Tippek, ha nem bírod a beszólásokat
2013. február 21. 19:59
Ha nekem beszólnak nemcsak, hogy lepereg rólam porig alázom az illetőt szóval....
2013. február 21. 21:30
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Én nem igazán foglalkozok vele, annyit mondok hogy pff és arrébb megyek. Ennél számára nincs idegesítőbb. Ezzel legtöbbször "megadják magukat". Ha nem akkor meg teszek róla xD amúgy nem nem vagyok kis gonosz
2013. február 22. 14:37
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Nagyon hasznos!
2013. február 22. 15:18
Ez mind szép és jó, csak sajnos sokakat olyan szinten érnek a rosszindulatú megjegyzések és pletykák, hogy ott a mérlegelés már nem megoldás, súlyos lelki sebeket okozhat.. Amúgy engem szerencsére ez nem érint, bár ismerek embereket akik hajlamosak egy-egy megjegyzésükkel teljesen összedönteni a magabiztosságomat.. Hiába gondolok arra, hogy ez csak rosszindulat meg stb. ha egyszer olyan pontot találnak rajtam ami nagyon fáj legbelül, még ha csöndben el is viselem...
2013. február 22. 15:56
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
hasznos cikk!
még egy tipp (egyértelműen rosszindulatú beszólás esetére): rúgd le a fejét az illetőnek! legalább képzeletben. vagy dobd ki egy jó magas toronyból (eztn is csak képzeletben!) segít.
még egy tipp (egyértelműen rosszindulatú beszólás esetére): rúgd le a fejét az illetőnek! legalább képzeletben. vagy dobd ki egy jó magas toronyból (eztn is csak képzeletben!) segít.
2013. február 22. 16:24
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Jó kis cikk lett.
Mivel nekem elég rossz természetem van, sok kritika ér napi szinten. A hasznosakat általában próbálom megfogadni, bár nem olyan egyszerű. Viszont ha valaki rendszeresen piszkál, azt már nem tűröm el, és igenis megmondom a véleményemet az adott emberről. Sajnos ami a szívemen, az a számon.
2013. február 22. 16:51
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Nagyon jó cikk, sokat fog segíteni, de. Mindig azoknak írnak cikkeket akik teljesen normális életet élnek. De vannak olyanok, akik nem. És ilyen lennék én! Csatlakoztam egy rajongói oldalhoz. Ennyi. Nem szeretném közbe sorolni, hogy kik szóltak be miatta, és hogy mit, mikor, hogyan, hanem folytassuk a végével: 5 utálói oldalt csináltak, mindegyikek volt párszáz like, mert hirdették, hogy milyen nagyszerű ilyen oldalt csinálni, csatlakozzatok! Leszedték a saját képeimet, és ott gúnyolódtak rajtuk, hogy: kis kapafogas, ne beszélj, mert felszántod a padlót, lóképű nyuszika, nagy a füled te elefánt... És ami a legelszomorítóbb volt, idézek egy postot:
"Lájkoljátok, hogy ez a nyomorék eltűnjön a földről, mert a mi katánkat seni nem bánthatja!" (A Kata rajongói oldalához csatlakoztam, és mindenki azt hitte, hogy utálói oldal, mert felrakták az olyan képeit, ahol magának rajzolt bajuszt)
Na ez? Melyik kategóriába tartozik? Az eltűrhető, csak egy ember volt idióta kategóriába, vagy az építő kritika kategóriába??
"Lájkoljátok, hogy ez a nyomorék eltűnjön a földről, mert a mi katánkat seni nem bánthatja!" (A Kata rajongói oldalához csatlakoztam, és mindenki azt hitte, hogy utálói oldal, mert felrakták az olyan képeit, ahol magának rajzolt bajuszt)
Na ez? Melyik kategóriába tartozik? Az eltűrhető, csak egy ember volt idióta kategóriába, vagy az építő kritika kategóriába??
2013. február 22. 21:24
|
|
isheaesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 156206 offline
|
tanúságos cikk, bár szerintem, mikor az ember indokolatlanul kap pofátlan megjegyzéseket, mert az illető akkor érzi magát menőnek, ha mindenki ő rá figyel, és ezt csak azzal tudja elérni, hogyha másokból viccet csinál, akkor jogosan nyílik ki minden ember zsebében a bicska, és azért, hogy szánt szándékkal hozza kellemetlen helyzetbe az embert... azt nem igazán lehet könnyen fél vállról venni, mivel miden egyes személynek van önbecsülése, ami ebben akadályozza az embereket.
2013. február 23. 01:39
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hanyszor volt mar, h valaki beszolt es sirva fakadtam regebben :/ persze azok ostoba gyerekes beszologatasok voltak fiuktol v hulye csajoktol akiket nem birtam
eleg erzekeny vagyok meg mindig bar.
de ez egy jo cikk.
de ez egy jo cikk.
2013. február 23. 08:13
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Ez egy remek cikk lett! köszii
2013. február 23. 09:57
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Ez egy nagyon jó cikk lett. Nem csak a sablonszöveget mondja, miszerint nem kell rá figyelni, hanem ehhez segítséget és opciókat is nyújt. Nekem még az is nagyon sokat segít, ha videámabb hangulatú zenéket hallgatok. Pl.
Robbie Williams - Candy
Hot Chelle Rae - Honestly
Olly Murs - Heart Skips A Beat
Little Mix - Wings
És bizony, én is mindig bizonygatom, hogy engem ugyan nem érdekel, mit mondanak rólam; pedig belül nagyon is fáj.
Robbie Williams - Candy
Hot Chelle Rae - Honestly
Olly Murs - Heart Skips A Beat
Little Mix - Wings
És bizony, én is mindig bizonygatom, hogy engem ugyan nem érdekel, mit mondanak rólam; pedig belül nagyon is fáj.
2013. február 23. 15:26
Én ilyenkor elbohóckodom az egészet... Egyesek véleménye érdekel, másoké nem, ilyen vagyok
de jó cikk lett
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: