Pszichológiatrükkök, amikkel hathatsz másokra
2013. február 03. 21:27
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Ezek nélkül is el tudom érni azt,amit akarok.xD Ha nagyon akarom.
2013. február 03. 22:06
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
2013. február 03. 22:47
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Elég nyilvánvalóak ezek a dolgok. Nekem nem sok újat mondanak, talán mert már második éve tanulok pszichológiát, és az efféle dolgok is elhangzanak néha. De remélem másoknak attól még hasznos lesz.
2013. február 03. 22:51
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Nagyon jó cikk!
Ezeket ki fogom próbálni.
2013. február 04. 07:54
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Aki ezeket alkalmazza és ráadásul valahol tudatosan, azokról megvan a véleményem és hadd ne fejtsem ki...
Egyébként nálam néhány módszer egészen biztos, hogy nem érne célt soha.
Ha valaki olyan kérne tőlem szívességet, akit ki nem állok, nem tenném meg, az tuti. Kivéve, ha a dolog egészségügyis például. (mert hiába utálok valakit, ilyen szempontból még neki sem kívánnék semmi rosszat) De könyvritkaságot, vagy egyéb dolgot biztos nem teljesítenék.
Banális dolgok: kérhet hülyeségeket, attól én még ha nem akarom teljesíteni az egyszerű kívánságát, akkor nem fogom. Estem pofára már sokszor az életben, sokaknak megtettem sok dolgot, cserébe meg kaptam nagy ***-t, szóval hagyjanak engem békén... Teljesíthető kérésekre is szoktam simán nemet mondani, ha olyan kérni, aki számomra a megbízhatatlan kategóriában van. Az a kevés ember, akivel meg kölcsönösen fontosak vagyunk egymásnak, kérhet banálisat is, én képes vagyok annak is utánajárni...
A hízelgés az egyik leggusztustalanabb dolog. És átlátszó is. Ha valakinek nem bírom a fejét és egyik pillanatról a másikra elkezd kedves lenni, az már gyanús. Még ha napokkal vagy hetekkel a kívánság előtt is kezd neki. Ferde szemmel nézem, hogy ez most vagy megőrült, vagy akar valamit. És persze az utóbbi szokott lenni... De sokszor ilyenkor is elzavartam finoman az illetőt a zavarosba, hogy bocs, de nem. Pumpoljon mást...
Kijavítás: ha valaki nagyon "csúnyán" beszél, tele hibákkal, azt rá szoktam hagyni az illetőre, mert felesleges belekötni. Ha viszont marhaságokat beszél, akkor ugyan végighallgatom, de megmondom, hogy én hogyan gondolom. Teljesen normális stílusban. És ennek nem taktikának kellene lennie, hanem ez lenne a normális. Meghallgatni a másikat és aztán reflektálni rá. Nem pedig belepofázni a magyarázásába...
Ami pedig a fáradtságot illeti: ez is egy elég gusztustalan húzás. Bár ha én fáradt vagyok, akkor sem szoktam senkit elzavarni, ha olyan a kérés. Ha megoldható, meg lesz oldva. Persze csak arra érdemes emberkének. Ha meg nem akarom megcsinálni, akkor egy hónap múlva sem fogom.
Szóval sok kis hátsószándékú potyalesővel volt már dolgom, úgyhogy 100x is megnézem, kinek mit csinálok meg.
Egyébként nálam néhány módszer egészen biztos, hogy nem érne célt soha.
Banális dolgok: kérhet hülyeségeket, attól én még ha nem akarom teljesíteni az egyszerű kívánságát, akkor nem fogom. Estem pofára már sokszor az életben, sokaknak megtettem sok dolgot, cserébe meg kaptam nagy ***-t, szóval hagyjanak engem békén... Teljesíthető kérésekre is szoktam simán nemet mondani, ha olyan kérni, aki számomra a megbízhatatlan kategóriában van. Az a kevés ember, akivel meg kölcsönösen fontosak vagyunk egymásnak, kérhet banálisat is, én képes vagyok annak is utánajárni...
A hízelgés az egyik leggusztustalanabb dolog. És átlátszó is. Ha valakinek nem bírom a fejét és egyik pillanatról a másikra elkezd kedves lenni, az már gyanús. Még ha napokkal vagy hetekkel a kívánság előtt is kezd neki. Ferde szemmel nézem, hogy ez most vagy megőrült, vagy akar valamit. És persze az utóbbi szokott lenni... De sokszor ilyenkor is elzavartam finoman az illetőt a zavarosba, hogy bocs, de nem. Pumpoljon mást...
Kijavítás: ha valaki nagyon "csúnyán" beszél, tele hibákkal, azt rá szoktam hagyni az illetőre, mert felesleges belekötni. Ha viszont marhaságokat beszél, akkor ugyan végighallgatom, de megmondom, hogy én hogyan gondolom. Teljesen normális stílusban. És ennek nem taktikának kellene lennie, hanem ez lenne a normális. Meghallgatni a másikat és aztán reflektálni rá. Nem pedig belepofázni a magyarázásába...
Ami pedig a fáradtságot illeti: ez is egy elég gusztustalan húzás. Bár ha én fáradt vagyok, akkor sem szoktam senkit elzavarni, ha olyan a kérés. Ha megoldható, meg lesz oldva. Persze csak arra érdemes emberkének. Ha meg nem akarom megcsinálni, akkor egy hónap múlva sem fogom.
Szóval sok kis hátsószándékú potyalesővel volt már dolgom, úgyhogy 100x is megnézem, kinek mit csinálok meg.
2013. február 04. 12:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szerintem ezek nem működnek...érdekes,de nem hiszem,hogy használható...
2013. február 04. 13:40
Ezek egy ideig működhetnek . Attól függ ki mennyire hatásos , és ki mennyire tudja ezek a taktikákat bevetni . Én , személy szerint kicsit sem díjazom az ilyesmit , és azokat az embereket sem akik ilyen módon akarnak szimpatizálni másokkal .
2013. február 04. 15:30
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Tetszik a cikk
..majd ki fogom próbálni
2013. február 04. 16:02
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ezek nagyon jó ötletek :3
2013. február 04. 17:19
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ezek elég egyszerű trükkök amúgy jó cikk lett
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: