Csak kitartás kéne. Meg idő : P
Küzdd le a lustaságot: 6 érv a futás mellett
2013. február 11. 19:27
wow
én már 2 hónapja futok, csak még nem indultam el xdxd majd ha elolvad a hó és nem lesz latyak, akkor már tényleg fogok!! már így is voltam 7x futni 30 centis hóba, de csak beteg lettem tőle...
2013. február 11. 19:27
Én fegyencedzek (ami kőkemény) plusz ott van még a saját edzéstervem és ha az időjárás megengedi akkor ezek után még kimegyek futni a parkba csak levezetésképpen
2013. február 11. 19:28
Én szeretek futni, sőt versenyeken is voltam. És tényleg nagyon sok jó hatása van !!
2013. február 11. 19:55
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Már alig várom, hogy kijöjjön a jó idő és újra járhassak futni.
2013. február 11. 20:18
hát eddig utáltam futni meg most is de érdemes bele kezdeni:))
2013. február 11. 20:19
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ilyen hóba nem futok...
2013. február 11. 21:06
|
|
adriennadriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132243 offline
|
Nincs kivel o_O
2013. február 11. 21:15
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hmmm... egész kis korrekt cikk lett, de úgy érzem, hogy a sportolás nem nekem való.XD Pedig nagyon kéne mozgás, mert félig-meddig hazavágtam az immunrendszeremet a folyamatos ücsörgéssel. Segítene a vércukromon is (a nagykoponyák szerint), és nem zuhanna kettő alá minden áldott reggel, ha nem nyomok be egy szendvicset, de a vérnyomásom is eléggé alacsony, olyan 100/60-110/70 körül szokott lenni, ami a normálistól kicsit alacsony. Sűrűn fáj a fejem, állandóan fázok és kicsit lassú is vagyok, bár be kell valljam, sosem voltam azaz agresszív típus. Most, hogy bekerültem kórházi gyakorlatra, talpon kell lennem hét órát egy fél órás szünettel. Olyan 5:40 felé alnyammogok egy szendvicset a vonaton, tízórainál eszek egy pár falatot vagy valami gyümölcsöt, de 11-kor már nyafogni szoktam magamban, hogy baromi éhes vagyok. A mozgással megjön az étvágy is, talán tényleg el kéne kezdenem mozogni, és akkor nem lenne ennyi egészségügyi problémám. Párommal már egyszer eldöntöttük, hogy futunk együtt minden este, de nekem nem volt elég akaraterőm hozzá. A cikk alapján tényleg az jön le az embernek, hogy egészséges dolog, aztán lehet, hogy nyári gyakorlat után ráveszem magamat ténylegesen.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: