Ki ne tépelődött volna egy-egy gúnyos beszólás vagy kemény kritika miatt? Szinte mindenki tapasztalta már, hogy néhány cinikus szó képes egészen lehangolni az embert. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan is kezeljük mindezt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tippek, ha nem bírod a beszólásokat
2013. február 21. 14:21
2013. február 21. 14:25
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Jó cikk lett.
2013. február 21. 14:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A kérdésem: miért? Hasonló cikk már jelent meg az oldalon... Aminek lényegében majdnem ugyanez a lényege...
2013. február 21. 14:31
Várj és állj bosszút! Szerintem ez lemaradt.
Szerintem ezeket a kritikákat el kell jó mélyre raktározni. "Bocsáss meg az ellenségeidnek de jegyezd meg a nevüket!"
Egyébként még egy fontos lépés, ha rangsorolod azon személyeket, akik élhetnek kritkával veled szemben, és kik azok, akik akkor beszélhetnek, mikor a hallásod elment szabadságra. E nélkül az összes hülyeséget magára venné az ember.
Szerintem ezeket a kritikákat el kell jó mélyre raktározni. "Bocsáss meg az ellenségeidnek de jegyezd meg a nevüket!"
Egyébként még egy fontos lépés, ha rangsorolod azon személyeket, akik élhetnek kritkával veled szemben, és kik azok, akik akkor beszélhetnek, mikor a hallásod elment szabadságra. E nélkül az összes hülyeséget magára venné az ember.
2013. február 21. 14:37
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Rám ha valaki valami gyúnyos megjegyzést tesz
Én úgy vagyok vele hogy egyik fülemen be a másikon ki
Hisz az nem engem minősít ha nem azt aki mondja
Akik nem bírnak azokkal úgy vagyok hogy keresztül nézek rajtuk .És mint írtam hidegen hagy ha valami megjegyzést tesznek rám
Én úgy vagyok vele hogy egyik fülemen be a másikon ki
Hisz az nem engem minősít ha nem azt aki mondja
Akik nem bírnak azokkal úgy vagyok hogy keresztül nézek rajtuk .És mint írtam hidegen hagy ha valami megjegyzést tesznek rám
2013. február 21. 14:38
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
tényleg hasznos cikk lett ! köszönjük .
2013. február 21. 14:45
Szerintem semmin sem segít a bosszú. Persze biztosan megkönnyebbülsz egy rövid ideig, de egyrészt ferdíti a jellemedet, másrészt ezzel nem tettél jóvá semmit, megbántottak, már meg vagy bántva, nincs mit tenni, lépj túl.
2013. február 21. 14:47
Hát nekem egyáltalán nem volt hasznos , de am nagyon jó a cikk
Bár ennek az "Értsd meg!" résznek nem látom értelmét..."aki kritizált téged, nem bántani akar, hanem felhívná a figyelmedet néhány hibádra." hát sztem nincs olyan h...e , aki nem bántásból kritizál...
Bár ennek az "Értsd meg!" résznek nem látom értelmét..."aki kritizált téged, nem bántani akar, hanem felhívná a figyelmedet néhány hibádra." hát sztem nincs olyan h...e , aki nem bántásból kritizál...
2013. február 21. 14:49
Am meg tudom , hogy aki ehhez a cikkhez azt írja , hogy "őt nem érdekli ha kritizálják" meg egyéb ilyen építő jelleg hozzászólást ír , azt még soha nem kritizálták , legalább is nem bántóan...
2013. február 21. 14:52
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Legjobb megoldás, ha nem reagálsz rá. Okos enged szamár szenved.
2013. február 21. 14:55
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jó cikk! Im a SlaveForBritney egyet értek!
2013. február 21. 15:05
Hmm ezen el lehet gondolkodni,nekem tetszik a cikk!De még is a legjobb megoldás,az hogy nem figyel az ember rá...
2013. február 21. 15:09
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Nekem igazán nem szoktak beszólni.
Ha még is valami kisebb dolgot azt elengedem a fülem mellett vagy visszaszólok.
Ha már tényleg nagyon idegesít akkor megfogom és ráverek az illetőnek a hátára,hogy fogja már be végre.
Tudom,hogy ez nem megoldás,de jobb,mint a semmi.
Ha még is valami kisebb dolgot azt elengedem a fülem mellett vagy visszaszólok.
Ha már tényleg nagyon idegesít akkor megfogom és ráverek az illetőnek a hátára,hogy fogja már be végre.
Tudom,hogy ez nem megoldás,de jobb,mint a semmi.
2013. február 21. 15:11
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
Engem nem nagyon érdekelnek, ha be is szólnak nekem. Szerencsére, ez már egy pár éve így megy. Az ellenségem az iskolában természetesen beszól nekem, de vagy ügyet sem vetek rá, vagy visszaszólok neki értelmesen pl. "Ha nem tudsz semmi értelmeset mondani, akkor ne is szólj hozzám." (és elmegyek, ennyi...)
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: