Könyvet ír Zámbó Krisztián
2013. január 02. 19:15
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Szörnyű, az országban itt már sajnos bárki bármit csinálhat. Én például szeretek írni, sokáig blogban fogalmaztam kis történeteket amiket elég sokan olvastak, de tudom, hogy úgy sem lehet belőle semmi sem, erre meg. Zámbó Krisztián könyvet ad ki. De miről? Számomra ez olyan, mint ha már bárki csinálhatna bármit itt, bárki lehet sztár ha anyuci és apuci kő gazdag, de a gyereke tehetsége egy nulla. Nem csak az írás, de a zeneipar is érdekel. Nem mondom azt, hogy énekesnő akarok lenni, mert hangom nincs, de akár modell vagy más egyéb szívesen lennék. Alig várom, hogy elmenjek az országból, mert itt csak azoknak van esélye a celebséghez akik ilyen szörnyű valóságshow-ban jelennek meg vagy szörnyűséges "tehetség" kutatókban szerepel, na meg persze az akinek nem kottyan meg semmi sem.
Én most kijelentem, a könyvet nem venné még nagyon senki és én is azok közé az emberek közé tartozom akik semmi, de tényleg semmi pénzért nem venném meg. Sokkal jobb könyveket tudok venne feleannyiért, mint amennyiért majd kiadja.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 02. 19:27
és szerinte ki a franc lesz rá kiváncsi??
és mi lesz benne? hogy jussunk el a 6. helyezetig apánk hírnevét kihasználva?
én a helyébe néha elgondolkodnék, és megkérdezném magamtól, apám most büszke lenne rám, ha látna?
na mindegy, jövőre én is jelentkezem az x-faktorba, jól leégetem magam, és erről kiadok egy könyvet. legalább kapok érte 5 milliót és veszek agy k*rva nagy házat Németországba.....
és mi lesz benne? hogy jussunk el a 6. helyezetig apánk hírnevét kihasználva?
én a helyébe néha elgondolkodnék, és megkérdezném magamtól, apám most büszke lenne rám, ha látna?
na mindegy, jövőre én is jelentkezem az x-faktorba, jól leégetem magam, és erről kiadok egy könyvet. legalább kapok érte 5 milliót és veszek agy k*rva nagy házat Németországba.....
Beyla
2013. január 02. 19:27
|
SweetHeartyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 193069 offline
|
Nem értem hogy lehet "Kis Jimmy"-nek hívni. Az meg amit a pénzről nyilatkozott.. Próbálja sajnáltatni magát a szörnyű sorsa miatt és közben végig csak arra figyel mennyi hasznot húz le belőle. Én biztos nem olvasom el és az emberek többsége szerintem így van vele. Zenélés nem jött be? Nah mindegy összedobok egy könyvet, apám miatt sokan nézik majd, és gazdag leszek tőle!
2013. január 02. 19:34
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
megnyugodtam!
Legalább nem énekel!!!!
Legalább nem énekel!!!!
2013. január 02. 19:40
|
|
kissedvtk_picúr46új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 179132 offline
|
Sweethearty igazad van, de nem ő volt aki a pénzről nyilatkozot, hanem egy másik író
2013. január 02. 19:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Oh, duettet is neki Kiszel Tündével. Kiadhatnának egy közös naptárat vagy Justin Bieberrel körömlakk szettet. Épülőben van tehát a Zambo franchise, éljen, éljen.
Misao
2013. január 02. 19:48
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem tudom, hogy mi olyan érdekes abban, hisz a műsorban már láthatta az aki akarta, hogy mit és hogyan.Sajnos van egy érzésem, hogy ez a srác sosem eszmél fel. Írjon, elvégre ha a Stohl és a Sebestyén is írt...mindig van lejjebb.
2013. január 02. 19:58
2013. január 02. 20:23
Már nem azért, de én az X-Faktoros rémségesen vérszegény produkcióim?(már ha lehet annak nevezni őket) után nevet és külsőt változtatnék, bezárnám magam egy verembe, jó messzire elhajítanám a kulcsot, és legalább pár hónapot a külvilágtól elszigetelve élnék le. Fogadjunk, hogy nem is ő írja a könyvet, hanem csak interjúkat ad, azokat valaki összegzi, az egész így összeállt sztorit meg legépelteti egy újságíróval...csak a pénzre utazik, hisz énekesként teljesen elásta magát az emberek előtt. Sajnos ez a szánalom legalja, erre nem tudok jobbat mondani...hihetetlen, hogy idáig süllyedt az emberiség.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.