10 randibaki, amit nők követnek el
2013. március 06. 15:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én mindig előbb érkezek, érdeklődő vagyok, a randihelyszínt megbeszéljük, ezért megfelelően öltözök...már rá se lehet nézni am más srácokra, vagy mi van már? -.-
2013. március 06. 17:01
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Hát ez vicces. Jó cikk. ^^
2013. március 06. 23:01
Nem telljesen igaz.
10.pont álltalában mire odáig eljutunk hogy randi addigra van telefonszám csere is,vagy is egyfajta bizalom és tisztelet.Ami azzal jár, hogy rácsörgünk a másikra, hogy mire számítson. Én legalább is ezt tapasztaltam eddig.És volt már pár randim. Egyébként meg nem az a lényeg hogy meddig vár az ember, hanem az hogy kire.
9.pont egy nő tud határt szabni.És az esetemben első randin nem is szoktunk alkoholt inni...vagy csak módjával.Szóval ilyennel sem találkoztam még.
8.pontIlyennel sem találkoztam még.Mert baszélgetések alkalmával meg lehet beszélni mit tervezünk az első randira, és elmondani akarattal akaratlanúl, hogy mondjuk én mibe megyek mit veszek fel.Jelzés adva a lánynak hogy mire készüljön...Szóval szerintem ez is elkerülhető mint ahogy a cikk végén írják.
7.Na ilyennel sem találkoztam még...
6.Ilyenben volt részem...de kb egy óra után mondtam neki,hogy nem igazán egymást keressük.
5.Ilyennel sem találkoztam még...
4.Egy beszélgetést lehet írányítani...Ilyen sem volt még.
3. le kell kötni a figyelmét. An ők szeretik ha egy pasi érdekes.Ha humoros és és empatikus.Aki tudja hogy lehet lekötni egy nő figyelmét nem fog másra figyelni csak ránk....ha érdekes sztorikat mondasz a multadból viccekkel és színvonalas beszélgetéssel kötöd le figyelmét nem fog nézelődni.Ezt tudom!
2.Ezt is meg lehet beszélni....illetve vissza lehet vágni az exünk történeteivel,amire egyből az lesz a reakció hogy váltsunk témát.Volt részem ilyenben is olyanban is. :-D
1.Ilyennel sem találkoztam még...Persze kicsit mindenki ideges stresszes az első randin hisz mindenki szeretne megfelelni a másiknak.De ennyire eltúlozva nem tapasztaltam.Meglátásom és tapasztalataim szerint egy kellemes hangorgánum, a nyugogodt, és határozott fellépés és a nyílt baráti közeledés nyugtatólag hat.A beszélgetés elején tudatni kell a lánnyal gesztusok, mimikák, pár kedves szó, hogy ne izguljon...ÉS utána minden rendben lehet...
10.pont álltalában mire odáig eljutunk hogy randi addigra van telefonszám csere is,vagy is egyfajta bizalom és tisztelet.Ami azzal jár, hogy rácsörgünk a másikra, hogy mire számítson. Én legalább is ezt tapasztaltam eddig.És volt már pár randim. Egyébként meg nem az a lényeg hogy meddig vár az ember, hanem az hogy kire.
9.pont egy nő tud határt szabni.És az esetemben első randin nem is szoktunk alkoholt inni...vagy csak módjával.Szóval ilyennel sem találkoztam még.
8.pontIlyennel sem találkoztam még.Mert baszélgetések alkalmával meg lehet beszélni mit tervezünk az első randira, és elmondani akarattal akaratlanúl, hogy mondjuk én mibe megyek mit veszek fel.Jelzés adva a lánynak hogy mire készüljön...Szóval szerintem ez is elkerülhető mint ahogy a cikk végén írják.
7.Na ilyennel sem találkoztam még...
6.Ilyenben volt részem...de kb egy óra után mondtam neki,hogy nem igazán egymást keressük.
5.Ilyennel sem találkoztam még...
4.Egy beszélgetést lehet írányítani...Ilyen sem volt még.
3. le kell kötni a figyelmét. An ők szeretik ha egy pasi érdekes.Ha humoros és és empatikus.Aki tudja hogy lehet lekötni egy nő figyelmét nem fog másra figyelni csak ránk....ha érdekes sztorikat mondasz a multadból viccekkel és színvonalas beszélgetéssel kötöd le figyelmét nem fog nézelődni.Ezt tudom!
2.Ezt is meg lehet beszélni....illetve vissza lehet vágni az exünk történeteivel,amire egyből az lesz a reakció hogy váltsunk témát.Volt részem ilyenben is olyanban is. :-D
1.Ilyennel sem találkoztam még...Persze kicsit mindenki ideges stresszes az első randin hisz mindenki szeretne megfelelni a másiknak.De ennyire eltúlozva nem tapasztaltam.Meglátásom és tapasztalataim szerint egy kellemes hangorgánum, a nyugogodt, és határozott fellépés és a nyílt baráti közeledés nyugtatólag hat.A beszélgetés elején tudatni kell a lánnyal gesztusok, mimikák, pár kedves szó, hogy ne izguljon...ÉS utána minden rendben lehet...
2013. március 07. 14:47
|
|
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline
|
Bár a hozzászólás nem feltétlen kapcsolódik a cikkhez, habár hasznosak a tanácsok. Viszont egy kérdésem lenne!? Politika, fizetés, az ország helyzete, exek kivesézése "tabu" téma. De ezzel a lendülettel vegyük bele azt is, hogy a legtöbb beszélgetés legyen az randi vagy más, rövid idő alatt a szexuális életünk rejtelmeibe torkollik. Nagyon ritka esetben sikerült olyan beszélgetést folytatnom valakivel, hogy ne essen szó az intim dolgokról, pedig azért akadnak még szemérmes emberek, akiknek talán kellemetlen ez a téma!
2013. március 07. 14:49
|
|
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline
|
Szval! Hogyan lehet sikeresen elterelni a témát és magasabb röptű beszélgetést létrehozni anélkül, hogy bármely "kétértelmű" megnyilvánulás után visszatérjünk az intimitásra?
2013. március 07. 16:44
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Hát ez jó cikk lett!
2013. március 07. 18:06
|
|
ViryKrisztaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 197347 offline
|
Szia! Ez nagyon jó cikk...És ez a párkapcsolatok majdnem 80%-ában igaz.
Nagy igazságot írtál le...csak így tovább!
2013. március 07. 19:33
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Nagyon jó cikk lett
2013. március 07. 21:33
rám az utolsó igaz..baromi ideges tudok lenni dögös pasik társaságában..:// én már attól is halálosan zavarba jövök néha, hogy egy helyes srác elmegy ellettem a suli folyosóján...uff..mi lenne velem egy randin?...amúgy szerintem majdnem az összes evidencia...
2013. március 08. 00:53
Larive! Egy nő,lány, tudja kezelni az ilyen helyzeteket ösztönből. Egy pasi, meg tudja ha elég intelligens azt, hogy mikor milyen kérdést, hogy megfogalmazva kell feltenni,mikor és kinek. Ha egy fiatal kamaszról van szó őt ilyenkor a hormonok hajtják...bárhogy is akarod udvariasan leszerelni, azzal az egóját taposod és meg fog "sértődni"...Régen voltam már tini és fatalabb.Nem tudom manapság mi a divat ismerkedés terén...én mindenképp figyelem a testbeszédet...ugyan is az önkéntelen.Aki ismeri a testbeszédet és az arc mimikát ezek együttes "olvasása" nagyon hasznos tud lenni.Ez mind a két félre igaz.És bár minden ember más, vannak a testbeszédben és az arc mimikában egyetemesen megeggyező jelek...Ezeket ha megtanulja az ember,és figyeli őket, akkor negyon könnyen lehet manipulálni a beszélgetést és ezáltal a partnert.Semmiképp nem szabad letámadni.Légy érdeklődő de ne legyél túl érdeklődő mert kihalgatás szaga lesz a dolognak és ez ilyesztő tud lenni. Légy humoros, de ne nevess minden sületlen beszólásán nagyokat mert esetleg ha tesztel és te mindenen nevetsz vihogsz, akkoris csak a sírodat ásod.Ne próbálj a kedvébe tenni.Ő a pasi...az a dolga hogy felkeltse a figelmed maga iránt.A kellemetlen kérdéseket egy aranyos humoros frappáns nőies visszavágással háríthatod.Ha nem ért a szóbol és erölteti a témát akkor mond meg neki kerek perec, hogy te úgy gondolod korai ezt a témát még előhozni hisz csak most ismerkedtek.Ha erre nagtív "jeleket" fogsz,akkor ne foglalkozz vele mert csak arra utazik, hogy a bugyidba másszon.Sok jel van figyelni kell.....megtanulni őket és nem lesz gond.Ha abszolúlt nem ismeritek egymást és tényleg első randi akkor neki nem szabadna ezzel előhazakodnia az első randin. Ha még is egyértelmű mit akar mire utazik.ez mind a két félre igaz.Remélem tudtam segíteni....remélem tudtam segíteni. :-)
http://testbeszed.blog.hu/
http://testbeszed.blog.hu/
1 felhasználónak tetszik:
Larive
2013. március 08. 08:15
|
|
Lariveúj tag |
|
Kedves Sherpa! Köszönöm szépen a segítséget! Remélem kamatoztatni tudom, főkébb a testbeszéd megfigyelése részét
és természetesen a cikkben foglaltak is meglehetősen jók és életszerűek!
és természetesen a cikkben foglaltak is meglehetősen jók és életszerűek!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.