Öt dolog, amit sosem szabadna ennünk
2013. március 09. 21:26
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Pedig én is azt hittem, hogy a margarin egészségesebb mint a vaj...
2013. március 09. 21:44
Jó cikk lett! Most már inkább meggondolom, mit eszek.
2013. március 09. 21:50
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
oké, többé nem eszek margarint meg fagyasztott kaját..
2013. március 09. 22:15
Kicsit vicces. A vegáknak vagy tejérzékenyeknek már a szója is lehet egy nehezen megfizethető dolog, nemhogy még ez is rossz. Nem beszélve arról, hogy ezt tudja csak teljesen pótolni a húst.
A fagyasztott ételes pedig kicsit necces. Pont most láttam egy dokumentumfilmet a fagyasztott zöldségekről, és tudományosan alá volt támasztva, hogy némelyik még vitamin tartalmat tekintve jobb is.
A diétás müzli épp attól diétás mert nincs benne cukor...
A fagyasztott ételes pedig kicsit necces. Pont most láttam egy dokumentumfilmet a fagyasztott zöldségekről, és tudományosan alá volt támasztva, hogy némelyik még vitamin tartalmat tekintve jobb is.
2013. március 09. 22:17
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2013.03.09. 19:03)
Magyarázza el valaki egy cukorbetegnek is, hogy a cukor egészségesebb számára, mint az édesítőszer 
Épp nemrég mutatta ki egy francia kutatás, hogy az üdítőitalokban (cola light) alkalmazott aszpartám édesítőszer is növeli az inzulinszintet.
2013. március 10. 02:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Enchanted Hunter @ 2013.03.09. 22:17)
Épp nemrég mutatta ki egy francia kutatás, hogy az üdítőitalokban (cola light) alkalmazott aszpartám édesítőszer is növeli az inzulinszintet.
Hátha egy cukorbetegnél bármi is megnöveli az inzulint, akkor azaz illető maga a megtestesült földönkívüli. A diabetesnél pont az a lényeg, hogy nem működik jól a hasnyálmirigy, ami ugyebár az inzulin nevezetű hormonért, vagyis a cukorszint szabályozásáért felelős. Ez max egy nem cukros embernél működik, de én speciel úgy hallottam még anno évekkel ezelőtt, hogy a túlzott mesterséges cukor fogyasztása a vesét kapja szét.
Idézet (Shelbe @ 2013.03.09. 22:15)
Kicsit vicces. A vegáknak vagy tejérzékenyeknek már a szója is lehet egy nehezen megfizethető dolog, nemhogy még ez is rossz. Nem beszélve arról, hogy ezt tudja csak teljesen pótolni a húst.
Ezzel a hozzászólással sem értek egyet túlzottan, hogy őszinte legyek. Szóját tudsz venni, de csak akkor, ha te elhatárolod magadat a hústól. Viszont maga a szója az kitöltő anyag mindenféle termékben szinte: kezdve a felvágottaktól, át a virsliig, sőt múltkor olvastam a Milka csomagolásán, hogy a szóját is tartalmaz! Azért érzed, hogy már a csokoládét is kitöltik valami extra anyaggal, hogy kevesebb legyen a felhasználási költség.
2013. március 10. 07:14
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
sztem bugyuta egy lista ez
5 dolog,amit soha: chips, olajban sültdolgok, alkohol, csoki és mekis ételek!
a light termékek esetében meg nem normális az aki nem nézi meg mit tartalmaz
5 dolog,amit soha: chips, olajban sültdolgok, alkohol, csoki és mekis ételek!
a light termékek esetében meg nem normális az aki nem nézi meg mit tartalmaz
2013. március 10. 08:06
Szerintem meg mértékkel mindent szabad enni. A kulcsszó a mértékletesség! Nem kell telezabálnod magad mindenfélével, és akkor semmi bajod nem lesz. Mértékkel lehet enni chipset, olajban sült dolgokat, sőt alkoholt is lehet fogyasztani. Pl. egy pohár vörösbor naponta kifejezetten jót tesz, mert fokozza a vörösvérsejtek termelődését. Ez pedig orvosilag is elismert tény!
Amúgy mi is olajban sütünk, igen, napraforgóolajban, mert az olivaolaj szinte megfizethetetlen. A zsír károsabb, bár az sem, ha az ember csínján bánik vele.
Amúgy mi is olajban sütünk, igen, napraforgóolajban, mert az olivaolaj szinte megfizethetetlen. A zsír károsabb, bár az sem, ha az ember csínján bánik vele.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 10. 08:16
|
|
KáKá20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 351 Csatolások: 31 Azonosító: 174957 offline
|
Ennyi baromság!Most komolyan eddig is fogyasztották és ugyanúgy fogyasztani is fogják,de semmi bajuk nem lesz tőle.
Charlotte Benning
2013. március 10. 09:58
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
KáKá20 teljesen igazad van
2013. március 10. 10:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Érdekes dolgokat olvastam benne. Hugom dietetikusnak tanul és vele azt taníttatták hogy létezik jó féle margarin, ami egészségesebb mint a vaj vagy a cottage cheese plusz hogy ne nagyon fogyasszunk szóját mert az több kárt okoz mint hasznot.
2013. március 10. 11:18
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Sztem a legötbb igaz lehet, de némelyikről nehéz leszokni, ráadásul drágább is. Gondoljatok bele, a margarin sokkal olcsóbb, mint ugyanannyi vaj. Ezt a mai magyarok nem engedhetik meg maguknak, ugyanez van a többinél is jóformán...
Charlotte Benning
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.