Geszti Péter szerint Zámbó Krisztián nem tehetsége miatt van még mindig a versenyben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben
2012. október 29. 16:12
És ez pontosan így van. Szegényke meg meg van győződve arról, hogy ő egy jó énekes.
8 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Hustler,
Alison Lerman,
Pöttömke,
olsenfan..,
Black Hearth2,
CandUs,
Meoww
2012. október 29. 16:13
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
teljesen igaza van Gesztinek.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. október 29. 16:15
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Gesztinek teljesen igaza van, kíváncsi lennék hol lenne ha nem lenne híres az apja..ami az éneklését illeti, szerintem a színvonala pont megy a magyar xfaktor színvonalához, mind a kettő rémes
2012. október 29. 16:16
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
100%-ig igaza van Gesztinek.Ott a pont.Most az egyszer végre kimondta az igazat és nem nyal Keresztesnek.
Mostmár a zsűri is szabadulna tőle.Szombaton Geszti is és Malek is kimondták,hogy sz*r volt.Az apja dalával jó volt a válogatón (gondolom jól begyakarolta),de azóta semmi értékelhetőt nem tud nyújtani.
Teljesen igaza van... én is hallottam már énekelni, de a tudás egy nagy nulla. Hiába, nem minden öröklődik. Ami pedig a zsűrit illeti, nekik az a dolguk, hogy véleményt nyilvánítsanak, legyen az jó vagy rossz. Ha ettől a kritikától sem tér észhez, akkor álomvilágban él, amelyben ő egy szupersztár. -.-"
Először azt mondtam, hogy hallásból tudom, hogy nagyon tehetséges. Hallottam egy előadását és megrettentem. Nem létezik, hogy egy ilyen tehetségtelen alakot ilyen sokáig vigyenek tovább apuci rajongói. Szánalmas egy alak, remélem hamar kivágják. Viccnek is rossz, hogy valaki állandóan kifogásokat keressen, hogy miért teljesít ilyen gyengén.
CandUs
2012. október 29. 16:17
hát igaza van Gesztinek, gyengén énekel ez a Krisztián, az első fellépése volt nagyon jó, amikor a Bukott diákot énekelte, na de azóta...
2012. október 29. 16:18
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
100% - ig igaza van. Gyenge és hamis az összes produkciója, ha nem Jimmy lenne az apja, be se került volna az élő showba! A mentorok is jól tudták, hogy ha Krisztián bekerül, dől majd a lé.
CandUs
2012. október 29. 16:24
Hát persze. Semmi tehetsége nincsen. Örülök, hogy ő is így gondolja, nem csak mi.
2012. október 29. 16:26
Ez nem csak Krisztiánra vonatkozik, a többi versenyző nagyja sem az átütő tehetsége miatt van még versenyben.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.