A tíz leggyakoribb tetoválás
2014. május 29. 21:30
Japán írást szeretnék, mivel nyelvvizsgát rakok belőle C:
2014. július 11. 15:36
nekem a kereszt tetkó nagyon tetszik ^^
énis majd keresztet szeretnék a nyakamra vagy a lapockámra vagy csuklóra<3
vagy masnit a csípőmre de inkább a kereszt
énis majd keresztet szeretnék a nyakamra vagy a lapockámra vagy csuklóra<3
vagy masnit a csípőmre de inkább a kereszt
2014. július 11. 15:37
Jó cikk lett.Nekem szerintem lesz egy kereszttetkó hiába nem vagyok vallásos meg egy felirat.
Meg talán a derekamra valami dísz.
2014. július 15. 21:40
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Bibikeke1 @ 2013.03.08. 20:46)
És mi van akkor ha sok van belőlük? Ha neked szimbolizál valamit, vagy tetszik, akkir kit érdekel, hogy mennyire gyakori? az ételeket úgy esszük, hogy ha sok mindenkinek ízlik, nekem már nem kell?? vagy úgy válogatjuk a barátainkat? óhh, ennek sok barátja van, nem barátkozom vele?
Na ez az.
Az egyik tetoválásom két japán írásjelből áll, de a többséggel ellentétben én tudom, mit jelent, mivel én magam választottam ki.
Egyébként kelta keresztje van Mel C-nek (Spice Girls), csillagja pedig Billnek (Tokio Hotel).
2014. szeptember 26. 16:41
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Annyira imádom a tetoválásokat. *-*
Majd én is szeretnék egyszer, és én egy keresztet terveztem, úgyhogy nem zavar hogy gyakori!
Saját vélemény, de szerintem angyalszárnyacskákból is elég sok van (nem is nagyon tetszenek), azt hittem bekerül majd.
Majd én is szeretnék egyszer, és én egy keresztet terveztem, úgyhogy nem zavar hogy gyakori!
Saját vélemény, de szerintem angyalszárnyacskákból is elég sok van (nem is nagyon tetszenek), azt hittem bekerül majd.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: