A hétfői Blikkben olvashattuk az immár szőke Veronika tagadását, hogy ő ugyan nem bocsátja áruba a testét. Azonban hamar bebizonyosodott, hogy mégis.
A teljes cikkhez kattints ide!
Százezerért szexel VV Veronika
2013. január 26. 15:08
2013. január 26. 15:14
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
istenem, elképesztő ez a nő..ha mondhatom ezt rá. amíg le nem bukott a kis videóval, még tagadott mindent..
2013. január 26. 15:15
k**va
, "popó szexet nem vállalok" , nem értem miért szexel pénzér mikor biztos van elég pénze
2013. január 26. 15:15
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nagy dolog... Valaki esetleg mást várt?
2013. január 26. 15:16
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Fúj ez nagyon undorító
:/
2013. január 26. 15:16
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Vártam már, hogy megjelenjen itt is cikkben ez az egész story. Drága Veronika még mindig egy agyalágyult liba, bár másra nagyon nem is kellene számítanom. De az a legrosszabb, hogy a sok IQ bajnok még fizet is 100 ezret (ami valljuk be, kb. 10x annyi pénz, mint amennyit ér ez a kacsacsőrű agyhalott.)
2013. január 26. 15:21
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Jézusom. Na ez a szánalom. Ez Magyarország híre. -.- Fujj már. Az a nő, egy ronda ocsmányság. Mit akar az még? Ássa el magát.
2013. január 26. 15:25
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Gondolom nem adózott a bevételéből.
Úgy áll a csőre a képen, mint egy guminőnek.
Még valami... ezzel a 100 ezres tarifával nem mondható rá, hogy olcsó k..va lenne.
Mellesleg akivel kubaimacsókrisztofel veronika után összejött, az a maca is szexmunkás. Nahát.
Még valami... ezzel a 100 ezres tarifával nem mondható rá, hogy olcsó k..va lenne.
Mellesleg akivel kubaimacsókrisztofel veronika után összejött, az a maca is szexmunkás. Nahát.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 26. 15:27
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Undorító egy ribanc, ki a szar fizetne ennek ennyit?
2013. január 26. 15:27
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Mindig is tudtam, hogy egy igazi... hát mondjuk ki: lotyó.
De ez a 100 ezer Ft egyszerűen röhej! Mármint; ki akarna együtt lenni, egy ilyen agyon plasztikázott, rusnya és ráadásul buta nővel?
2013. január 26. 15:32
Persze, perrsze, és megint lesz a fókuszban, hogy semmi sem igaz...ugyanez a duma!
2013. január 26. 15:37
Először is: Veronika gusztustalan. Legalább ne tagadná!
Másodszor: A Blikk meg egy szennylap. Még ha igaz is, akkor sem kell ilyen gátlástalan és becsmérlő módon leközölni a hírt.
A cikk jó lett, egyedül a tartalmával nem vagyok kibékülve. (:
Másodszor: A Blikk meg egy szennylap. Még ha igaz is, akkor sem kell ilyen gátlástalan és becsmérlő módon leközölni a hírt.
A cikk jó lett, egyedül a tartalmával nem vagyok kibékülve. (:
2013. január 26. 15:37
Ugyan mi ebben a meglepő, hogy kúrva, szeritetek egy értelmes ember normális szakmával és/vagy munkával, feladná az addigi munkáját, hogy a tv-ben lejárassa magát, hát nem.
És ime a mintapéldány a "nemértek semmihez, de kell a pénz" problémár. Ugyan már 100000, ott helyben essen le annak, aki ennek beteszi. És az nekem a itt probléma, ő "luxus prosti" és elég durva tévképzetei vannak, "én voltam a tv-be és magazinok címlapján ennyit érek és kész". Nem kislányom, te is csak egy vagy a sok picsa közül, aki azt hiszi, hogyha szét nyítja a combjait megnyílik elötte a világ.
Nem kifejezetten vele van itt a probléma, hanem az összes többi ilyennel, akik "példaként" szolgálnak mindenkinek, akik vevők rá. Értem én, hogy a suliba bäsztak figyelni és most sÄgghülyék, de azért probálkozni lehetne, de ugye nem akarásnak nyögés a vége, és ez esetbe még stimmel is a vége.
És ezt még mutogatták is a tv-be, a retekládának el kellene gondolkoznia, hogy esetleg egy alapos háttértanulmányt készített az összes emberkéről, akiket alkalmaz. Elkerülve a későbbi botrányokat és a félnapos ORTT-és képernyővédőt. Remélem ez is megsértődik és csinál valamit... fejezd be a mondatot!
És ime a mintapéldány a "nemértek semmihez, de kell a pénz" problémár. Ugyan már 100000, ott helyben essen le annak, aki ennek beteszi. És az nekem a itt probléma, ő "luxus prosti" és elég durva tévképzetei vannak, "én voltam a tv-be és magazinok címlapján ennyit érek és kész". Nem kislányom, te is csak egy vagy a sok picsa közül, aki azt hiszi, hogyha szét nyítja a combjait megnyílik elötte a világ.
Nem kifejezetten vele van itt a probléma, hanem az összes többi ilyennel, akik "példaként" szolgálnak mindenkinek, akik vevők rá. Értem én, hogy a suliba bäsztak figyelni és most sÄgghülyék, de azért probálkozni lehetne, de ugye nem akarásnak nyögés a vége, és ez esetbe még stimmel is a vége.
És ezt még mutogatták is a tv-be, a retekládának el kellene gondolkoznia, hogy esetleg egy alapos háttértanulmányt készített az összes emberkéről, akiket alkalmaz. Elkerülve a későbbi botrányokat és a félnapos ORTT-és képernyővédőt. Remélem ez is megsértődik és csinál valamit... fejezd be a mondatot!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.