Öt dolog, amit sosem szabadna ennünk
2013. március 10. 12:50
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
ez jó cikk de az embereknek mindegy mit eszenek úyis azt eszi mindenki ami finom és nem azt ami egészséges tiszteleta kivételnek de elkellene gondolkoznunk rajta
2013. március 10. 15:08
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nem is szoktam ilyesmiket enni
2013. március 10. 20:29
Hát én ezeket nem nagyon eszem..Vagyis margarin az ami mindennapos.
2013. március 11. 15:35
Ez oké de ennyi erővel nem kéne ennünk semmit mivel mindenben van valami rossz! Amúgy jó cikk csak itt ott hallani, hogy ez nem egészséges meg az se szóval szinte semmi, még a gyümölcs se hiszen permetezve van! Ráadásul nem lehet mindenkinek annyi pénze, hogy mindenből a legjobbat vegye..
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 11. 16:11
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Gyakran eszem fagyasztott gyümölcsöt, főleg erdeigyümölcs mixet, amikor még nem lehet kapni frissen a benne lévő gyümölcsöket. Amúgy az itt felsorolt ételeket már vagy 1000 éve nem ettem. Néha kicsit túlzásba is viszem az egészséges életmódot.: D
2013. március 11. 16:17
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
A másik ami eszembe jutott a cikk olvasása kozben, az a zsíroskenyér-effektus. Egészségesen érkezni drága, sokan emiatt híznak Megyei. (Maga a szó, hogy zsíroskenyér-effektus onnan jön, hogy ez a "kaja ".igazából két nagyon olcsó alapanyagból áll, viszont olyan hatással van a szervezetre, hogy borzalom. Elképzelni is rémálom.
2013. március 11. 18:44
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
én nem is szoktam ilyeneket enni, úgyhogy remélem egy egészséges ember vagyok
2013. március 11. 20:22
Jó cikk lett,egszséges étkezni egy kicsit drága de zsíros ételeket kerüljük inkább mert hízlalnak.
2013. március 12. 14:31
Ok hogy az otthoni étkezést nagyjából tudja kontrolálni az ember...de ha rendelsz valamit, valahonnan aminek egyre nagyobb divatja van..:egy Gyros tál, egy pizza stb...azt nem tudjuk nyomon követni hogy ők ott mit tesznek hozzá mit miből készítenek.Ez így leírva szép és jó köszönjük csak sajnos értelmetlen és hasztalan.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.