Könyvet ír Zámbó Krisztián
2013. január 02. 18:31
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Hamár énekelni nem tud, csináljon valamit xD
2013. január 02. 18:37
én nem nagyon szeretem Krisztiánt, igen...lehet, hogy ez a könyv jó lesz...
2013. január 02. 18:45
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
JazmynBelieber hát azt én sem tudom. :') Szerintem senkit sem érdekel más emberek gondjai, főleg nem ennek a kis nyápic fiúcskának a dolgai. :/
2013. január 02. 18:51
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
nem nagyon ismerem Krisztiánt, még soha nem hallottam énekelni,de a könyvére valamiért kíváncsi vagyok..hallottam róla,hogy ő "milyen rossz énekes" meg hogy "előre el van döntve,hogy ki nyer", vagyis ha az utóbbi igaz,akkor gondolom ebben a könyvben lesz felfedve a 'nagy igazság'. bár egy korábbi cikkben már olvashattunk a szavazati arányokról, attól még biztosan lesz benne valami új,amin meglepődünk
2013. január 02. 18:58
|
|
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline
|
most erre meg ki kiváncsi?? Nem olyan nagy a pályafutása hogy könyv készülhetne belöle... mit élt át az x faktorban? Mint mindenki más, félelmet hogy kiesik stb. Annyi a különbség hogy ő ki is esett elég hamar (bár sokak szerint nem elég hamar) és ezzel ennyi is volt. Nem lesz túl hosszú könyv.
2013. január 02. 18:59
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mit ki nem találnak..!
2013. január 02. 19:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ilyenkor megy el teljesen az életkedvem. Az előző hozzászólásomban egy másik topikban azt írtam le, hogy könyvet is szeretnék kiadatni a közel jövőben. És, akkor jönnek az eféle cikkek, hogy a mindenben tehetségtelen, de egyébként mindenhol a pofámba ömlő nyikhajok könyvet adnak ki.
Kezdem úgy érezni, hogy nekem se reményem, se esélyem, ha ilyen sz*rokkal van elárasztva a könyvpiac is, és miért? Mert apuci zsetonjából telik neki ilyen sz*rságokra, ha már a sztárrá válás nem jött be, akkor firkál egy bestseller művet a retekklubbról, mert elmenni napi nyolc órát melózni baromi nagy luxus. Hihetetlen, hogy ezek az életképtelen nyomorékok keresik a legtöbbet, mások meg a belüket is kidolgozzák, hogy a gyereknek legyen az asztalon vacsora.
Próbálok azért még reménykedni, hogyha ennek a majomnak lehet könyve, és, ha én befejezem az enyémet (ami már nem sok híja), akkor a könyvespolcokon láthatom a saját nevemmel ellátva. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek, annyira elkeserítő.
Kezdem úgy érezni, hogy nekem se reményem, se esélyem, ha ilyen sz*rokkal van elárasztva a könyvpiac is, és miért? Mert apuci zsetonjából telik neki ilyen sz*rságokra, ha már a sztárrá válás nem jött be, akkor firkál egy bestseller művet a retekklubbról, mert elmenni napi nyolc órát melózni baromi nagy luxus. Hihetetlen, hogy ezek az életképtelen nyomorékok keresik a legtöbbet, mások meg a belüket is kidolgozzák, hogy a gyereknek legyen az asztalon vacsora.
Próbálok azért még reménykedni, hogyha ennek a majomnak lehet könyve, és, ha én befejezem az enyémet (ami már nem sok híja), akkor a könyvespolcokon láthatom a saját nevemmel ellátva. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek, annyira elkeserítő.
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2013. január 02. 19:08
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Ínkább írjon, mint énekeljen, habár szerintem az se lesz jobb..
2013. január 02. 19:12
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Ha JFK (Jimmy Fia Krisztián XD) annyira tud írni mint énekelni inkább ne.
Azért fáj,hogy ennyire nem képes mit kezdeni magával. Legközelebb már parfüme is lesz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.