Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben
2012. november 03. 13:37
|
|
Pink99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 160993 offline
|
Teljesen igaza van... De ha jobban belegondoltok ti is ezt tennétek, pl. Van egy kedvenc énekesetek, nekem pl. a Rihanna. Ha a Riri lánya elmenne az X Factorba szerintem én rá szavaznék... lehet hogy ti nem... de hát ez van!
2012. november 03. 13:45
Gesztinek igaza van...Mondjuk én Krisztiánt se se az apját nem bírtam.
Főleg mikor Lady Gaga - Poker Face-ét adta elő...de hogy milyen sz*rul.
Nekem nagyon nem tetszett.
2012. november 04. 18:15
|
|
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline
|
Nekem teljesen semleges versenyző a Krisztián ,de azért az idegesítő ,h hétről hétre egyre rosszabb teljesítménnyel is továbbjut hála a Zámbó famíliának . Már iagzán kijárna neki egy párbaj.
2012. november 04. 18:23
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Van benne valami, de az nem teljesen igaz, hogy nincs jó hangja. Pl a beválogatáson szépen énekelt. De ami már körülötte megy, az már kicsit durva. Én nem csodálkoznék, ha sokan azért szavaznának rá, mert megsajnálják. Elég sokat kap az apja miatt, pedig ez olyan hülyeség. Egyszerűen meg kéne találnia a stílusát. De persze azt is megértem, hogy a retek klubnak az jobban megéri, ha megy a cirkusz körülötte.
Tegnap amit Geszti és Ildikó leművelt az After X-ben, durva volt. Mindenki csak pislogott.
De még most is azt mondom, hogy ez is egy szépen megrendezett színjáték volt.
Tegnap amit Geszti és Ildikó leművelt az After X-ben, durva volt. Mindenki csak pislogott.
2012. november 04. 18:52
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Szerintem Krisztián nem való az X-faktorba! Menne már haza!
2012. november 04. 19:43
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Igazuk van!!! Krisztián nem a hangja miatt van benne a műsorban. :/
2012. november 04. 20:17
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Igaz.Zámbó Krisztiánnak annyi hangja sincs mint egy tüdőrákos fókának.Hogyha Bea és Krisztián lettek volna ott Ildikó biztos a kis krisztián t juttatja tovább mivel a zámbó családnak nyelni kel.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: