Százezerért szexel VV Veronika
2013. január 26. 15:41
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Láttam a fókuszban nem semmi!!!!!!!
2013. január 26. 15:44
Hogy néz már ki, de semmi olyasmit nem tudtam meg róla, amit nem hallottam volna róla
undorító, jejejeszus. xd
Magyarország merül mint a titanik, az ilyen emberektől..
még a látványától is rémálmom lesz x D
Magyarország merül mint a titanik, az ilyen emberektől..
még a látványától is rémálmom lesz x D
2013. január 26. 15:46
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
háát ez már brutál már nem tudom mit gondoljak róla
2013. január 26. 15:48
Az ilyen cikkeket még véletlenül sem tenném ki a magazinba, tekintettel a Starity átlagéletkorára, de azért egy 18-as karikát legalább oda lehetett volna biggyeszteni.
Persze, tudom hogy sok esetben semmit nem számít, de csak a formalitás kedvéért...
A cikkhez pedig csupán annyit szólnék, hogy mélységesen elkeserít az a tény, hogy (és most akkor is kiírom, nem érdekel) egy útszéli prostituáltat tartunk SZTÁRnak Magyarországon. Ez...szomorú.
A cikkhez pedig csupán annyit szólnék, hogy mélységesen elkeserít az a tény, hogy (és most akkor is kiírom, nem érdekel) egy útszéli prostituáltat tartunk SZTÁRnak Magyarországon. Ez...szomorú.
2013. január 26. 15:50
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ehhez nem tudok mit hozzá szólni ! Ilyen ku****!
2013. január 26. 15:55
Nos nagyon örülök ennek az igazán gyönyörűséges csupa érdekes életfontosságú sorokat tartalmazó cikkhez.
Mit ne mondjak nagyon jó a főoldalon szembe találkozni ezzel a gyönyörűséges képpel. Már majd hogy nem fél szemmel közelítek az egérrel a fórum felé csak h ne is lássam.
AM még mindig rejtély h az itt most már csak idézőjelben lévő sztárok közé ő hogy került bele? Nem lehetne némi takarítást végezni és a hozzá hasonlókat kivágni az oldalról? Már is vissza térne az a színvonal ami régen volt. Könyörgöm !!! Vagy léteznek az oldalon olyanok akiknek ez az ember a kedvenceik de úgy őszintén?
Mit ne mondjak nagyon jó a főoldalon szembe találkozni ezzel a gyönyörűséges képpel. Már majd hogy nem fél szemmel közelítek az egérrel a fórum felé csak h ne is lássam.
AM még mindig rejtély h az itt most már csak idézőjelben lévő sztárok közé ő hogy került bele? Nem lehetne némi takarítást végezni és a hozzá hasonlókat kivágni az oldalról? Már is vissza térne az a színvonal ami régen volt. Könyörgöm !!! Vagy léteznek az oldalon olyanok akiknek ez az ember a kedvenceik de úgy őszintén?
2013. január 26. 15:55
Szinte az összes VV-s ezt csinálja.
Undorító ez a nő.
2013. január 26. 16:05
Nem vagyok meglepve. Minden VVé-s csaj ezt csinálja.
2013. január 26. 16:28
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.26. 15:55)
Vagy léteznek az oldalon olyanok akiknek ez az ember a kedvenceik de úgy őszintén?
Nos, az oldalon 319 rajongója van...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: