Film készül a Gossip Girlből?
2013. április 04. 19:44
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
Imádtam a sorozatot!!! ♥ De ez a film Blake nélkül iszonyat lesz, már ha lesz bár nem hiszem.. Serena nélkül nincs GG.!!!
2013. április 04. 19:46
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
hát nem tom egy részem örül mert imádtam a sorozatot másik részem azt mondta hogy egy ilyen tényleg sorozatnak való történetből nem lehet filmet csinálni én még mindig arra várok hogy be rendeljenek még egy ilyen 10 részes évadot
2013. április 04. 19:48
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Szerintem a sorozat se volt a legjobb, a 3. évadig bírtam, utána már csak kínlódás volt. Felesleges belőle filmet forgatni. Nem is értem miért kell lehúzni erről az egészről még egy bőrt, lezárták a sorozatot, legyen elég és ez kb mindegyik sorozatra vonatkozik.
2013. április 04. 19:48
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
amúgy szerintem a sorozat Taylor Momsen miatt bukott meg az ő karaktere volt a legérdekesebb mert neki volt a legnagyobb a fejlődése és ahogy ki lépett a sorozat is hanyatlani kezdett....ha lesz film remélem meg tudják őt is nyerni
1 felhasználónak tetszik:
porcukormókus97
2013. április 04. 19:52
Bármennyire is szeretem ezt a sorozatot, igazat kell adnom Blake-nek, szerintem se lenne jó ötlet folytatni. Főleg úgy nem, ha Serena nincs benne.
2013. április 04. 20:00
|
|
Szoszke8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164629 offline
|
Hát..most egy kicsit elgondolkodtam. Gossip girl mint egy film, nem is tudom. Kiváncsívá tesz mi sülne ki belőle, ugyanakkor egy kicsit tényleg igaza lehet Blake-nek is.Nem tudom mennyire lenne jó ötlet egy ilyen sorozatból filmet csinálni, mindenesetre, szerintem ha Blake nincs benne akkor nem lesz film...de majd kiderül.
2013. április 04. 20:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem szoktam nézni a GG-t,de nekem szimpatikusnak tűnik a csaj.... és még így is kár,hogy nem szerepelt a filmben....
2013. április 04. 20:12
Én nagyon örülnék neki, ha film készülne belőle. Azt sajnálom, hogy Blake nem akar szerepelni benne, mert Serena karaktere nélkül nem lenne olyan jó.
2013. április 04. 20:31
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
hát inkább film, mint a mexikói gossip girl.....
2013. április 04. 20:38
Szerintem csak akkor lenne érdemes ha Blake is bevállalná, az Upper East Side nem ugyan olyan Serena nélkül. De ÚRISTEN, remélem megcsinálják.
GG
2013. április 04. 20:39
Szerintem ez egy kerek, jól befejezett sorozat lett. Nem hiszem, hogy erőltetniük kellene a filmet, hiszen azzal csak nagy valószínűséggel elrontják azt, ami a vége lett!!Ráadásul Serena nélkül?! Kizárt!! Sose volt a kedvencem, de köré épült az egész, nélküle már nem lenne Gossip Girl!
2013. április 04. 20:44
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
szerintem ez szuper ötlet h filmet csinálnának belőle, a gossip girl a legeslegjobb sorozat a világon. nekem ez csalódás h Blake nem akar szerepelni benne, ha miatta nem fog megvalósulni a film hát annak nem örülnék, mert én szeretném újra látni a GG-t még ha egy mozi film erejéig de akkor is. és szerintem sok más GG fan is:)
2013. április 04. 21:05
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Szerintem nem kellene. Olyan szépen lezárták. Én már a negyedik, ötödik és hatodik évadot is feleslegesnek tartottam. Az első három a legjobb (főleg az első kettő), de amikor elhagyták a középsulit, onnantól kezdve nekem már nem tetszett.
Annyi szenvedés volt benne (ezt a nézők részéről értem), Bart visszahozása, Ivy-féle huzavona (hogy Rufusszal összejött az egyenesen kiakasztott), a francia pasi. Sőt, a legrosszabb az volt, hogy Blairt összehozták Dan-nel, aztán le se zárták tisztességesen azt a kapcsolatot.
Szóval szerintem már lezárták ezt, Gossip girl kiléte is kiderült, mit akarnak még?
Annyi szenvedés volt benne (ezt a nézők részéről értem), Bart visszahozása, Ivy-féle huzavona (hogy Rufusszal összejött az egyenesen kiakasztott), a francia pasi. Sőt, a legrosszabb az volt, hogy Blairt összehozták Dan-nel, aztán le se zárták tisztességesen azt a kapcsolatot.
Szóval szerintem már lezárták ezt, Gossip girl kiléte is kiderült, mit akarnak még?
2013. április 04. 21:08
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Egyetértek azzal hogy nem kellene folytatni a sorozatot. Szép vége volt, örökre hiányozni fog az Upper East Side, de Serena az egyik legfőbb karakter, nélküle nem lenne értelme a filmnek. Különben is mivel kiderült Gossip Girl kiléte így már nagyon izgalmas sem lenne..
2013. április 04. 21:40
|
|
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline
|
nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e, de az tuti, hogy én megnézném ha esetleg...
minden esetre az se biztos, hogy ha Blake nincs benne, akkor máris nem lenne olyan jó az egész...
2013. április 04. 21:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
borzalmas ötlet...két órába sem férne bele a történet...Serena\ Blake nélkül pedig valóban semmi értelme...ő egy kulcskarakter, nem lehet csak úgy kiírni...
2013. április 04. 22:27
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
szerintem nagyon jó lenne!!! kár h Blake nem vállalja!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.