Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben
2012. október 29. 21:22
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
ök jó hogy legalább egy mentor átlátja igazságot elvileg azért ülnek ott hogy tehetséges embereket kutasanak fel , de akkor ha ez igy lenne krisztián nem itt lenne nem tudom hogyan jutott el az élő adásig de itt már késő bánat nem ejtik ki általába a híre, s emberek gyerekeivel ez már csak igy megy , ugy vagyok vele ö még elmegy de adélt elviselni már nagyobb feladat az emberiségnek :/
2012. október 29. 21:29
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
szerintem is... ezt nem csak geszti és pár ember gondolja így, hanem így is van! -.-
2012. október 29. 21:43
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Nekem tök semleges ez a Zámbó gyerek. Én már az elején megmondtam ,hogy csak azért van bent, mert ZÁMBÓ. Ha az apja nem lett volna híres, sehol sem lenne... De nekem ezzel semmi bajom, a műsor szánalmas és bunda az egész.
2012. október 29. 21:45
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Nem nem azért van versenyben mert beszavazták apuci rajongói..hanem azért mert ÉN AZT MONDTAM!!! Krisztián a legnormálisabb ebben a műsorban.. nem vagyok oda egyik Zámbóért sem de ő szerintem egész normális ..nem úgy mint a sok önsajnáltató pózer.....
2012. október 29. 21:49
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Szeretnétek ti is"ilyen tehetségtelenek lenni" úgyh sok nagy arc le lehet állni.....nem értem h miért kell mindenkinek neki esni...Zoltánnak a neméről nem vagytok megyőződva...Adélt csak utáljátok mert csinosabb mint ti...őt azért mert az apja híres.... nem kell velük foglalkozni..például engem hidegen hagynak..
2012. október 29. 22:00
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem egyáltalán nem tehetségtelen de mindegy....
Amúgy meg nem mindegy, hogy ki szavaz rá? Az a lényeg, hogy szavaznak és nem az, hogy kik....
Amúgy meg nem mindegy, hogy ki szavaz rá? Az a lényeg, hogy szavaznak és nem az, hogy kik....
2012. október 29. 22:05
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
egyetértek Gesztivel
2012. október 29. 22:18
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Én bírom Geszti Pétert, általában jók a meglátásai. Akárcsak most. Én is így vagyok vele. Azt viszont nem mondanám, hogy tehetségtelen, mert tud énekelni, de mindenkit túl akar szárnyalni, ezért bukik mindig nagyokat. Viszont azért kíváncsi lennék, hogy ha most Krisztiánt "leszólta", akkor az előző szériában miért nem mondta, hogy Baricz Gergő csak a kinézete miatt maradt benn..? Mert, hogy hangja nem volt, az 100%! Mondjuk szerintem egyáltalán nem nézett ki jól, de sok kis tinip*csa szerint igen és csak azért jutott el addig, ameddig! Egyetértek Gesztivel, de ez az egész már rég nem a tehetségről szól, szóval nem mondott semmi újat.
2012. október 29. 22:20
Nem tehetségtelen,ez tény,de amit nyújt a béka segge alatt van! És nem ő az egyetlen aki ebben a mezőnyben béna...sőt. Nehéz jókat találni! És ez,a gáz!
2012. október 29. 22:39
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Gesztinek teljes mértékben Igaza van! Krisztiánnak nincs hangja.. rég ki kellett volna már ejteni a versenyből. Nem érdemli meg hogy ott legyen kb. 0 énekhangal.
2012. október 29. 23:30
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Totál igaza van,ha nem ő lenne az apja be se jutott volna....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: