10 randibaki, amit nők követnek el
2013. március 05. 19:00
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Nagyon nagyon jó cikk:)
2013. március 05. 19:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Nagyon jó cikk lett ^^
2013. március 05. 19:28
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
A "nem az eseményhez öltözik" velem biztos, hogy nem fog megesni. Legalábbis én nem parázom ilyen hülyeségek miatt. Ha azt mondja, meglepetés a helyszín, úgy öltözöm fel, ahogy általában szoktam, ennyi. Még ha érdekelne is, ki hogy néz rám, akkor sem túl nagy a valószínűsége, hogy nem mondja el, ha egy elegáns helyre visz, ez evidens. Nyilván tudja, hogy akkor ki kéne öltözni.
Én leginkább a kínos csöndtől félek. Meglepő, hogy nincs rajta a listán konkrétan (mondjuk az első pontba belevehető). Annál nincs számomra kellemetlenebb, amikor elhallgattok, és nem tudsz mit mondani.
Én leginkább a kínos csöndtől félek. Meglepő, hogy nincs rajta a listán konkrétan (mondjuk az első pontba belevehető). Annál nincs számomra kellemetlenebb, amikor elhallgattok, és nem tudsz mit mondani.
2013. március 05. 19:52
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jó cikk lett!!!!
2013. március 05. 20:20
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
10. Sajnos rám jellemző, hogy mindenhonnan kések, bár tuti izgulnék, hogy istenem csak el ne késsek, így már fél órával előbb odamennék
9. Nem szoktam inni, érdekes lenne ha kiszolgálnának
8. Ha elegáns a hely, ha valami lebuj, úgy öltözködöm, hogy szoktam és pont. Ezen nem idegeskedek.
7. Na rám ez igaz, mindent meg akarok tudni mindenkiről...
6. Általában még idejében leállítom a dolgot...
5.Nincs FB-m és ha annyira érdekel az illető, nem a telefonomat fogom bújni, max azért hogy mennyi az idő.
4. Á, kedvenc témáim
3. Nem szokásom...
2. Ez hülyeség, minek beszélnék a VOLT barátomról? Valamiért csak szakítottunk, tovább kell lépni vagy ne is randizzon az ember.
1. Nem idegeskedek ilyen miatt túlságosan, hamar feloldódóm
9. Nem szoktam inni, érdekes lenne ha kiszolgálnának
8. Ha elegáns a hely, ha valami lebuj, úgy öltözködöm, hogy szoktam és pont. Ezen nem idegeskedek.
7. Na rám ez igaz, mindent meg akarok tudni mindenkiről...
6. Általában még idejében leállítom a dolgot...
5.Nincs FB-m és ha annyira érdekel az illető, nem a telefonomat fogom bújni, max azért hogy mennyi az idő.
4. Á, kedvenc témáim
3. Nem szokásom...
2. Ez hülyeség, minek beszélnék a VOLT barátomról? Valamiért csak szakítottunk, tovább kell lépni vagy ne is randizzon az ember.
1. Nem idegeskedek ilyen miatt túlságosan, hamar feloldódóm
2013. március 05. 20:30
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Voltam már randizni és soha nem történt ilyen velem! De nem rossz a cikk!
2013. március 05. 21:09
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hasznos tanácsok...
jó cikk lett
jó cikk lett
2013. március 05. 21:17
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ezek tényleg gáz dolgok, majd próbálok nem így viselkedni
2013. március 05. 21:17
Nálam ilyen nem nagyon van, talán a hatos néha, de az olyan randik után inkább gyorsan mondom az adott srácnak, hogy mindig örülök egy új barátnak.
XD
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: