Amúgy persze.Annyira nem jó..
Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben
2012. október 29. 18:38
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Teljesen igaza van, és essen már végre ki.
2012. október 29. 18:39
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Beszélhet bármit Geszti, de - sajnos - nem ő(k), hanem az RTL és az elvetemült rajongók döntik el az egészet. 
Én is várom, hogy megszabaduljon a drága Krisztiántól a világ, de hiába... 
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. október 29. 18:40
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Én azt gondolom, hogy Krisztiánnak lehetett volna annyi esze, hogy nem egy ilyen nehéz dallal próbálkozik meg, mint a Goldeneye az isteni Tina Turner-től.. Tina hangjához lett írva az a dal, Ő pedig egy olyan tartományban énekel, amit nem sokan képesek megközelíteni sem. Szerintem max. egy Christina Aguilera lenne képes elénekelni azt a dalt Tinán kívül úgy, ahogy az a nagykönyvben megvan írva...
Azzal pedig teljes mértékig egyetértek amit Geszti nyilatkozott Krisztiánról. Csak az Apja, és a Zámbó család rajongói tartják a műsorban. Nem jósolok Neki karriert, akkor sem, ha ne adj' isten megnyeri a versenyt. Annyira azért nem tehetséges.
Azzal pedig teljes mértékig egyetértek amit Geszti nyilatkozott Krisztiánról. Csak az Apja, és a Zámbó család rajongói tartják a műsorban. Nem jósolok Neki karriert, akkor sem, ha ne adj' isten megnyeri a versenyt. Annyira azért nem tehetséges.
2012. október 29. 18:40
Nagyon, nagyon igaza van Gesztinek! 
Essen mar ki!!!
Essen mar ki!!!
2012. október 29. 18:41
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.10.29. 18:39)
Beszélhet bármit Geszti, de - sajnos - nem ő(k), hanem az RTL és az elvetemült rajongók döntik el az egészet. 
Én is várom, hogy megszabaduljon a drága Krisztiántól a világ, de hiába... 

Pontosan.Geszti akár a feje tetejére is állhat,amíg az RTL nem akarja,addig úgysem fog kiesni.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 29. 18:46
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Lehet hogy ti egyetértetek Péterrrel, de én nagyon nem.
Most mi van abban, ha a nézők igenis szeretik őt és kész. Szerintem pedig az első adáshoz képest sokat fejlődött, és neki az X-Faktorban a helye. És akárki akármit mond, én kiállok a saját véleményemért. A legtöbb nézőnek tetszik a saját "éneklési stílusa". És akkor mivan? Nektek meg pld. az Adélks meg a Beácska tetszik. Ezt én ítélem el!
Most mi van abban, ha a nézők igenis szeretik őt és kész. Szerintem pedig az első adáshoz képest sokat fejlődött, és neki az X-Faktorban a helye. És akárki akármit mond, én kiállok a saját véleményemért. A legtöbb nézőnek tetszik a saját "éneklési stílusa". És akkor mivan? Nektek meg pld. az Adélks meg a Beácska tetszik. Ezt én ítélem el!
2012. október 29. 18:56
|
Bridggggúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 185013 offline
|
Tényleg igaza van Gesztinek és Miklósnak is! Megvan amúgy az alaphangja csak mindig túl magasra akarja tenni a mércét! Ja és én úgy látom, hogy egy kicsit beképzelt is. De amúgy semmi bajom nincsen vele.
2012. október 29. 19:08
Hát persze,hogy csak azért!Egyáltalán nem oda való...én nem is engedtem volna,hogy induljon a versenyen...mi van,ha Ő nyeri meg a Jimmy miatt?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.