Teljesítsd ki önmagad!
2013. március 15. 07:16
Wow,ez nagyon jó cikk lett.
Én blogokat szeretek írni példáúl.
2013. március 15. 09:02
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
A sminkes blogokat imádom, leginkább a szemfestések érdekelnek, szoktam onnan ihletet meríteni a napi sminkjeimhez. Én magam több mint 15 évig írtam, mostanában már kevésbé szoktam, de mindenkinek ajánlom, mert az írás segít oldani a belső feszültséget. Az meg legyen mindegy hogy kinek íródik, nem feltétlenül kell megmutogatni vagy kitenni a netre. Sokszor egyáltalán nem azt éri el vele az ember, amit szeretett volna...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 15. 09:55
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Rohamosan nőnek a blogok és újabban a létrehozott oldalak számai."
Hát ez az. Kezd nagyon eltucatosodni ez is, még inkább megnehezítve a korábbi egyszerűbb kitűnési lehetőséget. Ma már boldog-boldogtalan blogol és saját weblapot készít. Akkor is, ha kalap sz*r. Önkritika 0. És a legrosszabb, hogy sok esetben ezeknek az oldalaknak van a legnagyobb népszerűsége / látogatottsága mert az ilyen kiscsajoknak és kiscsávóknak hatalmas haveri köre van, mind egyébként, mint neten, akik tömjénezik akkor is, ha meg sem érdemli. Az igényes, hosszabb szövegeket tartalmazó oldalakat meg ezek elkerülik, mondván fárasztó végigolvasni, olyan hosszú... Inkább a 2 mondatos pletyiket veszik készpénznek, elhisznek mindent, amit eléjük tolnak.
Amúgy nekem is van blogom, de letiltottam, vagyis nem találja meg a kereső. Csak az olvashatja, akinek megadom a linkjét. Plusz ami engem érdekel, aligha másokat. Itt a Starityn sem örvendenek túl nagy népszerűségnek a cikkeim. De nem azért csinálom, hanem mert szeretek írni, és itt erre lehetőségem van. Meg arra is, hogy lehetek annyira finnyás, hogy nem írok boldog-boldogtalanról csak arról, ami érdekel is. Hányok a bulvártól, többek között ezért sem bánom, hogy nem lettem az, aminek egykor készültem: újságíró. Hobbi szinten viszont jó kiélni ezt.
Mire vágynak az emberek? Én azt lesz*r*m. Nem másoknak akarok megfelelni. Elsősorban én akarom élvezni azt, amit csinálok és nem érdekel, hogy ez érdekel-e másokat vagy sem.
Főzős dolgokkal Dunát lehet rekeszteni. Eleinte, mikor divatba jöttek ezek a főzős műsorok (vacsoracsata pl.) még vicces volt, de már minden receptekkel van tele. A választék már túl nagy... Így inkább tematikusan keresek, adott hozzávalókra vagy éppen tudom, hogy milyen kajára vágyom, csak a hozzá tartozó receptet halászom le. Nem böngészgetek órákig...
Filmkritikás oldalból is annyi van, mint a nyü.
Saját szellemi termék: na, ez az, amit soha. Mások lenyúlják, aztán ki tudja, mit tesznek vele... Sőt, sok esetben kiadók nem is vállalnak olyan kiadást, ami korábban már publikált a szerzője az interneten...
A fanfiction műfaj népszerű. Anno hasonlót én is írtam, de még általános iskolás koromban... Ahhoz szerintem nem kell akkora kreativitás. Hiszen adottak a szereplők, legalábbis egy nagyobb részük, akiket valaki más már megálmodott. Adott egy sablontörténet is, amiből ihletet kaptunk és amihez valahol lelkünk mélyén részben vagy egészben igyekszünk igazodni is. Így én ezt olyan nagyon kreatív műfajnak nem gondolnám. Az az igazi, ha valaki az összes karakterét és a sztorit is saját maga találja ki. Legalábbis az én szememben.
Hát ez az. Kezd nagyon eltucatosodni ez is, még inkább megnehezítve a korábbi egyszerűbb kitűnési lehetőséget. Ma már boldog-boldogtalan blogol és saját weblapot készít. Akkor is, ha kalap sz*r. Önkritika 0. És a legrosszabb, hogy sok esetben ezeknek az oldalaknak van a legnagyobb népszerűsége / látogatottsága mert az ilyen kiscsajoknak és kiscsávóknak hatalmas haveri köre van, mind egyébként, mint neten, akik tömjénezik akkor is, ha meg sem érdemli. Az igényes, hosszabb szövegeket tartalmazó oldalakat meg ezek elkerülik, mondván fárasztó végigolvasni, olyan hosszú... Inkább a 2 mondatos pletyiket veszik készpénznek, elhisznek mindent, amit eléjük tolnak.
Amúgy nekem is van blogom, de letiltottam, vagyis nem találja meg a kereső. Csak az olvashatja, akinek megadom a linkjét. Plusz ami engem érdekel, aligha másokat. Itt a Starityn sem örvendenek túl nagy népszerűségnek a cikkeim. De nem azért csinálom, hanem mert szeretek írni, és itt erre lehetőségem van. Meg arra is, hogy lehetek annyira finnyás, hogy nem írok boldog-boldogtalanról csak arról, ami érdekel is. Hányok a bulvártól, többek között ezért sem bánom, hogy nem lettem az, aminek egykor készültem: újságíró. Hobbi szinten viszont jó kiélni ezt.
Mire vágynak az emberek? Én azt lesz*r*m. Nem másoknak akarok megfelelni. Elsősorban én akarom élvezni azt, amit csinálok és nem érdekel, hogy ez érdekel-e másokat vagy sem.
Főzős dolgokkal Dunát lehet rekeszteni. Eleinte, mikor divatba jöttek ezek a főzős műsorok (vacsoracsata pl.) még vicces volt, de már minden receptekkel van tele. A választék már túl nagy... Így inkább tematikusan keresek, adott hozzávalókra vagy éppen tudom, hogy milyen kajára vágyom, csak a hozzá tartozó receptet halászom le. Nem böngészgetek órákig...
Filmkritikás oldalból is annyi van, mint a nyü.
Saját szellemi termék: na, ez az, amit soha. Mások lenyúlják, aztán ki tudja, mit tesznek vele... Sőt, sok esetben kiadók nem is vállalnak olyan kiadást, ami korábban már publikált a szerzője az interneten...
A fanfiction műfaj népszerű. Anno hasonlót én is írtam, de még általános iskolás koromban... Ahhoz szerintem nem kell akkora kreativitás. Hiszen adottak a szereplők, legalábbis egy nagyobb részük, akiket valaki más már megálmodott. Adott egy sablontörténet is, amiből ihletet kaptunk és amihez valahol lelkünk mélyén részben vagy egészben igyekszünk igazodni is. Így én ezt olyan nagyon kreatív műfajnak nem gondolnám. Az az igazi, ha valaki az összes karakterét és a sztorit is saját maga találja ki. Legalábbis az én szememben.
2013. március 15. 16:52
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Jó cikk lett
2013. március 15. 17:11
Sally: A fanfictionírás igen kreatív műfaj. Én pl. sokszor helyezem alternativ világba az adott világ karaktereit, vagy sokszor teszek hozzájuk saját karaktereket, és rengetegszer át is írom az adott cselekményt. Mondom ezt úgy, hogy 10 éve írok fanficeket, valamint saját történeteket is. A maga módján mindkettő igen nagy kreativitást kíván.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 15. 19:54
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nekem van blogom, amit leginkább arra használok, hogy a fotóimat megosszam, de gyakran osztok meg random, általam érdekesnek itélt dolgokat is-mindezt angolul teszem, több ok miatt is. (alicefromherdarkness.blogspot.hu a címe, ha valakit érdekel)
Több blogot is követek, próbálom keresni azokat, amik nem tucatblogok, van néhány érdekes
Több blogot is követek, próbálom keresni azokat, amik nem tucatblogok, van néhány érdekes
2013. március 15. 20:28
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Én "kiteljesítem önmagamat".
2013. március 16. 11:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.15. 17:11)
Sally: A fanfictionírás igen kreatív műfaj. Én pl. sokszor helyezem alternativ világba az adott világ karaktereit, vagy sokszor teszek hozzájuk saját karaktereket, és rengetegszer át is írom az adott cselekményt. Mondom ezt úgy, hogy 10 éve írok fanficeket, valamint saját történeteket is. A maga módján mindkettő igen nagy kreativitást kíván.
Ezt értem, de az alapötlet akkor sem a tiéd volt, s akaratlanul merítesz a forrásból. De ha írsz saját sztorikat is, akkor az már inkább kreatív szerintem.
2013. március 16. 14:10
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Az igazsag az,hogy a mi vilagunkban nagyon nehez kiteljesedni.Rengetegen vannak,akik blogot vezetnek,ezert mert az meno,nem pedig azert mert erdekli oket,legalabb minimalisan a valasztott tema.Ez pedig szornyen szomoru.Sok olyan ember ismerek,aki nem meri felfedni tehetseget,mert adott esetben,kuloncnek szamitana,vagy mert masokat nem erdekelne,ez a teny pedig nagyon demotivalo tud lenni olykor.Ahoz,hogy valakinek legyen ereje az onmegvalositashoz,szukseges a turelem es a kitartas,de legfokeppen le kell gyoznunk a felelmeinket.En megtanultam,hogy nem szabad,hogy lekossenek a tucatemberek velemenyei!Ok sokan vannak,azonban olyanok akik kreativak,azok mind egyediek,kulonlegesek.Ez viszont rossz pont masok szemeben.En 100szazalekosan,ugy gondolom,hogy nagy batorsag kell ahoz,h az ember,szembe merjen nezni,az olyanokkal,akik kikozositik,meg nem fogadjak el,olyan egyeru okok miatt,mint az irigyseg!Szoval minden fiatal tehetsegnek,aki onmagat keresi,kivanok sok-sok sikert!!
2013. március 16. 19:09
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Én rajzolni, táncolni és énekelni szoktam
(bár szerintem elég bizarr énekhangom, van, de a lényeg az hogy élvezem, nem? XD)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.