Azért ez már tényleg durva.
Oké, nagyon nem volt szép hogy Chris megverte Rihannát. De akkor is, mi van ha megint összejönnek. Ez az ő dolguk, nem pedig a mienk. Ha nekik úgy jó, hát akkor csak tessék.
Ja és hogy ezek az elmebeteg svédek még ki is plakátolták a várost na az sem volt szép. Nemgondoltak bele, hogy nem csak egy verés, de még ez is nagyon sértő egy nőre nézve, hogyha a szétvert arcával plakátolnak ki egy várost.
Sajnos ez van ha valaki ész nélkül cselekszik, mindkét esetben.
Az összevert Rihanna fotójával tiltakoznak Chris Brown ellen
2012. november 16. 14:26
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
most meginnnt nem járnak vagy h van ez??
2012. november 16. 14:32
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
annyira irritáló hogy folyton Rihannáról és Chris Brownról kell olvasni a cikkeket ..
2012. november 16. 14:50
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
de szemétség :/ azért már nagyon sajnálom és idegesítő,h még mindig ezen lovagolnak.. Chris amúgyis ki van tiltva pár országból azóta.
De pl ezek után biztos nem lesz kedves emléke Svédországról pedig tuti ott is vannak sok rajongók és ezekután lehet többet nem is megy oda.
Sztem már rég túl kéne lenni ezen az ügyen :/
De pl ezek után biztos nem lesz kedves emléke Svédországról pedig tuti ott is vannak sok rajongók és ezekután lehet többet nem is megy oda.
Sztem már rég túl kéne lenni ezen az ügyen :/
2012. november 16. 14:50
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Édes istenem,de undorítóak ezek az emberek!Arra nem gondolnak,hogy ez mennyire fájhat Rihanna-nak..-.-
2012. november 16. 14:51
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
hát.. ez elég durva :| mondjuk néhány ember ellen én is tiltakoznák így.. x'DD (y)
2012. november 16. 15:09
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Szépen összeverte. Mindkettőt ki nem állhatom, de nem értem, mi abban a jó, hogy kiplakátolják. Csak felhívják rá a figyelmet, így csak több nézőt vonzanak, a felirat ellenére is.
2012. november 16. 15:24
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
A magyar nyelv azért is gyönyörű, mert igen gazdag a szókincse. Mindig is szúrta a szememet az "összevert" , "bevert" jelzők használata...nem lenne jobb mondjuk a bántalmazott szó??? Mindegy ez már részletkérdés..
A cikkhez: bírom ezeket a megmozdulásokat. Mióta történt ez az incidens, én is más szemmel nézek Brown-ra, pontosabban mélységesen elítélem. Lehet azzal takarózni, hogy ez már a múlt, lejárt lemez, de ami megtörtént, az megtörtént. Ez családon belül, "kis embereknél" is borzasztó, nemhogy olyan ember részéről, aki sztár és a magánélete a nyilvánosság előtt van, sőt néhányak példaképként tekintenek rá. Lehet persze Rihanna viselkedéséről is vitázni, de ez nem az a cikk
De a másik oldalt is meg lehet nézni. Ennek a szervezetnek nincs joga ezt megtenni. Nincs joguk eldönteni, hogy mit vegyél meg vagy kit utálj stb.
Én például a plakát nélkül is tudom,- ha ingyen dobnák utánam a koncertjegyet,- akkor sem mennék el rá.
A cikkhez: bírom ezeket a megmozdulásokat. Mióta történt ez az incidens, én is más szemmel nézek Brown-ra, pontosabban mélységesen elítélem. Lehet azzal takarózni, hogy ez már a múlt, lejárt lemez, de ami megtörtént, az megtörtént. Ez családon belül, "kis embereknél" is borzasztó, nemhogy olyan ember részéről, aki sztár és a magánélete a nyilvánosság előtt van, sőt néhányak példaképként tekintenek rá. Lehet persze Rihanna viselkedéséről is vitázni, de ez nem az a cikk
De a másik oldalt is meg lehet nézni. Ennek a szervezetnek nincs joga ezt megtenni. Nincs joguk eldönteni, hogy mit vegyél meg vagy kit utálj stb.
Én például a plakát nélkül is tudom,- ha ingyen dobnák utánam a koncertjegyet,- akkor sem mennék el rá.
2012. november 16. 16:10
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
tényleg elég nyomorék hogy így megverte szegény rihannát -.- az előtt nem is ismertem mielőtt nem hallottam erről a verésről, most meg csak utálom + a zenéje is béna
2012. november 16. 16:21
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
hát ez eléggé durva
2012. november 16. 16:43
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
Imádom a svédeket!!
Go Sweden!!
2012. november 16. 16:48
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Teljesen igazuk van
Remélem célzásnak veszi és Európa közelébe sem jön
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. november 16. 16:58
Oké hogy nem szeretik , de ez kissé durva.(Mióta bántotta Rihannát azóta nekem sem a szívem csücske.) Így jobban belegondolva Rihannának is elég ramaty érzés lehet hallani az ilyen plakátokról.
2012. november 16. 16:58
komoly... csatlakozok palacsinta_hercegnő ! Go Sweden !! <3
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.