Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben
2012. október 29. 17:04
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
énekeljen jól és békén hadják ! de szerintem is apja rajongói szavaznak rá.. mert én nem és nem is fogok az biztos !
2012. október 29. 17:15
|
|
Iméonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 186496 offline
|
Ennyire sokáig tartott erre rájönni??
Már nem azért de akinek van valami a fejében a káposztalén kívül az már az első pillanatoktól tudhatná hogy nem a hatalmas "tehetsége" miatt van még versenyben
2012. október 29. 17:20
|
|
xXpunkraveXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156775 offline
|
erre eddig is rá lehetett volna jönni, mindenki aki kiesett jobb volt mint ő
2012. október 29. 17:32
|
|
JustaCatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 184790 offline
|
Ezt eddig is tudtuk.
Csak valaki végre kimondta,Adélnak is megmondta,hogy nem a hangjáért szeretik.
Remélem végre kiesik az egyik,és akkor nem olyanoknak kell haza menni mint a Spirit
Csak valaki végre kimondta,Adélnak is megmondta,hogy nem a hangjáért szeretik.
Remélem végre kiesik az egyik,és akkor nem olyanoknak kell haza menni mint a Spirit
2012. október 29. 17:33
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
szerintem sincs olyan hú de jó hangja, sőt eléggé unatkoztam a múltkori produkciója alatt is.
nincs egyénisége, valószínűleg a neve miatt van bent, nem a tehetsége révén!
nincs egyénisége, valószínűleg a neve miatt van bent, nem a tehetsége révén!
2012. október 29. 17:37
Egyértelmű volt eddig is, hogy miért van benne a versenyben. Gesztivel pedig teljes mértékben egyetértek.
2012. október 29. 17:40
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nem csak szerinte, már akkor lehetett tudni ezt amikor még el sem kezdődtek az élő adások, az volt a hiba, hogy Ildikó magával vitte ... mások elől vette el a helyet.
2012. október 29. 17:41
|
|
CatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 186968 offline
|
Egyetértek Gesztivel. Én szívem szerint hazaküldeném 
Amúgy is...Jimmy fia.. mindenki ismeri, én szentem nem volt nagyon igazságos a többiekkel szemben, hogy őt beengedték, mert sokkal több tapasztalata volt már akkor is.
Amúgy is...Jimmy fia.. mindenki ismeri, én szentem nem volt nagyon igazságos a többiekkel szemben, hogy őt beengedték, mert sokkal több tapasztalata volt már akkor is.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.