Hat dolog, amitől a kisállatod kikészül — és te is
2013. február 04. 18:11
Jézus! Ki képes ilyet csinálni az állatával. Oké, hogy "vicces", de szerencsétlen kutyának marha kényelmetlen lehet...
2013. február 04. 18:12
én biztos soha semmi ilyen hasonlót nem adnék a kutyámra
2013. február 04. 18:21
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Semmi pénzért nem csinálnék hülyét a kutyámból!!!
2013. február 04. 18:42
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Szerintem sem cuki. És nem csak arról van szó, hogy nem az, de kifejezetten kényelmetlen lehet nekik, szerintem ez is állatkínzás valahol a legminimálisabban. Na jó, talán a takaró az még egészen jó, azt még kipróbálnám én is, úgyis szeret az enyém minden szőrös és meleg lepedő alá befészkelni.
2013. február 04. 18:45
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Ezek a dolgok egyáltalán nem viccesek, inkább rémisztő, hogy a gazdájuk ilyet erőltet rájuk. Az rendben ha kell póráz, nyakörv vagy még szájkosár, de azért ez már tulzás.
2013. február 04. 18:57
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
A körömfesés leszámítva egyikkel sincs gond. Nem tudom, miért csináltok ekkora ügyet a "kacsaszájból", hiszen ez is gyakorlatilag szájkosár, csak máshogy néz ki. Ha buszon akarod vinni a kutyádat, ez kötelező. Nem kell mindig elvakult állatvédőnek lenni, nem lesz tőle semmi baja.
2013. február 04. 19:32
hmm de ez most minek ez az állat igy van jól nem kell körmöt festeni jajj istenem na jó egyszer én is ki festetem a kutyám körmét de még kicsi voltam és melesleg élvezte de soha nem tenék vele ilyet
2013. február 04. 19:41
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
szegééény állatok! ezeket a cuccokat úgyis csak a gazdi kedvéért veszik emberek
2013. február 04. 20:02
Én a karomfestésnél kiborultam. Mekkora baromság már???? Minek neki olyan, hisz a karma teljesen másra van kitalálva. A szájkosár és a DJ pult elmegy, a bajusz és a szájrágóka még csak-csak, de az a békás takaró...semmi értelme sincs.
"Egy állat számára a takaró mindössze egy takaró, teljesen mindegy, hogy milyen színű, formájú, tehát a békás lepel alatt is nyugodtan alszik, maximum csodálkozik, miért vihog a gazdi úgy, mint egy idióta."
Amúgy egyik sem vicces...na jó a cica DJ-n és a szájrágón nevettem, de egyébként is felesleges pénzkidobás.
"Egy állat számára a takaró mindössze egy takaró, teljesen mindegy, hogy milyen színű, formájú, tehát a békás lepel alatt is nyugodtan alszik, maximum csodálkozik, miért vihog a gazdi úgy, mint egy idióta."
Amúgy egyik sem vicces...na jó a cica DJ-n és a szájrágón nevettem, de egyébként is felesleges pénzkidobás.
2013. február 04. 20:12
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Egyes gazdákat nem értem, minek kicicomázni az állatot, szerintem úgy szép ahogy van. És azok a "játékok" meg takaró meg mit tudom én hogy micsoda..csak azért megveszi, hogy nevessen a kedvencén. Az hogy kinevetik, az állatnak se tetszik, sőt még észre is lehet rajta venni, hogy nem esik jól neki, és még emiatt depressziósak is lehetnek ezt valahol olvastam és van benne valami. Mert mikor megfésültem a kutyámat, hogy ne kócolódjon össze a szőre, utána félt elém jönni, mindenhová csak osont, nehogy valaki észrevegye.
2013. február 04. 20:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (sewenteen @ 2013.02.04. 17:33)
Grace Benning
A tacskónk is úgy meg tud sértődni, hogy napokig nem áll szóba velünk, ha valamiért, amit ő komolyan "gondol", kinevetjük.
HOGY MICSODA???
Na mesélj még a csoda kutyádról!
A kutyák ösztön lények, és nincs saját tudatuk! Annak egészen más oka, van, hogy a kutyátok "napokig nem szól hozzátok"
Kifejezetten élvezik ha az emberek nevetnek, vagy mosolyognak rájuk! És nem tudnak különbséget tenni egy gúnyos nevetés és egy átlagos nevetés közöt..mellesleg ki az aki egy kutyára gúnyosan nevet? Esetleg azért mert aranyosnak találja
A kutya nem tudatosan fél vagy vágyik valamire, hanem ösztönösen! És olyan komplikált érzelmei, mint a megalázottság és sértődöttség egyszerűen nincsesek!
A tacskónk is úgy meg tud sértődni, hogy napokig nem áll szóba velünk, ha valamiért, amit ő komolyan "gondol", kinevetjük.
HOGY MICSODA???
Na mesélj még a csoda kutyádról!
A kutyák ösztön lények, és nincs saját tudatuk! Annak egészen más oka, van, hogy a kutyátok "napokig nem szól hozzátok"
Kifejezetten élvezik ha az emberek nevetnek, vagy mosolyognak rájuk! És nem tudnak különbséget tenni egy gúnyos nevetés és egy átlagos nevetés közöt..mellesleg ki az aki egy kutyára gúnyosan nevet? Esetleg azért mert aranyosnak találja
A kutya nem tudatosan fél vagy vágyik valamire, hanem ösztönösen! És olyan komplikált érzelmei, mint a megalázottság és sértődöttség egyszerűen nincsesek!
Gúnyolódhatsz, pont nem érdekelsz sem te, sem más. Ezt már ezerszer elmondtam, hogy a véleményem az enyém és nem kívánom megmagyarázni a véleményemet, semmivel kapcsolatban, senkinek. Nem tetszik, elmész mellette és nem reagálsz. Ennyi. Ha meg éppen cikizős kedvedben vagy, cikizd ki a haverodat, engem meg hagyjál pont lógva. Köszönöm. Aki ismer, tudja miről beszélek, aki meg nem, annak a véleményére nem adok.
2013. február 04. 20:49
|
|
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline
|
a bajusz még elmegy
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: