Mi tart ébren éjszakánként?
2013. február 28. 19:52
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
A néma csenddel nem értek egyet, mert számomra az a rosszabb, amikor hangoskodás megy a környezetemben...De a többi egyaránt igaz!
2013. február 28. 21:21
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Én folyton izgulok a dogák miatt. Jáj
2013. február 28. 21:21
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Ezek mind tényleg igaz tények.
Én is többnyire ezek miatt nem tudok sokszor elaludni, bár szerencsére, ha fáradt vagyok, úgy alszom, mintha agyonütöttek volna. XD
Én is többnyire ezek miatt nem tudok sokszor elaludni, bár szerencsére, ha fáradt vagyok, úgy alszom, mintha agyonütöttek volna. XD
2013. február 28. 21:25
Érdekes cikk.
Velem is sokszor előfordul,hogy nem tudok este elaludni :/
2013. február 28. 21:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó cikk lett!
érdekes...
2013. február 28. 21:49
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Én borzasztó alvó vagyok, legalábbis elaludni nem tudok
Mindig jár az agyam, és fel vagyok pörögve, nappal pedig majd össze esem
2013. február 28. 22:20
Nagyon jó a cikk. A többségét eddig is tudtam, de voltak benne hasznos tippek. Sajnos én borzasztó alvó vagyok, de tudom, hogy vannak nálam vészesebb helyzetűek is. A legrosszab, éppen alvásnak számítható éjszakámon hajnal négykor aludtam el, és fél ötkor keltem. Mindig csak az elalvással van a bajom, a felkeléssel sose, csak suliidőben
2013. február 28. 23:23
A macskás részhez annyit, hogy ha hazamegyek, szó sem lehet róla, hogy elengedjem a macsekomat, még éjszaka sem
Egyébként kis okosom, már a lábamnál alszik
Apropó, csak aludt...
Egyébként az alvás egyénfüggő is, ha ahhoz vagy hozzászokva, hogy 11-kor alszol, akkor hiába mész ágyba 9-kor, nem nagyon fogsz tudni aludni, ha csak nem vagy hulla fáradt.
Egyébként kis okosom, már a lábamnál alszik
Egyébként az alvás egyénfüggő is, ha ahhoz vagy hozzászokva, hogy 11-kor alszol, akkor hiába mész ágyba 9-kor, nem nagyon fogsz tudni aludni, ha csak nem vagy hulla fáradt.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: