Hat dolog, amitől a kisállatod kikészül — és te is
2013. február 04. 16:54
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
A takaró még nem is olyqn borzasztó. De az a vigyorgós izé az már kicsit durva. A aromlakkozásról már nem is beszélve.
2013. február 04. 16:54
Én ezeket nem tartom jópofának.Soha nem tenném ezt a kutyámmal,tisztelem..
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2013. február 04. 17:02
uramatyám... Ki olyan retardált, hogy egyáltalán ilyet kitalál?
Mi ebben az állatkínzás? Valaki hozzon fel egy jó érvet, és én elhiszem. De addig állítom, ez jó és vicces
Aki pedig elhiszi, hogy a kutyák önbecsülését sérti ha kinevetik... Az szerintem ne nézzen több Disney mesét
Vagy bújjatok kutyákról szóló könyveket, nem fogtok benne találni semmi ilyesmit.
Aki pedig elhiszi, hogy a kutyák önbecsülését sérti ha kinevetik... Az szerintem ne nézzen több Disney mesét
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
marvellany, egyetértek. Szerintem nem normális, aki kilakkozza a kutyája körmét.. Ideggyógyászatra kéne vinni.
2013. február 04. 17:11
Az én cicum semmi ilyen szart nem visel el magán még a nyakörvet se, nemhogy ilyen hacukákat:D
2013. február 04. 17:17
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Szerintem a takaró meg a DJ pult tök cuki,de a többi...
2013. február 04. 17:24
Ki ez, aki megveszi ezeket? ^o^
Am. jó cikk lett!
Am. jó cikk lett!
2013. február 04. 17:33
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Grace Benning
A tacskónk is úgy meg tud sértődni, hogy napokig nem áll szóba velünk, ha valamiért, amit ő komolyan "gondol", kinevetjük.
HOGY MICSODA???
Na mesélj még a csoda kutyádról!
A kutyák ösztön lények, és nincs saját tudatuk! Annak egészen más oka, van, hogy a kutyátok "napokig nem szól hozzátok"
Kifejezetten élvezik ha az emberek nevetnek, vagy mosolyognak rájuk! És nem tudnak különbséget tenni egy gúnyos nevetés és egy átlagos nevetés közöt..mellesleg ki az aki egy kutyára gúnyosan nevet? Esetleg azért mert aranyosnak találja
A kutya nem tudatosan fél vagy vágyik valamire, hanem ösztönösen! És olyan komplikált érzelmei, mint a megalázottság és sértődöttség egyszerűen nincsesek!
A tacskónk is úgy meg tud sértődni, hogy napokig nem áll szóba velünk, ha valamiért, amit ő komolyan "gondol", kinevetjük.
HOGY MICSODA???
Na mesélj még a csoda kutyádról!
A kutyák ösztön lények, és nincs saját tudatuk! Annak egészen más oka, van, hogy a kutyátok "napokig nem szól hozzátok"
Kifejezetten élvezik ha az emberek nevetnek, vagy mosolyognak rájuk! És nem tudnak különbséget tenni egy gúnyos nevetés és egy átlagos nevetés közöt..mellesleg ki az aki egy kutyára gúnyosan nevet? Esetleg azért mert aranyosnak találja
A kutya nem tudatosan fél vagy vágyik valamire, hanem ösztönösen! És olyan komplikált érzelmei, mint a megalázottság és sértődöttség egyszerűen nincsesek!
2013. február 04. 17:44
Jó, jó de ez mit keres egy sztároldalon, a sztárhírek között? A háziállat.hu-ra fölteheted nyugodtan, de ez a starity. Ezer bocsánat, ha valakit megsértettem....Mondjuk lehet, hogy nagyon cikket akart írni, és nem tudott mit.
2013. február 04. 18:02
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
A festett köröm jópofa, de a kutya biztos megörűl tőlük..:/
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.