Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben
2012. október 29. 16:27
|
|
Lolita01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 178687 offline
|
Teljes mértékben egyetértek Gesztivel! Egyáltalán nincs jó hangja Krisztiánnak ,nagyon hamisan énekel és nem jó előadó. Ez hogy ő még itt van a versenyben az apukájának köszönheti!
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. október 29. 16:28
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
ha nem válogatták volna be nem lenne ez..erre számítani lehetett...de csak nem ő fogja megnyerni
Gergő:$
2012. október 29. 16:32
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Ez így van, éppen ezért kéne betiltani a szavazásokat. Ott a zsűri, döntse el ő, hogy ki menjen haza. Az meg persze más kérdés, hogy a műsornak a nézettsége rohamosan csökkene.
2012. október 29. 16:32
|
|
blackwattleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 173307 offline
|
Micsoda észrevétel!... xDDD
2012. október 29. 16:33
azért vki álljon ki mellette ha már más nem is
amikor én hallottam élőben hibátlan volt, sztem nála az izgulás, a súly ami ilyenkor rájuk nehezedik okozza azt hogy hamisan énekel
elég vicces lenne ha egy számot jól elénekel, utána meg nem, és azt mondják rá h nem tud énekelni..akk azt a számot sem tudta volna még ha évekig gyakorolta volna is, szval igenis van tehetsége
más mentor kellene neki, olyan számok amik hozzá illőek, nem mindig rosszat választani folyton
fel kéne szabadulni, megnyugodnia, és ha már itt tartunk h ott e a helye v sem, érdemes lenne elgondolkodni mert mit ne mondjak nem sokan érdemlik meg h ott legyenek, bezzeg akik meg megérdemelték volna mehettek haza
hát idén eléggé elcseszték ezt a 12-őt
kettő ember nek van ott helye, timi és gergő, aztán mondhat mindenki amit akar, de csak őket tartom elég tehetségesnek ahhoz hogy az élőben legyenek
ezzel meg geszti eléggé a padlóra küldte krisztiánt, hogy miért van még mindig bent
neki segítenie kellene még ha nem is a mentoráltja, és nagyon kedves tőle h 100szor elmondja ezeket a dolgokat, miközben pont az a baj krisztiánnal h tudja h bizonyítania kell
amikor én hallottam élőben hibátlan volt, sztem nála az izgulás, a súly ami ilyenkor rájuk nehezedik okozza azt hogy hamisan énekel
elég vicces lenne ha egy számot jól elénekel, utána meg nem, és azt mondják rá h nem tud énekelni..akk azt a számot sem tudta volna még ha évekig gyakorolta volna is, szval igenis van tehetsége
más mentor kellene neki, olyan számok amik hozzá illőek, nem mindig rosszat választani folyton
fel kéne szabadulni, megnyugodnia, és ha már itt tartunk h ott e a helye v sem, érdemes lenne elgondolkodni mert mit ne mondjak nem sokan érdemlik meg h ott legyenek, bezzeg akik meg megérdemelték volna mehettek haza
hát idén eléggé elcseszték ezt a 12-őt
kettő ember nek van ott helye, timi és gergő, aztán mondhat mindenki amit akar, de csak őket tartom elég tehetségesnek ahhoz hogy az élőben legyenek
ezzel meg geszti eléggé a padlóra küldte krisztiánt, hogy miért van még mindig bent
neki segítenie kellene még ha nem is a mentoráltja, és nagyon kedves tőle h 100szor elmondja ezeket a dolgokat, miközben pont az a baj krisztiánnal h tudja h bizonyítania kell
2012. október 29. 16:40
hát nem kell géniusznak lenni, hogy erre rájöjjünk...
2012. október 29. 16:44
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ez egyértelmű.De elején ő is akarta hogy tovább jusson..
2012. október 29. 16:47
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De jó, hogy így a 3. élő adás után rájöttek! Egyébként is biztos vagyok benne, hogy a mentoroknak itt beleszólásuk nem volt, hogy akarják e vinni Krisztiánt az élő showba, vagy nem, mert muszáj volt, pontosan emiatt. Apuci rajongói küldik az smseket, ezért az RTlnek esze ágában sincs kidobni őt! Én azon tudok nevetni, ahogy a mentorok pattognak az előadáson! És ne monmdják nekem, hogy ez nekik tetszik! Van hallásuk, a többségüknek jó hangja és benne vannak a szakmában, én nem hiszem el, hogy kedvelik Krisztián hangját, vagy legalábbis nem veszik észre, hogy mennyire borzasztóan rikítóan észveszejtően HAMIS!! Mert amit ez a pojáca művel, az a zene meggyalázása. Ez csak egy példa volt számomra, hogyan kell elrontani a jó számokat!
Egyébként, itt szó sincs arról, hogy izgult, brekedt, elcsuklott a hangja. NEM! "Csupán" annyi, hogy nincs érzéke az énekléshez. Az egys dolog, hogy valaki a stúdióban milyen jól elénekelhet segítséggel. Én élő adásban egyszer sem hallottam hibátlannak, a Bukott diák még elment, de mindenkinek, legyen szörnyű hangja, vagy jó, van egy dal, amit ha már 20 éve ismer és énekel, tökéletesíti egy elfogadható szintre. Nála pontosan ez a dal az! Ráadásul maga a csávó sem szimpatikus, amit ő művel, azt nevezzük hatásvadászatnak! Már alapból, hogy az apja dalával érkezik, szánalmas, de a hisztijei, hogy kersi magát az életben, elbizonytalanodott, hogy milyen szörnyű produkciókat nyújt -.- Jelentkezni sem kellett volna, mert a bajok igazából ott kezdődtek! A lényeg, hogy a kis Zámbó srác mostmár felfoghatja, hogy nem ért a zenéléshez. Viszont, én könnyesre röhögtem magam az összes, de főleg 27. i adáson, az ő dalaira lehtne jó ivósjátékot játszani, hogy minden hamis hangál iszik mindenki egy felest, de akkor már a dal végére mindenki részeg lenne!
Egyébként, itt szó sincs arról, hogy izgult, brekedt, elcsuklott a hangja. NEM! "Csupán" annyi, hogy nincs érzéke az énekléshez. Az egys dolog, hogy valaki a stúdióban milyen jól elénekelhet segítséggel. Én élő adásban egyszer sem hallottam hibátlannak, a Bukott diák még elment, de mindenkinek, legyen szörnyű hangja, vagy jó, van egy dal, amit ha már 20 éve ismer és énekel, tökéletesíti egy elfogadható szintre. Nála pontosan ez a dal az! Ráadásul maga a csávó sem szimpatikus, amit ő művel, azt nevezzük hatásvadászatnak! Már alapból, hogy az apja dalával érkezik, szánalmas, de a hisztijei, hogy kersi magát az életben, elbizonytalanodott, hogy milyen szörnyű produkciókat nyújt -.- Jelentkezni sem kellett volna, mert a bajok igazából ott kezdődtek! A lényeg, hogy a kis Zámbó srác mostmár felfoghatja, hogy nem ért a zenéléshez. Viszont, én könnyesre röhögtem magam az összes, de főleg 27. i adáson, az ő dalaira lehtne jó ivósjátékot játszani, hogy minden hamis hangál iszik mindenki egy felest, de akkor már a dal végére mindenki részeg lenne!
2012. október 29. 16:51
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
ez eddig is egyértelmű volt! de sajnos tényleg nem tud tenni senki semmit ha szavaznak rá! itt az rtl klub ott szarta el amikor élő adásba engedte Krisztiánt pedig már lehetett látni akkor is hogy nem jó! De hát ez van, ők nézettséget akartak vele elérni...
2012. október 29. 16:53
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
én őt nem szeretem!!!
2012. október 29. 16:55
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Lili5512 Egyetértek veled, Krisztiánnak isteni hangja van, de nem is tudom az angol szövegű dalok annyira nem állnak neki jól.
2012. október 29. 16:56
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
miért,eddig kérdés volt,hogy csak ők szavaznak??
2012. október 29. 16:57
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
tök igaza vana gesztinek csak az apja miatt van benn -.-
2012. október 29. 16:57
Én ezt eddig is tudtam,nos nem találja el a hangokat,elégé hamis néha.A bukott diák volt a legjobb előadása,azóta már nem tud olyan jól teljesíteni,mint legelőször.
2012. október 29. 17:03
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
Eddig is tudtam, de örülök, hogy a 2 normális mentor kihangsúlyozza az igazat! Feró meg Keresztes meg minek ül ott???? Értem is én....Malek és Geszti erősíti azt, ami igaz! Köszönjük!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.