Teljesítsd ki önmagad!
2013. március 16. 19:58
Jó kis cikk lett!
Én is mostanában nagyon rácuppantam a blogolásra, az a sanda gyanúm, hogy nekem ez az igazi menekvés a sok hülyeség elől, meg aztán írni is szeretek. És a helyesírás is megy, ami szerintem nagyon fontos, ha már az ember online - vagy akárhol - firkálgat. Jelenleg két blogot vezetek, az egyik az óperes, a másik pedig személyes. Egyik sem egy nagy cucc, csak a tapasztalataimat és a gondolataimat osztom meg, viszont mindkettőt azért vezetem, mert megnyugtat az írás, tényleg rengeteg feszültséget le tud vezetni, főleg olyankor, amikor nincs senki, akinek elmondhatná az ember hogy mi bántja, vagy nem hívhatja fel a legjobb barátnőjét, hogy jöjjön át.
Azt nem tudom, hogy mennyi tehetségem van hozzá, mert ez egy olyan dolog, amit az ember önmaga nem tud megítélni, de tény, hogy egész sokan olvasnak. Viszont a személyes téma mellett például nem írnék fanfiction-t, mert nem az én műfajom, és nem érzem magamban az erőt, illetve nem tenném ki a netre a munkámat, mert sok olyan van, akinek a tehetsége és a szorgalma nulla, és csak lopni tudnak.
Én is mostanában nagyon rácuppantam a blogolásra, az a sanda gyanúm, hogy nekem ez az igazi menekvés a sok hülyeség elől, meg aztán írni is szeretek. És a helyesírás is megy, ami szerintem nagyon fontos, ha már az ember online - vagy akárhol - firkálgat. Jelenleg két blogot vezetek, az egyik az óperes, a másik pedig személyes. Egyik sem egy nagy cucc, csak a tapasztalataimat és a gondolataimat osztom meg, viszont mindkettőt azért vezetem, mert megnyugtat az írás, tényleg rengeteg feszültséget le tud vezetni, főleg olyankor, amikor nincs senki, akinek elmondhatná az ember hogy mi bántja, vagy nem hívhatja fel a legjobb barátnőjét, hogy jöjjön át.
Azt nem tudom, hogy mennyi tehetségem van hozzá, mert ez egy olyan dolog, amit az ember önmaga nem tud megítélni, de tény, hogy egész sokan olvasnak. Viszont a személyes téma mellett például nem írnék fanfiction-t, mert nem az én műfajom, és nem érzem magamban az erőt, illetve nem tenném ki a netre a munkámat, mert sok olyan van, akinek a tehetsége és a szorgalma nulla, és csak lopni tudnak.
2013. március 16. 20:08
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Inspiráló cikk lett.
Van egy pár dolog, amiben szerintem jó vagyok, pl. angol nyelv, írás, rajzolás... De nem hiszem, hogy bármiben igazán tehetséges lennék, hogy az páratlanul jól menne. Mindenesetre a fentieket imádom csinálni, főleg írni. Ki tudja, mi lesz.
Van egy pár dolog, amiben szerintem jó vagyok, pl. angol nyelv, írás, rajzolás... De nem hiszem, hogy bármiben igazán tehetséges lennék, hogy az páratlanul jól menne. Mindenesetre a fentieket imádom csinálni, főleg írni. Ki tudja, mi lesz.
2013. március 17. 14:58
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
wow nemis tudtam hogy csak így simán is ki lehet adni egy könyvet
O de ez irtó jó
Imádok írni, és pályázatokat is nyertem meg zongorázom is és darabokat írok, remélem hogy egyszer ez nem csak a hobbim lesz. Jó cikk!
2013. március 17. 15:25
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Nos, nekem nem kell ahhoz cikk, hogy rávilágítsanak, hogy alkossak, de szép próbálkozás. IDE LEHET ÜZENETET ÍRNI, akik ennek a cikknek a hatására kezdtek el bármi kreatívat művelni.
(Bocs.)
2013. március 20. 16:20
|
|
Bogika11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 178846 offline
|
Én blogot irok! Imádok irni ha van kedvetek olvassátok el. http://itsmylife1d.blogzona.hu
2013. március 20. 17:50
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát én például lusta vagyok ezekhez
2013. szeptember 15. 20:50
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Érdekes cikk lett. Nekem az az álmom, hogy én legyek az első magyar, aki megnyeri az Euróvíziót, na meg ezek mellett színész is szeretnék lenni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: