Pszichológiatrükkök, amikkel hathatsz másokra
2013. február 04. 17:54
Nagyon jó cikk,de a hízelgős téma már kevésbé.Nem szeretem azokat az embereket,akik azért közelednek hogy elérjék,megkaphassák amit akarnak aztán pedig elhúzzák a csíkot.
2013. február 05. 16:02
Szerintem nagyon nagyon jó a cikk és a tanácsok is tök igazak! Biztos jól fognak majd jönni...
2013. február 05. 16:04
|
|
OneDirectionBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 194183 offline
|
fúúúú ez nagggggyon jóóó cikk!!!!!!
2013. február 05. 19:31
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
OMO, értelmes dolgok.
2013. február 05. 20:25
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Wow. Még nem próbálkoztam ilyesmivel, de itt az ideje. :-)
2013. február 06. 03:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem tudom mennyire pszichológiai trükk, de néha segít az igazság is. Ha valamit nem tudok, de érdekelne, akkor egyszerűen bevallom, hogy a dologról nem tudok semmit, és rákérdezek, hogy az illető tudna az ügyben segíteni? Ilyenkor vagy azt mondják, hogy ők sem tudják, vagy igen, és segítenek a dologban.
Egyébként szerintem néha az emberek elég bunkó módon javítanak bele mások mondataiba. Meg lehet azt oldani úgy is, hogy a másik ne érezze magát idiótának. Szóval a legegyszerűbben úgy hathatunk másokra, ha odafigyelünk rájuk, és normálisan, tisztelettel beszélünk velük.
Egyébként szerintem néha az emberek elég bunkó módon javítanak bele mások mondataiba. Meg lehet azt oldani úgy is, hogy a másik ne érezze magát idiótának. Szóval a legegyszerűbben úgy hathatunk másokra, ha odafigyelünk rájuk, és normálisan, tisztelettel beszélünk velük.
2013. február 06. 10:48
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
xD majd kipróbálom
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: