Az összevert Rihanna fotójával tiltakoznak Chris Brown ellen
2012. november 17. 14:14
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Ezer éves sztori...
2012. november 17. 15:34
Oké ez már nekem is sok.Ez szó szerint gusztustalan!Mármint az elején az a kép.Grrrrrrrr
2012. november 17. 21:04
na azért ez már durva azért szerintem ez már nem normális és nem azért mert szeretem Chris Brownt ha nem mert ezzel nem szép dolog sem jót és rosszatakarni !!! szégyelljék el magukat akik ezt kitalálták .
2012. november 17. 22:10
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
fú de értelmes kommenteket írogatnak itt egyesek. szerintem igen is megérdemli
őt kéne egyszer(vagy nem egyszer) így összeverni!
2012. november 18. 08:14
Azt megértem,hogy nem akarják hallgatni,mert a zenéje sz*r,de Rihannát hagyjuk már békén.
2012. november 18. 11:20
Nagy hibát követet el.Ő is megbánta.Régi esett miért kell ezzel jönni?Aki ezt a plakátot kitalálta meg akik e miatt utálják ők sosem hibáztak?Nekik jólesne ezeréves hibáikat ha felhoznák állandóan?!Gusztustalan
2012. november 18. 14:40
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Remélem Brown-hoz is eljutott a hír.
2012. november 18. 16:15
|
|
Mrs.Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 177836 offline
|
szánalmasak ezek az emberek, akik ilyen plakátokat csinálnak meg akik kirakják..ne haragudjatok ezen a képen hogy néz ki rihanna oké hogy chris brown csinálta de nőjetek már fel attól, hogy valakit megalázunk semmisem lesz jobb !!!!!!!! bitch please!!!
2012. november 18. 22:31
Mrs.Horan...mert amit Chris csinált az nem alázott meg senkit? Gondolkozz már... Szerinted Rihanna büszke volt arra hogy összeverték? Szerintem ez nincs olyan megalázás mint ami Rihannát érte...viszont azért én sem csinálnék ilyet mint a svèdek, de ha ott ennyire és ennyien utálják akkor miért írták ki hogy " Ne vegyél jegyet a koncertre!" ? Ha így utálják akkor csak nem lépne fel Chris se vagy ha mégis akkor nem vennének jegyet...
Ui: ha Ri hergelte akkor Christ akkor is elég lett volna 1 ütés is de nem 1 sorozat
Ui: ha Ri hergelte akkor Christ akkor is elég lett volna 1 ütés is de nem 1 sorozat
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: