A tíz leggyakoribb tetoválás
2013. március 05. 11:54
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
a cimlap lányos tetkók nem tetszenek
2013. március 05. 14:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Más szóval a 10 legolcsóbb és itt nem az árra célzok
Mondjuk én a címlaplányos helyére inkább a believe-hope-faith-love-imagine-dream-stay strong jellegű borzalmakat tenném
2013. március 05. 14:52
Én is szeretnék egy tetkót, de valami állatmancs formájút esetleg beleírva a macskám nevével. Azt akarom, hogy örökké rajtam maradjon.
2013. március 05. 16:12
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Én úgy gondolom, hogy tetoválás nem egy divatcikk(bár ezt sokan elfelejtik vagy nem tudják). Ha az ember valamit magára varrat, annak valamit jelképeznie kell, vagy emlékeztetnie kell valakire vagy valamire. Nem csak azért mert az "menő" meg jól néz ki. Persze mindenki egyedit akar, meg olyat ami csak neki van, de a mögöttes tartalom sokkal fontosabb mint, hogy sablonos vagy nem sablonos. (Pl.: a kereszt mögött is állhat rengeteg vallási háttér, szeretteink elvesztése.) Az pedig, hogy egész életében ott marad az illetőnek, máshogy is lehet értelmezni, mondjuk egy felirat utalhat az anyukádra, a gyerekedre, vagy egy fontos személyre az életedből. Mindenkinek a saját döntése, hogy varrat vagy sem, és nem szabad senkit elítélni egy tetkó miatt, mert nem tudjuk, hogy mi a mögöttes tartalom.
2013. március 05. 18:15
Nekem a Japán-Kinai.......tetszik a legjobban...én is olyat akarok majd.....
2013. március 05. 19:08
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
A képeken egyik se tetszik..viszont a legfölső ugye Demié és az viszont gyönyörű
2013. március 05. 21:37
|
|
No Name Manvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 196120 offline
|
yee látom itt mindenki egyéniségnek számít ha jól látom mert eddig csak azt láttam hogy nagyrészt csak a japán-kínai feliratok,madarak,csillagok,keresztek mennek a legjobban
ez a cikk arról szól hogy mit ne varrass magadra nem hogy mit varrass
ez a cikk arról szól hogy mit ne varrass magadra nem hogy mit varrass
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. március 06. 06:01
Az első kép nagyon tetszik de sosem varratnám magamra.
2013. március 06. 12:58
|
k.boriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 197284 offline
|
szerintem a tetovalas egy mulando szerelem. sokak csak fellangolasbol varratnak fiatalon es kesobb megbanjak.. azt mondjuk nem ertem hol maradt a delfin es nomfigurativok.
2013. március 06. 21:32
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Inkább kínai feliratok szerepelnek, japánok sokkal kevesebbszer.
Nekem vannak kételyeim a tetoválással kapcsolatban, ha egyszer lenne, biztos japán feliratot varratnék magamra. Persze, én nem ilyet, hogy "szerencse" meg "szeretet".
Vagy estelge kedvenc banda, anime, manga nevét....
Nekem vannak kételyeim a tetoválással kapcsolatban, ha egyszer lenne, biztos japán feliratot varratnék magamra. Persze, én nem ilyet, hogy "szerencse" meg "szeretet".
Vagy estelge kedvenc banda, anime, manga nevét....
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett