volt,összeházasodtak,gyerek lett stb.
Bár azért még a kedvenc sorozatom de szerintem nem kellene megfilmesiteni.
Hisz már tudjuk kis pletykacica,és am is már Dan és Serena is összeházasodott.Blair és Chuck szintén és ott még+ gyerek is lett..hát akkor már mit akarnak ez már sehogy sem birna tini sorozat lenni.szerintem a 4,5 és 6.évad is nagyon jó volt,de az már nem volt az aminek indul.!Szerintem is igaza van Blakenek!
Bár azért még a kedvenc sorozatom de szerintem nem kellene megfilmesiteni.
Hisz már tudjuk kis pletykacica,és am is már Dan és Serena is összeházasodott.Blair és Chuck szintén és ott még+ gyerek is lett..hát akkor már mit akarnak ez már sehogy sem birna tini sorozat lenni.szerintem a 4,5 és 6.évad is nagyon jó volt,de az már nem volt az aminek indul.!Szerintem is igaza van Blakenek!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: